Фан клуб - РК Вардар

Е добро де,го нападнавте сите.
Се напали малце,па тресна глупост,се дешава.
А ти другар,немој јазикот да ти е побрз од мозокот,негде скапо ќе те чини тоа :D

П.С
Ако не си дадеше автогол Стеванович,ќе завршеше Х 100% сум сигурен.
Меестенка :D

Шо се палите бе одма, ме накурчи шо реагираше на крај така, ја спука дури и со играчиве шо до вчера ги водеше. На решена утакмица скока, урла како против најголемиот душман да игра. Малце фалеше со Карачич да има и физичка пресметка.

Навика му е останато тоа, од времето коа навиваш за тие од шталата. Од овие ваквите не ми се ни оди на утакмици, а порано пред битна утакмица кошмари имав..

Што судеа судите стварно не ми е јасно и пак ќе прашам неможе ли да се најдат подобри коментатори ?

Шо се палите бе одма, ме накурчи шо реагираше на крај така, ја спука дури и со играчиве шо до вчера ги водеше. На решена утакмица скока, урла како против најголемиот душман да игра. Малце фалеше со Карачич да има и физичка пресметка.
Увек се кара со Карачиќ ама не е никад со вреѓање, believe me.

Дур сум јас модератор, лош збор за Вујо не смее да се каже во овој фан клуб :icon_mrgr:

Избувлив си е Вујо, малце претера денес и самите не знаеа што бараа во таа ситуација, ама ни под разно не смее да се навредува човекот кој секогаш стоел позади нашата навивачка група и направил многу за клубот.

Чао усташи:oeoeoe:не знам зошто повеќе од сигурен сум дека Веспрем ќе го јаде во Лш

Последно уредено:
чао усташи а кај нас лидери на играта се хрвати, оф мори мајко се коментариве :tapp::facepalm:
Па ако гледаш така, сегде е така, имало и срби лидери па пак се јадело за нив.У Европа црни им се главни играчи па пак се предмет на расизам.Инаку ептен ме напнаа со она на крај затоа и пишав.

Тууу, еден куп напети ликови имало на форумов. Едни Вујо ги напнал, други "усташиве". :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom