Bedrein go ima moeto počituvanje, a i na mnogu makedonci koga ušte pred vojnata 2001 rece deka za ova što denrs se raspravame makedonci i albanci , za 10-20 godini će se sramime od sebesi.Да не те чуди тоа , синот на Бедредин Ибраими членот на ДИК е помилуван од Хорхе а син му го вработиле во Агенцијата за цивилно водухопловство.
http://sdk.mk/index.php/glasaj-slobodno/sinot-na-bedredin-ibraimi-od-dik-go-vrabotile-vo-vozduhoplovstvo-pred-izbori/
нема да се укине, само ќе хибернира до завршеток на изборниот циклус ... до тогаш ќе бидат на принуден одмор, ама можат да си гледаат американски кримиФилмови, за да останат во тек...Не, туку купија време за недела-две кога ќе го укинат СЈО, не те брифирале тебе добро, ама ти си повеќе по историјата него ли по сегашноста.
Кој вие не сте народ вие сте стока???Дали можда мислиш на Македонците???На која народност и припагаш ти?Мајка ти,сестра ти или жена ти да ја удри некоја ваква битанга да видам како ќе реагираш... Очигледно вие не сте народ, стока... Народ е ова што не изреагира бурно...
на античките ДПМНЕ-овциКој вие не сте народ вие сте стока???Дали можда мислиш на Македонците???На која народност и припагаш ти?
Многу трогателно .Bedrein go ima moeto počituvanje, a i na mnogu makedonci koga ušte pred vojnata 2001 rece deka za ova što denrs se raspravame makedonci i albanci , za 10-20 godini će se sramime od sebesi.
Za žal ne ispadna taka iako site mislam žalime šti ne e taka.
Koga beše i seušte e trend da baraš čovekovi prava/demokratija, toj toa go ismevaše kako rabota što
e politizira, namesto da se praktikuva
Jas neizmerno go počituvam
Абе не ми ја врти сега работава,која националност си па си земаш за право да вреѓаш цел народ?на античките ДПМНЕ-овци
Каков споменик на македонска историја е триумфалната порта , ќе образложиш?Колку и да се перени пари, мавате по споменик на македонска историја.
Направен е за 20 години независност.Каков споменик на македонска историја е триумфалната порта , ќе елаборираш?
сè или се?рушете се.
сè или се?
Не вреѓам народ туку вреѓам стока без памет, инаку сум Македонец ама вистински не од онаа стока што сака аболиција за крадени државни пари.[DOUBLEPOST=1460840830][/DOUBLEPOST]Абе не ми ја врти сега работава,која националност си па си земаш за право да вреѓаш цел народ?
Што има тука лошо или црквата го поддржува фашизмот?Мафо ај распрашај дали сликава е вистината, се надевам дека е ова монтажа, али ако е вистина, стварно сте психопати...
Фејк е. I can tell from some of the pixels and from seeing quite a few shops in my time.Мафо ај распрашај дали сликава е вистината, се надевам дека е ова монтажа, али ако е вистина, стварно сте психопати...