6800Koj broj si odprilika
6800Koj broj si odprilika
abe kerka mi e od april 2015 i toa vtora procedura i samo i stoi obrazuvana prepiska dali nekoj znae kaj da se obratamИ јас се изненадив, не знам, имам добро претчуство ај на арно нека е работава
![]()
Сестра ми има државјанство,нејзина копија од пасош и л.к.[DOUBLEPOST=1459273177][/DOUBLEPOST]So kakov dokument za poteklo si?[DOUBLEPOST=1459260967][/DOUBLEPOST]
isto sto dokument odnese?
Јави се кај г-н Лазар во Струмичкиот клуб и прашај си,за најсигурно тој ќе ти каже дали за да ти ја издаде потврдата ќе треба да направиш превод и легализација на изводите.[DOUBLEPOST=1459273864][/DOUBLEPOST]fala na odgovorot
Вашиот предок веќе има б'лгарско гражданствоа а тоа што си пише 'образувана преписка' а не 'Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване' не треба да ве изненадува,до сега веќе би требало да го знаете редот во Минис. на правосудие,а тоа е дека нема ред.abe kerka mi e od april 2015 i toa vtora procedura i samo i stoi obrazuvana prepiska dali nekoj znae kaj da se obratam
Колку време после интервјуто ти беше образувана преписка? Јас бев на интервју на 15 февруари и усте пиѓува Липсват Данни.Сега проверив и не знам кога ми се сменил статусот
но сега ми е:
Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
а ми беше: Образувана преписка
јануари,2016 бев на интервју![]()
ubava vest, so sreka!12**/2015
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Ми се смени статусот од задолжителна![]()
Barbarai so sto dokumenti si?@mona lana ne znam kaj da se obratite slucajno proveriv denes status, valjda treba kaj i da e da i se smeni statusot periodov, ako e so bg roditel tie imaat i prednost mislam, ne znam.
voen dokument od arhivot i ne go dostaviv orginalot, tuku samo proishodot od dabc.Barbarai so sto dokumenti si?
Хммм... Кај мене еве 6 недели и уште пишува липсват данни. Ми дадоа број 12XX/2016, i pin 22XXXX. Во полето молба вх. номер внесувам 12XX/2016, а во полето ПИН 22XXXX. Би требало така да е. Ако правам се како што треба, тогаш ми дале погрешни броеви.@IvicaMMM pa nekoja nedela posl eintervju bev obrazuvana prep.
Ne vnesuvas tocno, vo poleto molba treba da ti e12xx/2015 aj seti se koja god,. podnesuvase/zakazuvase za intervju vo MP koga ti zakazaa datum, koja godina bese toa, 2015 ili 2016?Хммм... Кај мене еве 6 недели и уште пишува липсват данни. Ми дадоа број 12XX/2016, i pin 22XXXX. Во полето молба вх. номер внесувам 12XX/2016, а во полето ПИН 22XXXX. Би требало така да е. Ако правам се како што треба, тогаш ми дале погрешни броеви.![]()
Ajde na site da Ni e taka I jas sum 6790 2013 so doplnitelni dokumenti od prv bratucet I bg licna karta od vujko6800
12**/2015
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
Ми се смени статусот од задолжителна![]()
Некој спомна пред недела дена не ја работат 2015 ...
Образувана преписка N:**** Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Со интервју во фебруари и бројче 8***/2015.
Ја работат и тоа како![]()
me interesira dali pred da vi se smeni statutosot bevte so status "usoglasuvanje" ili samo "obrazuvana prepiska"i jas sum br.12**/2015,imene mi se promeni statusot vo finalen.pazdrav
mene prvo mi bese obrazuvana prepiska do pred 4 nedeli, pa mi se promeni vo status usoglasuvanje i denes vo finalen status.pozdravme interesira dali pred da vi se smeni statutosot bevte so status "usoglasuvanje" ili samo "obrazuvana prepiska"