- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Па и кој го става Варди капитен пред Марез.... Следна на сите Агуеро капитен.Не е интересно коа на 90% од тимовите тој е капитен или Варди.
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и кој го става Варди капитен пред Марез.... Следна на сите Агуеро капитен.Не е интересно коа на 90% од тимовите тој е капитен или Варди.
![]()
Ај следно коло Шкртел ќе го ставамНе е интересно коа на 90% од тимовите тој е капитен или Варди.
![]()
Рашфорд.Ај следно коло Шкртел ќе го ставам![]()
сакам да активирам овие трите дополнителни моѓности поточно поените од резервите да се сметат во финалниот скор но кога претискам play>active не ми се активира и ми се врајќа во правобитна положба односно одново плеј. Решение ?
Морган сеа најде да даде гол, кога играм против @Uli Hoeneß што најверојатно не си го ни чепнал тимот пред стартот на колото.![]()
Па види имаш 5 играчи што не ти играат и пак ќе ме тепаш.Прегледај го приврзокот 142717
Morgan dosta dobri poeni mi donese od januari uste koga go kupiv. Da zaboraviv transfer da napravam pred kolovo da pocne, no toa ne znachi deka Morgan i Bellerin ke sum gi prodal ili deka na klupa ke sum gi stavil.
Па види имаш 5 играчи што не ти играат и пак ќе ме тепаш.![]()
Јас па тие аматерските не ги чепкам уопште, еднаш на месец дена.Ne mozes so mene vo fantasy igrite za bilo koe natprevaruvanje. Tuka vo PL mozebi si nad mene, ne znam. No, tuka ne sum tolku cesto pravel promeni vo timot sekoj vikend kako sto toa go pravam za Bundes i La Liga ili za LS i LE. Hazard mi igrase vo timot do kraj na dekemvri. Vo 2016 stanav poaktiven tuka.
Туку интересно што откако ти се насмеав за Морган, Лестер редовно почнаа да си тепаат 1-0.Ne mozes so mene vo fantasy igrite za bilo koe natprevaruvanje. Tuka vo PL mozebi si nad mene, ne znam. No, tuka ne sum tolku cesto pravel promeni vo timot sekoj vikend kako sto toa go pravam za Bundes i La Liga ili za LS i LE. Hazard mi igrase vo timot do kraj na dekemvri. Vo 2016 stanav poaktiven tuka.