Јас ли да се извинувам дека сум фашист?Не прашувам дали црквата ви се извинила. Вие, Фашистите дали се извинивте?
Дечко, нормален ли си?
Јас ли да се извинувам дека сум фашист?Не прашувам дали црквата ви се извинила. Вие, Фашистите дали се извинивте?
Да ми дадеш некаде податок од книги или линк дека некој цар се нарекол себе си како цар на Визанитја и Византијци?Византиски император!
Македонски цар во средниот век немало ниту еден,
што е логично кога немало ниту македонско царство, ниту Македонци.
Дечко, чети книги, бидејќи се срамиш вака![DOUBLEPOST=1460216597][/DOUBLEPOST]
Не си ти фашист, фашистите ги убивме во 1941 - 1944Јас ли да се извинувам дека сум фашист?
Дечко, нормален ли си? [DOUBLEPOST=1460218977][/DOUBLEPOST]
Јас ли да се извинувам дека сум фашист?
Дечко, нормален ли си?
Ти реков веќе дека си неписмен.Да ми дадеш некаде податок од книги или линк дека некој цар се нарекол себе си како цар на Визанитја и Византијци?
Ти си потомок од Фашистичка Бугарија. Ама, нели, ти баш најде оправдување за вашите постапки, наместо да се извиниш. Зошто сега се виде навреден?Јас ли да се извинувам дека сум фашист?
Дечко, нормален ли си?
Дечко, поим немаш што е вооружена борба на комунисти, идеолошка борба и што е фашизам!Не си ти фашист, фашистите ги убивме во 1941 - 1944
ехаа то е еден век посла Крушевската републикаДечко, поим немаш што е вооружена борба на комунисти, идеолошка борба и што е фашизам!
https://ru.wikipedia.org/wiki/Сентјабрьское_восстание
Еве тоа е комунистичко востание, не како вашето убиство на македонец које да го прогласуваш за "ден на македонската револуционерна борба".
Mногу релевантен извор мора да се признаедури веќе и од САНУ пишуваат тоа.
Зошто да се извинат кога беа само административци. Административно убиваа, касапеа, екстрадираа и палеаНавистина бе, нам не ни се извинија, си имаат причини... На Турците не им се извинија... Сигурно има за што да им се извинат и на Србите, ако не и на други... Барем на Евреите дали им се извинија? Дека нивните сојузници, Германците, се извинија. Важно имаат 220 медали и два космонаути...
Леле колку ми се допаѓа оваа! Зошто не може по 2-3 лајка да се шибаат?Зошто да се извинат кога беа само административци. Административно убиваа, касапеа, екстрадираа и палеа
Прво, не е един век разлика, а 20 години.ехаа то е еден век посла Крушевската република
Не бил Македонец, бил македонец - Петар Колев от Прилеп. А убиеца е роден во Србиjа и убил пријателот на својот татко - голем подвиг, големо востание.а како то мислиш убиство на Македонец??
имало некој Македонец па го убиле?
Неписмен и не можеш да читаш одговори ли?Уше чекаме за линк каде некој цар се нарекол Византиски цар или цар на византијци... рече си имал по некои ваши историски книги такви податоци...
Ете цел Свет беше во заблуда дека административната работа е мисловна, ама бугарите покажаа и докажаа дека си има тука и физичка работа.Леле колку ми се допаѓа оваа! Зошто не може по 2-3 лајка да се шибаат?
Не се главни али секој во војната одиграл улога, кој како окупатор и сојузник на нацизмот, кој како борец против фашистичкото зло и дел од коалицијатаКако му чита човек мислењата на @Let 3 би помислил дека отпорот и борбата на македонските партизани се главна причина за поразите на Вермахтот на источниот фронт.
Најинтересно е дека се апсолутно убедени дека сами се ослободиле.Како му чита човек мислењата на @Let 3 би помислил дека отпорот и борбата на македонските партизани се главна причина за поразите на Вермахтот на источниот фронт.