Македонско фудбалско првенство 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во првата лига?

• Вкупно гласачи
    165
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Едно да ве прашам вас навивачи на Шкендија , пример дојдат Самсоненко и тие директорчињата на Вардар кај вас на стадион и ги стаат на неутрална и израмни Вардар ( не дај боже поведат или ве издупат 0-5 ) вие нема да удрите нема да јадете гомна и нема да напаѓате ( настрана тоа што се дешавале тунели , кршења автобуси и сл. ситуации ) . За потегов ги осудувам неутралциве од Вардар и не треба да се напаѓаат цивили што се вика . За утакмицата ја незнам толку немаа подобар играч од тој Николов па и тој Ќеран или како се пишува . Да беа малце поприсебни Шкендија можеа со 3 бода да искочат од дуелов .

Едно да ве прашам вас навивачи на Шкендија , пример дојдат Самсоненко и тие директорчињата на Вардар кај вас на стадион и ги стаат на неутрална и израмни Вардар ( не дај боже поведат или ве издупат 0-5 ) вие нема да удрите нема да јадете гомна и нема да напаѓате ( настрана тоа што се дешавале тунели , кршења автобуси и сл. ситуации ) . За потегов ги осудувам неутралциве од Вардар и не треба да се напаѓаат цивили што се вика . За утакмицата ја незнам толку немаа подобар играч од тој Николов па и тој Ќеран или како се пишува . Да беа малце поприсебни Шкендија можеа со 3 бода да искочат од дуелов .
Ne,vo lozata na skendija nikoj ne e napadnat od koga ecolog e sponzor,obezbeduvanje ima posebna,plus i vecera posle toa,bez razlika na rezultatot( lani izgubivmr 1:2 vo kup utakmica) Toa e Razlikata

Albancite toa e poznato obozavat da tepat, da bodat ili da maltretrat drugi Ne-albanci pogotovo koga se oni vo pogolem broj. Togas kako poslednata nedela vo Cair mozat da ja demonstrirat nivnata "superiornost". ALI ne daj boze niv nekoj da gi napadne, site togas im se krivi, bezobrazni i nekulturni sto pravat taka :D :D :D Onda se pojavuva nivnata druga strana ona navodno civiliziranata, navodno :D isto kako izpecenata kokoska na nivnoto zname koja ima dve glavi i oni imat nekoja teska sicofrenija vo stilot na "good cop bad cop" kako da stanuva sbor za sosem drug Narod so promena na okolnostite oni se adaptirat i od divo pleme koj razbira samo eden jazik, jazikot na nasilstvo stanuva narod koj e ugnetuvan.

Последно уредено:
http://sportmedia.mk/fudbal/domashn...e-beshe-glaven-provokator-na-filip-vtori-foto

Ипак имало некој Балиста :icon_mrgr:

А Шеро Баљист КФ Теарце зошто не сте го земале бе? :icon_mrgr:
Че го вљегувал на терен да го прекине утакмицата ко што го правел против Форино :icon_mrgr:

Немој жити се да испаѓаш глуп како овие дегениве, пошто не е за смеење ова веќе ти иде да плачеш

http://www.imdb.com/name/nm1549786/

Џевдет е најпознатиот актер од Тетово, и прошла недела беше гостин кај Балистите, и е редовен гостин на управата на Шкендија

Немој жити се да испаѓаш глуп како овие дегениве, пошто не е за смеење ова веќе ти иде да плачеш

Џевдет е најпознатиот актер од Тетово, и прошла недела беше гостин кај Балистите, и е редовен гостин на управата на Шкендија
Јас го кажав мојот став дека немаше Балисти на Градски, а за типов нит го знам нит го познавам, за разлика од тој што е сликан до него на сликата од тетово, што ми е главна фацка од вашата група, особено го познав од третолигашките и општинските натпревари :icon_mrgr:

Со кое лице се буните? Вие ги поставивте овие стандарди, сеа уживајте. Ете и ние како вас ќе го осудиме инцидентов,ко да му мења нешто на стариот што изел ќотек.

Јас го кажав мојот став дека немаше Балисти на Градски, а за типов нит го знам нит го познавам, за разлика од тој што е сликан до него на сликата од тетово, што ми е главна фацка од вашата група, особено го познав од третолигашките и општинските натпревари :icon_mrgr:

Пак грешка си. Овој не е личноста за кој мислиш ти.

Со кое лице се буните? Вие ги поставивте овие стандарди, сеа уживајте. Ете и ние како вас ќе го осудиме инцидентов,ко да му мења нешто на стариот што изел ќотек.

Кои стандарди бе ало, од кога е дојден Еколог влакно не им фалело на вашата управа. Ги чекат и ги испраќаат на европски начин. Во Тетово има повеќе прилика да ве напаѓаме, ама управа бе да му се плукнам, управи ли ќе напаѓаме да ви се плукнам у хулигнаството шо го покажувате. Би ве разбрал према играчите да фрлите се предмети или нешто, ипак тие може да ве испровоцират ама управа, дно дна сте, ќути скриј се негде

Кои стандарди бе ало, од кога е дојден Еколог влакно не им фалело на вашата управа. Ги чекат и ги испраќаат на европски начин. Во Тетово има повеќе прилика да ве напаѓаме, ама управа бе да му се плукнам, управи ли ќе напаѓаме да ви се плукнам у хулигнаството шо го покажувате. Би ве разбрал према играчите да фрлите се предмети или нешто, ипак тие може да ве испровоцират ама управа, дно дна сте, ќути скриј се негде
Сеа времето ќе го мериме од Еколог коа дошол?Утре нов спонзор и вртиме нов лист,било што било до сеа:pos:.
Кој ти е глупиов муабет фудбалери смее управа не смее да се напаѓа? Или да си имаш алиби за 50 пати што сте ги нападнале играчиве до сеа. И не беше Еколог дојден коа им го искршивте автобусот во Куманово?

Сеа времето ќе го мериме од Еколог коа дошол?Утре нов спонзор и вртиме нов лист,било што било до сеа:pos:.
Кој ти е глупиов муабет фудбалери смее управа не смее да се напаѓа? Или да си имаш алиби за 50 пати што сте ги нападнале играчиве до сеа. И не беше Еколог дојден коа им го искршивте автобусот во Куманово?

Збориме стриктно за тоа кај е надлежна нашата управа, внатре на стадион никој не ве чепнал. Автобусот надвор нема ваљда да го чуваат од нашата управа. Збориме за Еколог пошто ова управа моментално е од Еколог шо беше тепана, и мило ми е што им се случува по втор пат да сфаќат дека џабе се обидуваат на европски начин со дивјаци

А овој актеров шо улога има у управа?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom