Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

• Креатор на темата Креатор на темата kooperativa
  • Време на започнување Време на започнување
Дебе, дo тoлку ли ти дoшлo зoрт?

Дечко јас на моите 15 години дрифтав прв пат со ѓаволот на фолија, коа сме кај годините и кој што правел! А ти ако нејќеш машки задници, а се палиш на дечки со стомачни како овој, твој проблем, среќно!

weeping689.jpg

Дечко јас на моите 15 години дрифтав прв пат со ѓаволот на фолија, коа сме кај годините и кој што правел! А ти ако нејќеш машки задници, а се палиш на дечки со стомачни како овој, твој проблем, среќно!

weeping689.jpg

А сеa сo твoиве 17г. шo прaиш?

Пеглaш нештo, или тенкo тoa, кaкo ми личи.

А сеa сo твoиве 17г. шo прaиш?

Пеглaш нештo, или тенкo тoa, кaкo ми личи.

Знаеш што е предност коа пеглаш по 300 панталони на работа дневно? Мета си им на 200 колешки! :D[DOUBLEPOST=1458568204][/DOUBLEPOST]Ослободи се и дој да се пегламе, не биди ограничен коњ. :):love:

O.K. нека е...[DOUBLEPOST=1458556623][/DOUBLEPOST]

Во текстот од линкот не видов такво „барање„...
Пошо ти рече дека таа неќеше да му даи па си помислив дека и побарал

Знаеш што е предност коа пеглаш по 300 панталони на работа дневно? Мета си им на 200 колешки! :D[DOUBLEPOST=1458568204][/DOUBLEPOST]Ослободи се и дој да се пегламе, не биди ограничен коњ. :):love:
Зачлени се во О.Т.О.(y)
Права ствар за тебе!
(не мора сеа, после ќе ми заблагодариш)

Абе aрнo штo си метa. Дaли те пoгoдиле дoсегa?

Зачлени се во О.Т.О.(y)
Права ствар за тебе!
(не мора сеа, после ќе ми заблагодариш)

Дечко напушти ја ливадата, време е! :P
Абе aрнo штo си метa. Дaли те пoгoдиле дoсегa?

Не се фурај по теми пиши ПП. Ќе ти местев некоја да ти беше по различен пристапот кон мене, ем ќе ти шиеше ем ќе ти пегла. Туку темата е за атеизам и религии, ама ти зборуваш за некакво пеглање, очигледно не си одамна пеглал, јас пак ќе те жалам, сеа и да сакаш нема! :)[DOUBLEPOST=1458671510][/DOUBLEPOST]Не знам зошто воопшто сте на форум? Се осмелувате да постирате мислења на тема ,,религија" а тоа зборовите како од ракав да ги вадете, да се каже нешто, репутацијата да рипне, така? Ако ви сметаат хомо и би сексуалците одете коментирајте на соодветна тема за тоа, што мешате баби и жаби, организации и редови, не ми е јасно?

Последно уредено од модератор:
@Donald Sikert @SpaceTraveler Прекинете со офтопици да не почнам да делам казни. Одете си на ЉиС и таму за искуствата и понуди. Во ред е малку да се пошегуваме, но не забегувајте.

Бедните по дух имале богати амбиции, 100 евра ако сакате погреб, ако не не умирајте, кој ве тера:
Прегледај го приврзокот 142174

Кад умрем на гробу нечу попа, нек ме моја мафија закопа, место свече нек се џоинт запали да ми моја мафија име не заборави. :gjavol: \m/

Тоа важи само за телемитите, а ние не сме телемити, ти текнува :)
Секоја чест ако навистина си ја нашол сопствената суштина, и јас ја најдов, само на поинаков начин од твојот.
А за жените, кога вака збориш, добивам впечаток дека на некој начин имаш ограничено познавање за жената општо.
Не знам, можеби не си бил вистиски близок со некоја жена, можеби се сведувало само на сексуален однос...

А биди сигурен дека одговорот на прашањето "Што сакаат жените" нема да го најдеш во Телемата :)
Не, тоа важи за сите, не само за телемитите, разликата е во тоа што некој има доблест и храброст да го препознае и прифати тоа а некој нема.
Што се однесува до болдот, иако не е твоја работа, сепак морам да ти кажам дека тотално си ја утнал проценката. Имам сопруга која не ми е само сопруга, туку и пријател и партнер. И ја гледам и третирам рамноправно во секој можен поглед.

Не, тоа важи за сите, не само за телемитите, разликата е во тоа што некој има доблест и храброст да го препознае и прифати тоа а некој нема.
Што се однесува до болдот, иако не е твоја работа, сепак морам да ти кажам дека тотално си ја утнал проценката. Имам сопруга која не ми е само сопруга, туку и пријател и партнер. И ја гледам и третирам рамноправно во секој можен поглед.
Доблест и храброст да препознае и прифати - што?
За болдот, реков дека не знам, и не е моја работа да се мешам и оптоварувам со туѓи животи.
Дефинирај рамноправно

Back
На врв Bottom