Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Tolku li da ti bile Galata trupovi ?!ova sezona tret pat za kes ke me padnat ..im ibam mongolite [emoji35]
Gi imam Real M 1&4+
Derby 1&3+
Wigan 1 i M'Boro 1 si vodat,uste i Galata,vi ibam sakatite ..
Za 12.000+ den posledna sekunda primija gol !!krv da serat !!pleme im ibam !!site deca sakati da im se rodat !
Зашто галата 1 си ја играл ? оваа им е најслаба сезона од кога им беше Рајкард тренер. И тогаш 8-9 на табела завршија. Само на голови играј ја . Ја 2-4 ја фатив и тоа на срека зашто у 88 и 90+ дале 2 гола а прошлата 4-2 изгубија на гости. Незнаат ни самите што играат.[DOUBLEPOST=1460283862][/DOUBLEPOST]
Tolku li da ti bile Galata trupovi ?!ova sezona tret pat za kes ke me padnat ..im ibam mongolite [emoji35]
Gi imam Real M 1&4+
Derby 1&3+
Wigan 1 i M'Boro 1 si vodat,uste i Galata,vi ibam sakatite ..
Za 12.000+ den posledna sekunda primija gol !!krv da serat !!pleme im ibam !!site deca sakati da im se rodat !
Зашто галата 1 си ја играл ? оваа им е најслаба сезона од кога им беше Рајкард тренер. И тогаш 8-9 на табела завршија. Само на голови играј ја . Ја 2-4 ја фатив и тоа на срека зашто у 88 и 90+ дале 2 гола а прошлата 4-2 изгубија на гости. Незнаат ни самите што играат.

лестер 2, севиља 3+, рен 2 , марсеј 2-3, терек 2 , локомотив м 2

Има ли некаде онлајн да се најде билтенот на Копачка? Идиотите 2 недели и повеќе веб страната не им работи...

Од моцарт билтен у пдф?
Само ја ли не можам да се снајдам на нивиот сајт..

Ауу за Чиле 8.50 коеф. Како што ни се ракометариве депресивни сеа и можда раскарани и не знаат кај тераат, ќе не акнат и овие асално:facepalm:

Ливерпул - Стоук 1
Sunderland - Лестер 2

Мислење?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom