Ти треба чист Биотин од 10,000mcg, кај тебе само миноксидилот делуваЈас користам Миноксидил 5 со б-комплекс + Пантенол таблети за лижење, веќе еден ипол месец, можам да кажам дека има видливи резултати
Препорачувам на секој, е сега секој организам делува различно не мора да значи дека ако кај мене делува кај секој ке делува... Б-комплекс 2 таблетки дневно, Пантенол 2-3 дневно и 2пати нанесувам Миноксидил 5
Нема дерматолози на темава, оди си на лекар прашај си најпаметно[DOUBLEPOST=1459134321][/DOUBLEPOST]овој миноксидил имам слушано дека е штетен во смисла на тоа - кој еднаш користел , мора постојано да го користи , а и да прашам со оглед на тоа дека сум девојче и не ми се ризикува да ја изгубам и таа коса што ја имам
кај мене опаѓа најверојатно поради синдромот на полицистични јајници ,и ме интересира како да престане истото и да ми пораснат нови влакна на местата кај што немам, па ако има некоја со слично искуство да сподели
и пред се сакам на природна база лечење , гледав на нет нешто маски со жолчка од јајце, и квасец , па ако има некоја што користела да ми каже...
Ме тролаш лиТи треба чист Биотин од 10,000mcg, кај тебе само миноксидилот делува
Кај нас нема да најдиш толкава доза а и не е потребно зошто се користи само за побрз раст
jas bi ti predlozil so laserska terapija i mezoterapija da probas ako sakas na prirodna baza bez nikakvi negativni efekti rasti garantirano nova kosa i se sprecva ponatamosno opagjanje jas 2 godni veke ja odrzuvam na ovaj nacin ako si zainteresirana pisi ke ti objasnam podetalno so kakoовој миноксидил имам слушано дека е штетен во смисла на тоа - кој еднаш користел , мора постојано да го користи , а и да прашам со оглед на тоа дека сум девојче и не ми се ризикува да ја изгубам и таа коса што ја имам
кај мене опаѓа најверојатно поради синдромот на полицистични јајници ,и ме интересира како да престане истото и да ми пораснат нови влакна на местата кај што немам, па ако има некоја со слично искуство да сподели
и пред се сакам на природна база лечење , гледав на нет нешто маски со жолчка од јајце, и квасец , па ако има некоја што користела да ми каже...
Ајде, подетално, причај.jas bi ti predlozil so laserska terapija i mezoterapija da probas ako sakas na prirodna baza bez nikakvi negativni efekti rasti garantirano nova kosa i se sprecva ponatamosno opagjanje jas 2 godni veke ja odrzuvam na ovaj nacin ako si zainteresirana pisi ke ti objasnam podetalno so kako
http://www.ebay.com/itm/Biotin-Fast-Dissolve-Tablets-Natrol-60-tablet-10-000-mcg-1-pack-/182049520827?hash=item2a62ff3cbb:g:9VAAAOSwyjBW4OgbНема дерматолози на темава, оди си на лекар прашај си најпаметно[DOUBLEPOST=1459134321][/DOUBLEPOST]
Ме тролаш ли
neВистина ли е дека по одреден период од употребата на Пилфуд, косата почнува да опаѓа?
Каде препиша финастерид?[DOUBLEPOST=1459514078][/DOUBLEPOST]200 денари финастеридот на рецепт не сакаат да го препишат а и појма немаат за што се користиЈас од пред некое време пијам финастерид од "лек" па го кршам на четири дела и му доаѓа приближно еден милиграм и се чувствувам одлично. Миноксидилот веќе четири месеци го нанесувам со saw palmetto капсулите во комбинација и имам одлични резултати, а сега со финастеридот ваљда ќе биде уште подобро А ќе заборавев, пијам и prostarbe од ESI чиј состав е семки од тиква, корен од коприва, saw palmetto i не се сеќавам на другата состојка....значи составот е одличен како блокатор на ДХТ
Прашање до тебе и @Aristotel84............., колку време го користите Пилфудот и дали некогаш покажал негативен ефект? Во упатството за употреба пишува дека има можност по одредено време од користењето да почне косата да опаѓа за да подоцна нарасне нова. Вистина ли е ова? И дали има шанса да прави некои проблеми со крвниот притисок?
Составот на пилфуд е миноксидил што ја зголемува циркулацијата во скалпот, кога ќе престаниш да го користиш циркулацијата се враќа на природно нивоВистина ли е дека по одреден период од употребата на Пилфуд, косата почнува да опаѓа?
Дали тоа подразбира дека има шанси да опаѓа косата за време на користењето?Составот на пилфуд е миноксидил што ја зголемува циркулацијата во скалпот, кога ќе престаниш да го користиш циркулацијата се враќа на природно ниво
Боб шо не ти е јасно, Миноксидил е единствено нешто моментално шо може да ти помогне и не не може да станеш резистентен на Миноксидил, шансите за негативни ефекти се многу мали, секој лек уствари си има и негативни ефекти, ако престанеш а го користиш ќе ти испопаѓа цела коса шо ти пораснала поради ефектот на лекот. Не се двоуми никако, ако имаш проблем зимај го. Колку поголем дел од скалпот ти е зафатен со коса, односно колку во помала мера ти е падната косата, подобро би делувал. Тоа е се шо треба да знаеш. Ти препорачувам оти лично имам изненадувачки резултати за месец иполДали тоа подразбира дека има шанси да опаѓа косата за време на користењето?