A od koja godina si?Luge prepiskata mi bese na finalen pregled deneska mi se smeni vo prepiskata e izvadena za dopolnitelna proverka. Sto moze da e? Fala
A od koja godina si?Luge prepiskata mi bese na finalen pregled deneska mi se smeni vo prepiskata e izvadena za dopolnitelna proverka. Sto moze da e? Fala
Od 2014 eA od koja godina si?
Ufff mnogu loso, da ne recam nevozmozno so takov dokument da ne projdes. Vcera imase post za sistemska greska najdobro e da ides tamu na salter i proveris. Ili pak ima nekoj drug problem so ostanatite dokumentikopija od krstelnica bugarska od tatko mi
dekemvri 2014. Ne znam sve e ok kako sto treba.[DOUBLEPOST=1459510439][/DOUBLEPOST]Ufff mnogu loso, da ne recam nevozmozno so takov dokument da ne projdes. Vcera imase post za sistemska greska najdobro e da ides tamu na salter i proveris. Ili pak ima nekoj drug problem so ostanatite dokumenti
Sent from my Samsung Galaxy S6 Edge
Slucajno ako treba da dopolnam nesto za kolku vreme bi imalo nesto?dekemvri 2014. Ne znam sve e ok kako sto treba.
Ne mi otvara nisto od postot sto go prati[/IMG]![]()
Postot e od Darkknight1987 vidi konsultiraj se so nego da ne i kaj tebe e ista takva greska
Sent from my Samsung Galaxy S6 Edge
Стварно не се сеќавам, не обрнав внимание..знам само дека беше 4-цифрен број...Koe brojce e drugarot tvoj od 2013?
Ti si clen od 25 февруари 2016? Interesantno.[DOUBLEPOST=1459517656][/DOUBLEPOST]Luge prepiskata mi bese na finalen pregled deneska mi se smeni vo prepiskata e izvadena za dopolnitelna proverka. Sto moze da e? Fala
I ti si od tie mnogu taze clenovi, 19 февруари 2016 ?Вистина е тоа што повеќе од 40 дена нема подпишано Указ,
тоа во мојот личен пример кој веќе пред 40 дена сум во очекување на подпишување на Указ.
Spored novite statusi, treba da ti pisuva koj dokument ti fali, vcera Kiril napisa deka mu pisuvalo na statusot da se povrze so izvodi so Cvetanco i Aleksandar, i utvrdi deka mu falat od bratucedite izvodi zatoa i e vraten na dopolnitelna, tebe sto ti pisuva?Luge prepiskata mi bese na finalen pregled deneska mi se smeni vo prepiskata e izvadena za dopolnitelna proverka. Sto moze da e? Fala
Nema sansi da ne projdes so takov dokument, osven ako se raboti za nekakva greska ili ako si preku posrednik da ne go dostavil dokumentot. Ima mnogu posrednici sto dokumentite voopsto ne im gi ni dostavile na klientitekopija od krstelnica bugarska od tatko mi
Nisto ne pisuva samo Преписката е извадена за доп'лнителна проверка[DOUBLEPOST=1459523845][/DOUBLEPOST]Spored novite statusi, treba da ti pisuva koj dokument ti fali, vcera Kiril napisa deka mu pisuvalo na statusot da se povrze so izvodi so Cvetanco i Aleksandar, i utvrdi deka mu falat od bratucedite izvodi zatoa i e vraten na dopolnitelna, tebe sto ti pisuva?
Pred mene napravi kopija od toa. Sve e kompletiranoNema sansi da ne projdes so takov dokument, osven ako se raboti za nekakva greska ili ako si preku posrednik da ne go dostavil dokumentot. Ima mnogu posrednici sto dokumentite voopsto ne im gi ni dostavile na klientite
kopija od krstelnica bugarska od tatko mi
Kolku se sekavam ne.Edno prasanje od mene dali odnese izvod od tatko ti ??
Можно е да треба оргиналниот документ ,а не копија носи го и него кога ќе носиш извод од таткоти и појди си самиот до министерството што побрзо зошто штета дотука си стигнал и имаш убедлив документKolku se sekavam ne.
Не треба извод од татко му,тој треба за происход,а во неговиот извод пишува кој му е татко.Така да за втората процедура треба само личен извд.Најверојатно при финалниот преглед некој од експертите сакале да се уверат од ДАБЧ дека добил валиден происходМожно е да треба оргиналниот документ ,а не копија носи го и него кога ќе носиш извод од таткоти и појди си самиот до министерството што побрзо зошто штета дотука си стигнал и имаш убедлив документ