- Член од
- 7 октомври 2014
- Мислења
- 513
- Поени од реакции
- 1.007
Ti blagodaram na blagavec mi otsviri ubav denTi rekov vcera sudijata ke otsviri kraj. CESTITO
Ti blagodaram na blagavec mi otsviri ubav denTi rekov vcera sudijata ke otsviri kraj. CESTITO
770х/2013, со втор братучед поврзани со изводи, динамиката на разгледување е 50 бројчина/дневни (+/- во зависност од динамиката на работење)[DOUBLEPOST=1460038198][/DOUBLEPOST]Drugar ke te zamolam da spodelis koe brojce si i kakov dopolnitelen dokument imas podneseno kako sto i samiot najavi pred nekolku stranici da znaeme do kaj e redot deka site vo ista corba sme...a rokot posle ovoj status najkasno za 2 meseci ke te razgledaat spored mene iako nema pravila...
колку време чекаше од кога беше во финален експертски... ?И мене а пред 10 минути проверив и се разочарав немаше ништо,ама кога @vasedan те прочитав сеа проверив и вика може да се резервира час ...фала богу едвај дочекав
...да ви посакам на сите среќа и се да ви излезе онака како што сакате и што побрзо,најискрено!
(инаку каде се закажува сега,овде нема опција никаква кај што ми стои овој статус?)
Ke se citiram deka informacijata mi bese od 03ti Mart.Ajde da te demantiram denes mi go potpisija ukazot I treba da si zakazam termin sega sto ke kazes na ova
немаше ни еден месец во експертски преглед но потпис за указ 2 месеца770х/2013, со втор братучед поврзани со изводи, динамиката на разгледување е 50 бројчина/дневни (+/- во зависност од динамиката на работење)[DOUBLEPOST=1460038198][/DOUBLEPOST]
колку време чекаше од кога беше во финален експертски... ?
E ovojpat procedurata e malku poinakva imene istoto mi go kazaaeee i jas mislev deka e taka ama mi kazaa deka se cekalo potpis od pretsedatelot ama ne objasnija sto i kolku se ceka
Честитки и да си дајш по едноAjde da te demantiram denes mi go potpisija ukazot I treba da si zakazam termin sega sto ke kazes na ova
Izvini a mozes da pojasnis kolku bese na doplnitelna i kako ti se smenuval status od zadlozitelna na vo finalen pa vo uvazena molba770х/2013, со втор братучед поврзани со изводи, динамиката на разгледување е 50 бројчина/дневни (+/- во зависност од динамиката на работење)[DOUBLEPOST=1460038198][/DOUBLEPOST]
колку време чекаше од кога беше во финален експертски... ?
Шо бе само со,, Со Среќа ,, сакаш да си пројдеш?Vi blagodaram na site za cestitkite I od mene site da si do cekate toa sto go cekame so godini veke neka vie so sreka na site I sto poskoro I na vas a glava
Ako treba I toa ke napravam hihihii samo kazete koga I kadeШо бе само со,, Со Среќа ,, сакаш да си пројдеш?
За ова треба Hangover party да напрајш. И да не викнеш сите што уште ќе чекаме
Пепи ти шо направи со интервјуто бе друже? Го фати конечно за му*а посредикот да завршите работа?
druze sea sum zbunet neznam dali se odnesuva odbiena molba za dobivanje proizhod so potvrda od bkks strumica ili ne e posto jas imav podneseno so potvrda od bkks strumica januari i za 2 meseca mi dadoa proizhod i kako sto kazav nazad nekolku postovi pred nekolku dena licno go zemav proizhodot i zakazav intervju za maj 2017 ????? i ovaa ovde intervju mi e zakazano za maj ama me macat brojkive i parolata i internet adresata publicbg.mjs.bg koja e celta da se proveruva brojot mislam go pisav pred nekoj den i vika Приета молба с входјашт N:5 brojot godina data vreme ili za ovaa molba se odnesuva kade sto sto se odbieni golem broj luge koi imale odneseno potvrda od bkks strumicaEve dokaz za bkks potvrda direktno od Lazar Mladenov deka se odbieni molbi pogolem broj vo izminatiov period...http://m.focus-news.net/?action=news&id=2221043