Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
^
Не беше офсајд и не знам како виде прееска, ама подобра е Победа многу моментално, увиде и сам.
Koj penal more [emoji38] .Prven ja mana topkata so gla i posle ovaj go potkaci. Inaku ne sakativte posle 20 - ta minuta.
Do togas imaa invalidite nasi 3 sansi i ne realoziraa i mu se desi potop.
P.s. Cestito prva liga

Ok e be druze,ti ke mi kazvas sega so bese i kako bese ko pred mene vo linija bese situacijata i za ofsajdot i za"penalot".
Uzivaj si.
Cestito pobeda,zasluzeno ne otepavte.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Јас следам на интернет и повторија снимка, видов двапати, поубаво отколку ти во дел од секундата.[DOUBLEPOST=1460822303][/DOUBLEPOST]Небитно во секој случај, прва лига уште не е осигурана, рано е за честитки. ;)

Јас следам на интернет и повторија снимка, видов двапати, поубаво отколку ти во дел од секундата.[DOUBLEPOST=1460822303][/DOUBLEPOST]Небитно во секој случај, прва лига уште не е осигурана, рано е за честитки. ;)

Како виде бе брат на интернет дали е офсајд или не? И јас ја гледав па немаше теорија да се процени од наш агол.
Победа за класа подобро изигра. Поактивни и поборбени. Судијата малку фалеше да ја испушти ситуацијата од контрола.
Многу спонзори гледам на дресојте од Победа. Колку даваат пари не знам, ама како и да е добра работа е да се потткикнат локалните компании да плаќаат нешто.
Е затоа во Бт треба да се запали општинската зграда!

Како виде бе брат на интернет дали е офсајд или не? И јас ја гледав па немаше теорија да се процени од наш агол.
Победа за класа подобро изигра. Поактивни и поборбени. Судијата малку фалеше да ја испушти ситуацијата од контрола.
Многу спонзори гледам на дресојте од Победа. Колку даваат пари не знам, ама како и да е добра работа е да се потткикнат локалните компании да плаќаат нешто.
Е затоа во Бт треба да се запали општинската зграда!
Брат, видов, го видов играчот - Шаркоски кога му ја подаваа и после уште еднаш. Инаку, платата им касни два месеци како што знам на играчите на Победа.

Aj pobaraj na internet i vidi i tret pat.Nema logika da sviri penal oti bese udren koga topkata stigna do golmanot.

Ama kako i da e nie imame pogolemi sansi za treta liga otkolku za prva.
Znaci treba da se zapali gazeto so se opstina - sve da mu ebam negovo, se upropasti pa uste izlegva na televizija , nekoj finti intervjua.
A na onaj bracetmu so taaa sarpata pederska so seta treba da mu se iskrsi cela fabrika. Kaj ne otpadna od prva i od vtora ke ne otpadni , zenceto da mu go ebam [emoji35]

Kako da mi umrel nekoj blizok nemam zborovi osven deka del od igracite se picki mnogu ni falese riste i sve da mu ebam nabupravata so ne se dogovori da mu ebam i vmro i sve ako ne vlezime prva liga ke gori opstinata !

p.s.a mozi i vecerva se da si ebi majkata :mad:

p.p.s.ne otepaja pobeda vo zivoto vaka nemame zagubeno bravo za niv igraa so srce za razlika od nasite iako sudijata bese dobar !

Многу се силевте пред утакмица дека че не растурите ама на глата ви дојде :D.Се надевам и ви посакувам барем баражо да го фатите.Со игра на терен тешко, барем од то јас шо сум го видел(неколку пати ве имам гледано сезонава).Како и да е со среќа.

пропадна проектот на газето за стадион и пелистер во прва лига(македонскиот лудогорец како што милува да го наречи!) е па нека е маж нека излези да кажи што и како понатаму,со кои луѓе планира да се води клубот,како ќе продолжи да егзистира и кој е новиот спонзор пошто на овој кој му манаа рекет и присилно му го тутнаа му завршува договорот или се повлекува,која е задната врата и НАЈГОЛЕМИОТ СРАМ ЗА БИТОЛА ПЕЛИСТЕР ВО ТРЕТА ФУДБАЛСКА ЛИГА:facepalm:

Реално денес на терен ја изгубивме битката.
То со Газето и Цермат е јасно,ама и другите клубој се боза бе,со проблеми,каснење плати и триста глупости.
Срамота е вака да се игра.
Срамота е бе играчи ко Гешоски и Јанкер да ти се шетат и да те прат мајмун,ејјј по 120 кила се двата.
Нека земат нека се замислат малце нашите звезди(чки).
Денес топката ни ја скрија,иако можеше мечот да добие друг тек,каква шанса еба Минчето на 0-0,само да го испружи то ноџето и да ја ВДЕНИ СО ШПИЦО БАМУЈА.
Не искористивме и не казнија,како само ги измешаја нашите при првиот гол.
За вториот стојам на ставот дека прво беше офсајд,ај шо не крена тој буљашо од линиски судија,туку и пеналот беше ЗАДОЦНЕТА РЕАКЦИЈА.
Му бега топката на играчо на Победа,ја нема во контрола појќе,Пашето оди да ја прибери,а истовремено се прај гужва и уште еден наш играч оди во дуел без топка,многу судии не би ни помислиле на пенал,овај одвај чекаше.
Имаше неколку чисти фаули за нас во прво,и то фалој шо влијаеа на играта,или наша или контра за противник.
Слаба проценка.
Плус,ЧИСТА ИГРА СО РАКА во 16есетник на Победа,ЛИНИСКИОТ БУЉАШ 1МИНУТА ГО ДРЖИ ЗНАМЕТО КРЕНАТО,му сигнализираше на главниот судија дека имаше пенал,овај се праеше дека не гледа.
РЕЗИЛИ СУДЕЊЕ,иако не се криви судиите,пак ќе изгубевме,реално ништо не изиграја,одбраната несигурна,средниот ред дуел не доби,нападот очај.
Каша попара е табелата.
Има сеуште шанси,ама со ваква игра ништо во бараж(ако фатиме).

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Многу се силевте пред утакмица дека че не растурите ама на глата ви дојде :D.Се надевам и ви посакувам барем баражо да го фатите.Со игра на терен тешко, барем од то јас шо сум го видел(неколку пати ве имам гледано сезонава).Како и да е со среќа.
Мoре Чoек пoгoдив резултaт 4-1 сегa шo е битнo шo ги згрешив тимoвите , шo не типувaв нa Специјaлките [emoji23]

Ти како успеа да видиш дали беше офсајд од снимка од камера шо е поставена на центар ?

Po prespanata nok pak isto custvo tolku bevme blisku do prva liga sega tolku daleku i se poradi nas mislam na igracite a pred se na upravata stojam na mislenjeto od porano prva liga ke vlezi toj sto najmnogu saka da vlezi so znaci ke igra so srce i so site drugi sredstva ete prilepcani si kupija ceteri natprevari so red i se na pragot od prva liga a kaj nas upravata se nesto ceka drug da mu ja zavrsi rabotata i na stara slava da ni davaat bodovi a vidovme i lani so gjoko deka nikoj ne ne esapi mora da pricnat vo partijata da si sredat vo ffm so sudii da go prepisime receptot na pobeda koj ne bea ni vo vtora plan za vlez vo prva a sega se glavni favorite iako ima uste za igranje i ima sanasi poleka gubam nadez kako pak da ne pustija niz voda od skopje :mad:
Druga rabota ne mozam da gi razberam nekoj od fudbalerite kako ne se zalagaat so mu se slucva eden natprevar ke izigraat dva ke ne mozat topka da vrzat dali se tolku podeleni ili so e rabotata iako za vcera site bevme sigurni deka ke pobedime nekoj mnogu potfrlija e sega e prasanjeto dali namerno ili tolku mu se madinjata tvrdam da igrame uste deset pati deka nema vaka da zagubime bez razlika na sudenjeto pa dve klasi podobri i po plateni fudbaleri imame no se vide vcera deka trenerot na pobeda ne procita kako bukvar ne mozevme nitu ednas da probieme po stranite
Treta rabota uprava nemame od lani ko otpadnavne ustvari od pred toa ko si zamina srbinot so bese sportski direktor diva liga sme nema coek koj da zborni da sredi bodovi ,sudii ili da plati iako sega i so pari mnogu ni se namali sanasite morase opstinata poveke da se vkluci vo klubot da pomozi arno ama i tie samo gledaat da ja prefrlat topkata kaj cermat so znaci raspad sistem sme iako ima najavi za nov sponzor ako vlezime prva liga pa dali so toa cermat ne saka da vlezime prva ili so e rabotata vistina ne znam dali samo vo nego e krivicata no kako i da e imame uste pet kola so pet pobedi imame sansi no loso e so treba da cekame i rezultati od drugite koi do sega sekogas ni odeja vo prilog no za zal ne gi iskoristivme mnogu bodovi izgubivme za dzabe no ne predavanje odime do kraj !

Еве уште еднаш за пеналот,30 секунда..
Дуел со тело еден играч,а Бацката оди на топка,е сеа со крената нога и зато ја прај ситуацијата "опасна,"а играчот на Победа сака да ја мани,уствари да си ја "поттурни" со гла топката и да си добие позиција за шут,влегва во та линија на движење,далеку е од позиција за шут зошто до него има залепен уште еден играч,двата одат на топка,ни едниот ни другиот немаше чиста позиција и топка пред него..
Како и да е,грешка на нашата одбрана шо дозволи толку време да се влечат..
Преслаба беше вчера одбраната,страничната одбрана пред се,не отепаа по крила бушење,3 гола по вишок на крило примивме,не убија...
П.С.
Голот на Бацката,единствен добар ЗЕЛЕН момент,се друго:sramezliv:
Бацката на 34 години да игра,а оние со 20 години да играт ко дедовци,мајмуни да ги прат играчи ко Гешоски..
Ништо не видовме од тие толку фалени "таленти"репрезентативци:eek:,и треба еден ресет да се напрај,штом не можат во една помочана втора лига да издоминираат,против играчи со +90 кила се е јасно...:ban:

Еве уште еднаш за пеналот,30 секунда..
Дуел со тело еден играч,а Бацката оди на топка,е сеа со крената нога и зато ја прај ситуацијата "опасна,"а играчот на Победа сака да ја мани,уствари да си ја "поттурни" со гла топката и да си добие позиција за шут,влегва во та линија на движење,далеку е од позиција за шут зошто до него има залепен уште еден играч,двата одат на топка,ни едниот ни другиот немаше чиста позиција и топка пред него..
Како и да е,грешка на нашата одбрана шо дозволи толку време да се влечат..
Преслаба беше вчера одбраната,страничната одбрана пред се,не отепаа по крила бушење,3 гола по вишок на крило примивме,не убија...
П.С.
Голот на Бацката,единствен добар ЗЕЛЕН момент,се друго:sramezliv:
Бацката на 34 години да игра,а оние со 20 години да играт ко дедовци,мајмуни да ги прат играчи ко Гешоски..
Ништо не видовме од тие толку фалени "таленти"репрезентативци:eek:,и треба еден ресет да се напрај,штом не можат во една помочана втора лига да издоминираат,против играчи со +90 кила се е јасно...:ban:
Јас ќе го ставав видеово сега за да те демантирам за вчера. Сега и ти не знајш шо сакаш да кажиш, тврдеше дека си бил во линија и дека си видел, а еве колку е јасно дека нема офсајд. Сега друго било, идејата ти беше вчера да инсинуираш дека сте биле оштетени, врска немаше.

Јас ќе го ставав видеово сега за да те демантирам за вчера. Сега и ти не знајш шо сакаш да кажиш, тврдеше дека си бил во линија и дека си видел, а еве колку е јасно дека нема офсајд. Сега друго било, идејата ти беше вчера да инсинуираш дека сте биле оштетени, врска немаше.
Како можиш ти според видеото да видиш дали било офсајд или не, а напаѓачот на Победа не се гледа во моментот кога му ја подават ?
Заслужено тепавте нема збор, а шо беше офсајд беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom