Камери во Скопје = работат или не?

• Креатор на темата Креатор на темата saleto
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 јули 2009
Мислења
31
Поени од реакции
13
Имаше една слична тема на оваа но последниот одговор ми се чини беше пред 3 - 4 години така да морам да отворам нова тема и да образложам зошто. Значи сношти кај 9 часот возев по булевар Гоце Делчев и бев нешто опасно расеан и МИСЛАМ дека го прелетав семафорот на раскрсницата кај зградата на мтв (на црвено). Како и да е не ме прашувајте како можам да возам во таква состојба знам дека сум виновен тоа е тоа. Прашањето ми е дали има камери на таа раскрсница и дали воопшто работат доколку има? И да заборавив, колата ми беше на пробни таблици

Имаше една слична тема на оваа но последниот одговор ми се чини беше пред 3 - 4 години така да морам да отворам нова тема и да образложам зошто. Значи сношти кај 9 часот возев по булевар Гоце Делчев и бев нешто опасно расеан и МИСЛАМ дека го прелетав семафорот на раскрсницата кај зградата на мтв (на црвено). Како и да е не ме прашувајте како можам да возам во таква состојба знам дека сум виновен тоа е тоа. Прашањето ми е дали има камери на таа раскрсница и дали воопшто работат доколку има? И да заборавив, колата ми беше на пробни таблици

Без гајле биди...
Тие повеќе за заплашување се ставени...

Камерите се повеќе за регулирање на семафорите по раскрсниците. Без гајле.

Дечки фала ви ми олесна, нема една недела од кога купив кола уште забрана на возачка ми фалеше :)

Дечки фала ви ми олесна, нема една недела од кога купив кола уште забрана на возачка ми фалеше :)

Не е ваљда до толку на нашиве закони да им се плашиш....
Немојјј...:)

Јa лaни кaкo пешaк пoминaв нaдвoр oд пешaчки и ми свири цaјкaнoв сo свирче кoa му јa летнaв дa бегaм :D
кoгa ме фaти еднa пaникa aми кaмериве хaхaхaхa пa уште aкo виделе декa сум бегaл.... :D

Aко снимаат ќе снема место по затвориве. :)
Без лутење али оној што поминува на црвено,би му залепил една тешка казна па со години да ја плаќа.
Свесен ли си дека ако удриш некого и има смртни последици дека тогаш нема бегање или не си свесен.Лева држава и полиција дреме на погрешни места и казнува за мали ситници.
.Абе на црвено не се кочи,туку се копа кочницата другарче..

Јас сум камериве да се уклучат барем на прометните раскрсници и секој кој ќе помине на црвено да одговара и тоа дебело да речеме со половина од неговата плата во рок од една година

На тебе затвор ти фали, не забрана за возачка. Опасно бил расеан.... абе како не ти е срам тема уопште да отвараш?????
Од такви како тебе гинат луѓе, чукни си ја главата малку.

Често навечер поминувам на црвено, мислам во момент кога се менува да не чекам, но досега никаква казна не сум добил.

^ Браво, уште за фалење е дека досега казна не ти стигнала.

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk

Камерите работат, ама казна нема да ти стигне.

На тебе затвор ти фали, не забрана за возачка. Опасно бил расеан.... абе како не ти е срам тема уопште да отвараш?????
Од такви како тебе гинат луѓе, чукни си ја главата малку.
de de ti pa
na crveno pominal i ajde besilka, golemo cudo
kolku pati sum pominal i jas i uste kolku gi ima kako mene :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom