Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
V

vkv

Гостин
Ufff mnogu loso, da ne recam nevozmozno so takov dokument da ne projdes. Vcera imase post za sistemska greska najdobro e da ides tamu na salter i proveris. Ili pak ima nekoj drug problem so ostanatite dokumenti

Sent from my Samsung Galaxy S6 Edge
dekemvri 2014. Ne znam sve e ok kako sto treba.[DOUBLEPOST=1459510439][/DOUBLEPOST]
dekemvri 2014. Ne znam sve e ok kako sto treba.
Slucajno ako treba da dopolnam nesto za kolku vreme bi imalo nesto?

Член од
25 февруари 2015
Мислења
810
Поени од реакции
1.561
Luge prepiskata mi bese na finalen pregled deneska mi se smeni vo prepiskata e izvadena za dopolnitelna proverka. Sto moze da e? Fala
Ti si clen od 25 февруари 2016? Interesantno.[DOUBLEPOST=1459517656][/DOUBLEPOST]
Вистина е тоа што повеќе од 40 дена нема подпишано Указ,
тоа во мојот личен пример кој веќе пред 40 дена сум во очекување на подпишување на Указ.
I ti si od tie mnogu taze clenovi, 19 февруари 2016 ?

Член од
25 март 2014
Мислења
717
Поени од реакции
733
Luge prepiskata mi bese na finalen pregled deneska mi se smeni vo prepiskata e izvadena za dopolnitelna proverka. Sto moze da e? Fala
Spored novite statusi, treba da ti pisuva koj dokument ti fali, vcera Kiril napisa deka mu pisuvalo na statusot da se povrze so izvodi so Cvetanco i Aleksandar, i utvrdi deka mu falat od bratucedite izvodi zatoa i e vraten na dopolnitelna, tebe sto ti pisuva?

V

vkv

Гостин
Spored novite statusi, treba da ti pisuva koj dokument ti fali, vcera Kiril napisa deka mu pisuvalo na statusot da se povrze so izvodi so Cvetanco i Aleksandar, i utvrdi deka mu falat od bratucedite izvodi zatoa i e vraten na dopolnitelna, tebe sto ti pisuva?
Nisto ne pisuva samo Преписката е извадена за доп'лнителна проверка[DOUBLEPOST=1459523845][/DOUBLEPOST]
Nema sansi da ne projdes so takov dokument, osven ako se raboti za nekakva greska ili ako si preku posrednik da ne go dostavil dokumentot. Ima mnogu posrednici sto dokumentite voopsto ne im gi ni dostavile na klientite
Pred mene napravi kopija od toa. Sve e kompletirano

Член од
28 јануари 2016
Мислења
18
Поени од реакции
16
Kolku se sekavam ne.
Можно е да треба оргиналниот документ ,а не копија носи го и него кога ќе носиш извод од таткоти и појди си самиот до министерството што побрзо зошто штета дотука си стигнал и имаш убедлив документ

Член од
5 јануари 2015
Мислења
773
Поени од реакции
1.643
Можно е да треба оргиналниот документ ,а не копија носи го и него кога ќе носиш извод од таткоти и појди си самиот до министерството што побрзо зошто штета дотука си стигнал и имаш убедлив документ
Не треба извод од татко му,тој треба за происход,а во неговиот извод пишува кој му е татко.Така да за втората процедура треба само личен извд.Најверојатно при финалниот преглед некој од експертите сакале да се уверат од ДАБЧ дека добил валиден происход

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom