Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
received_10209024035707748.jpeg received_10209024035627746.jpeg received_10209024035667747.jpeg received_10209024035627746.jpeg received_10209024035667747.jpeg received_10209024035747749.jpeg received_10209024035587745.jpeg
Sony Xperia M2
Користен со скрин протектор и силиконска маска од купвање. Со телефонот оди целосно пакување (кутија, полнач, слушалки)
Цена 6000 денари и има простор за договор.

Sovet.....sto mislite Samsung s5 Neo, Huawei P8 ili Huawei G8?? Se troumam a veruvam deka ima nekoj sto poveke gi razbira od mene, pa ako moze mala pomos. Odnapred blagodaram :)

Jas go imam p8 i sum prezadovolen, do sega ne se restartiral, si raboti glatko i fino, kamerata sigurno mu e podobra od s5 neo, ima i manuelni funkcii, pa ako ti e za kamerata togas bi ti go preporacal, p8, dokolku kamerata ti e na vtoro mesto g8 ti e top :)

Продавам ајфон 4с заглавен на Епл логото понудете цена

Продавам Nokia Lumia 925.
Во одлична состојба, прв корисник сум. Користен е точно 14 месеци, купен од Телеком. Работи без проблем и е со фул кутија како што е купен. Гаранцијата му трае до 04/09/2016. Надворешно не е никако оштетен освен на долен лев ќош каде има милиметар гребнатинка. Слушалките и полначот се Nokia оригиналните со телефонот. Гратис заштитна жолта маска од супер квалитетна гума. Црн со темно сиви страници. Без замени. Цена: 8000 денари

Attachments

• 925.jpg
    925.jpg
    47,7 KB · Прегледи: 49
  • 9255.jpg
    9255.jpg
    67,7 KB · Прегледи: 48
Продавам LG L70 за делови. Телефонот изгуби мрежа после рестартирање на телефонот и се појави на екран како нотификација Service Disabled и не ја препознава сим картичката (све останато си работи). Го однесов во еден локален сервис, но без успех во поправката и ме препратија во Мобико (не го однесов, немам живци повеќе по сервиси да се тегнам). Телефонот го продавам како дефектен, но ако се нафати некој може и да си го поправи. Ако не, од него може да се искористат: Екран, тач скрин, батерија, маска итн. или пак да си го користи за интернет, игри, музика, видео.

Цена: 1500 ден

Prodavam Samsung Galaxy S7, 32gb, black onyx boja, neverlock. Telefonot e kupen i koristen 3 nedeli. Doaga vo kompletno fabricko pakuvanje so neotvoreni slusalki i garancija. Telefonot e isto kako nov bez tocka na nego. Doaga so loope futrola. Moze i zamena so iphone 6s.

Prodavam Samsung Galaxy S7, 32gb, black onyx boja, neverlock. Telefonot e kupen i koristen 3 nedeli. Doaga vo kompletno fabricko pakuvanje so neotvoreni slusalki i garancija. Telefonot e isto kako nov bez tocka na nego. Doaga so loope futrola. Moze i zamena so iphone 6s.

Гарнација нешо?

Продавам LG L70 за делови. Телефонот изгуби мрежа после рестартирање на телефонот и се појави на екран како нотификација Service Disabled и не ја препознава сим картичката (све останато си работи). Го однесов во еден локален сервис, но без успех во поправката и ме препратија во Мобико (не го однесов, немам живци повеќе по сервиси да се тегнам). Телефонот го продавам како дефектен, но ако се нафати некој може и да си го поправи. Ако не, од него може да се искористат: Екран, тач скрин, батерија, маска итн. или пак да си го користи за интернет, игри, музика, видео.

Цена: 1500 ден
Телефонот се трга од продажба. Успешно го флешував и сега си работи како нов :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom