Nope, би трчал за нив оти моите не беа од бившата елита, но за моја среќа колку толку успеав да не мора да трчам по тие 9000-ки... Само криво ми е што останав тука (во оваа вукојебина), макар да сеуште не е касно, а ако останам никој не ми е крив...Па не баш, ама очигледно тебе ти горат полека тие 9000-ки, пошто твоите се готови стигнаа и закани од Европска Унија.
Moжам сто колумни да ти извадам од старата пијандура последните години, ништо од нејзините глупи прогнози не се остварило, освен вреѓање и влажни соништа за руска интервенција не и остана друго.Мирка не ги разбира работите, не ја разбира вишата меѓународна политика. Дајте да ја слушаме патриотската и интелентуалната елита, која што најмногу го сакаат овој народ. Герис, Ордани, Чому, Лупу, Фрчка, Кавранис, Трајани, Најчу...
Tи стварно поима немаш што сакаш во животот. Али ок, некој мора да поддржува криминалци затоа што им дале работа за 9000-ки, тие се тие што ги викаат безкичмењаци.Nope, би трчал за нив оти моите не беа од бившата елита, но за моја среќа колку толку успеав да не мора да трчам по тие 9000-ки... Само криво ми е што останав тука (во оваа вукојебина), макар да сеуште не е касно, а ако останам никој не ми е крив...
Чичко Зоки ако те чуе, ќе ти ги истегне ушите како на магаре:Tи стварно поима немаш што сакаш во животот. Али ок, некој мора да поддржува криминалци затоа што им дале работа за 9000-ки, тие се тие што ги викаат безкичмењаци.
Мирка...Мирка не ги разбира работите, не ја разбира вишата меѓународна политика. Дајте да ја слушаме патриотската и интелентуалната елита, која што најдобро ни мисли...Герис, Ордани, Чому, Лупу, Фрчка, Кавранис, Трајани, Најчу...
Јас не поддржувам никого, туку те прашувам, што ќе им даде СДСМ? Ако пред тоа имаа повеќе од 9000-ки, немаше сеа да трчаат за нив...Tи стварно поима немаш што сакаш во животот. Али ок, некој мора да поддржува криминалци затоа што им дале работа за 9000-ки, тие се тие што ги викаат безкичмењаци.
Мис има пријавено отсуство, затоа ви е ставена опцијата пријави лошо мислење и во најбрз можен рок се` ќе биде разгледано. Сите сме зафатени, не се живее само од парите на Сорос, циција е станат во последно.
Како што ќе им даде?Јас не поддржувам никого, туку те прашувам, што ќе им даде СДСМ?
Да де, се логирала преку Тапаталк. Од таму да бришеш мислења е како да собираш лисја по двор со лажица. Значи нема никаква потреба од тагирање модератори и штанцање ИЗЛЕЗИ МИС ПАРАНОЈА постови поготово во вакви теми што идат со 250 поста во секунда.Мис според нејзиниот профил била активна на форумов пред 2 саати , баш кога се избришани мислења , а ако некој друг бил , да дознаеме кој бил .
Чекаат донација снајпери од USAID, пошто нивната единствена партиска програма наречена ЈОЗГНКДПИКПОСННСНК (нема потреба да се скратува на СЈО) беше матирана и сега немаат друг начин да дојдат на власт.Како што ќе им даде?
Па се знае, вработен по еден од секоја фамилија
Портата е 100% мермер, и внатре и надвор..Штета, го чкртнале мермерот што личи на мермер