- Член од
- 31 јануари 2014
- Мислења
- 5.169
- Поени од реакции
- 2.272
Јас никогаш нема да се срамам што сум Македонец за тебе не знам. Т.е. не ни знам дали си Македонец, спеак ова е форум со анонимни јузери.Сине Бруте, незнам дали глеаш дека стана срам да кажеш дека си Македонец, а не па друго.
Иначе, дали може амнестија за веќе сторено кривично дело ако се регистрира опозициона партија без надеж за власт? За еден другар од Велес мераклија по кебапи прашувам.
Фала.
Ако сакаш да формираш опозициона партија пиши ми во инбокс ќе ти дадам потпис.[DOUBLEPOST=1460014570][/DOUBLEPOST]
Ме заболе за Исланд ама таквите ко тебе влечат паралели еве види што се деси во Исланд искочи афера премиерот поднел оставка вау. А тоа позади играат сто игри политичарите и во средени земји како Исланд не пак кај нас. Продолжи да живееш во светот на бајките.Брутусов пустиот кај ќе види криминалец политичар низ светов со пукната афера потсвесно го гледа Груевски во него и автоматски почнува да го брани. И доколку политичарот опстане се задоволува со таа победа и се убедува дека тоа е правиот пат.
Тужно.