Zborime ceka potpis za ukaz-drzavljanstvo taka li.Kerka mi ceka za potpis od kraj na Januari ...
Jas cekam od 19-februari i se uste stoi deka cekam. Potpis od viceprezident
Zborime ceka potpis za ukaz-drzavljanstvo taka li.Kerka mi ceka za potpis od kraj na Januari ...
Da ima dva pati proverno otkako go smenija novijot sitem vo Januari mi pisuvase ne redovna prepiska a vo starijo zadozitelna otidov da vidam sto rabota na salter proveriv mi Kaza sve vo red čekaj ,.znaci starijo šutem su utnale .So sreka. Dali imase proveruvano do sega vo sofija?
како тој што вели происходите до јаноар се излезени НО НО дупликатите происходи САМО до седми декември мислам дека ме лаже вели ко баеги следнава недела ке ме викнел,,искрено изгубив надеж почнувам да размислувам за виза пошто веке навистина немам време,а и ситуацијава со потврдиве од клубовите ми е сомнителна од секогаш,има едно видео на јутубе каде (каракачанов вели на македонците се помогна доволно достае) за таквите ко мене проблем е што нема никакво потекло,,немам родител,братучед,брат немам ништо со што да докажам потекло......мислам дека законот е јасен и нема да се промени,,не лажат 3 год...[DOUBLEPOST=1460077961][/DOUBLEPOST]Шо бе само со,, Со Среќа ,, сакаш да си пројдеш?
За ова треба Hangover party да напрајш. И да не викнеш сите што уште ќе чекаме
Пепи ти шо направи со интервјуто бе друже? Го фати конечно за му*а посредикот да завршите работа?
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ,,,,,,,,,,,,,,,ЛЕБ СЕ ДЕЛИ ТРЧАЈТЕ пи..............******?!?!?!“?’%‘?%??%vchera bese drugarche da zakaze za intervju vo sofija i mu go zakazaa za 15ti Maj 2017 ciso za info da znaete kolkav e redot.
Ова погоре видеото е да се насмееш малку, гледам дека си се нанервирал и жал ми е за тоа.како тој што вели происходите до јаноар се излезени НО НО дупликатите происходи САМО до седми декември мислам дека ме лаже вели ко баеги следнава недела ке ме викнел,,искрено изгубив надеж почнувам да размислувам за виза пошто веке навистина немам време,а и ситуацијава со потврдиве од клубовите ми е сомнителна од секогаш,има едно видео на јутубе каде (каракачанов вели на македонците се помогна доволно достае) за таквите ко мене проблем е што нема никакво потекло,,немам родител,братучед,брат немам ништо со што да докажам потекло......мислам дека законот е јасен и нема да се промени,,не лажат 3 год...[DOUBLEPOST=1460077961][/DOUBLEPOST]
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ,,,,,,,,,,,,,,,ЛЕБ СЕ ДЕЛИ ТРЧАЈТЕ пи..............******?!?!?!“?’%‘?%??%
незнам брат се фатив за ова и ке го терам ДОКРАЈ ,,,,,,,,,,ДАЈ БОЖЕ на крајот да прославим како сите така и ја со бг.п. ГИФ и за тебе (незнам како да го вметнем сликиве мегу зборојве) но ке разбереш поз..среќноМоментот кога Пепи конечно ќе закаже инервју - Гиф [DOUBLEPOST=1460081901][/DOUBLEPOST]
Ова погоре видеото е да се насмееш малку, гледам дека си се нанервирал и жал ми е за тоа.
Сепак не се откажувај,кој постигнал нешто во животот со тоа што се откажал?
Не би ти било криво кога после ќе прочиташ тука дека некој земал пасош со потврда од клуб?
Терај си ти работа со виза ама бркај си го ова паралелно. Ќе дадеш 200 евра поише ама и да не успееш ќе знаеш барем си пробал и нема да се јадосуваш секој ден зашо си се откажал.
Знаеш како велат постарите, Трпение спасение.
Почекај ќе видиш следната недела, па и нее крај на свет да го смениш посредникот.
Опции имаш не се откажувај.
Поздрав и со среќа.
Da,ceka na potpis od Viceprezidentot...Zborime ceka potpis za ukaz-drzavljanstvo taka li.
Jas cekam od 19-februari i se uste stoi deka cekam. Potpis od viceprezident
Немав проблем со роковите. Мислам дека причината е тоа што извадив потврда од БККС само со декларација, во декември 2014 година-кога не се бараше извод од статистика. Затоа сметам дека таму е мојата грешка.[DOUBLEPOST=1460105870][/DOUBLEPOST]Здраво соња, ако можеш и мене да ми пратиш во инбокс, за кој/а адвокат/ка се работи, и како може да исконтактирам со неа/него, уште не ми е стасан пасошот ама да си го имам контактот. позз[DOUBLEPOST=1460010942][/DOUBLEPOST]
Надеж дали ги запази роковите? или можеби покасно си подала некој документ, позз
Кога се смени системот бев Преписката е извадена за доп'лнителна проверка МП , а по извесно време ми се смени статусот во:По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.Мислам дека споделив на форумов. Инаку мојот проблем го гледам во тоа што со дополнителните документи немав статистика дека некој мој предок живеел во бугарско место, туку само декларација заверена на нотар.Zdravo,
Koga podnese dopolnitelni dokumenti? So koj status bese vo MP?
Dali bese so ovoj status -По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.?
ili so ovoj -Преписката е извадена за доп'лнителна проверка МП ?
Cestito I od mene I se najubavo ;-)))))Blagodaram I aj site da zemete......
Zdravo kolku vreme cekase za promena na statusot od dopolnitelna mp. za finalen pregled. od koga odnese dopolnitelni dokumeti. PozdravНемав проблем со роковите. Мислам дека причината е тоа што извадив потврда од БККС само со декларација, во декември 2014 година-кога не се бараше извод од статистика. Затоа сметам дека таму е мојата грешка.[DOUBLEPOST=1460105870][/DOUBLEPOST]
Кога се смени системот бев Преписката е извадена за доп'лнителна проверка МП , а по извесно време ми се смени статусот во:По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.Мислам дека споделив на форумов. Инаку мојот проблем го гледам во тоа што со дополнителните документи немав статистика дека некој мој предок живеел во бугарско место, туку само декларација заверена на нотар.