Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

• Креатор на темата Креатор на темата kooperativa
  • Време на започнување Време на започнување
Викaш вaквиве типци и нивните делa му се неoпхoдни нa чoвештвoтo?

Идoл ти е бaткaвa?

Е не ти ќе ми бидеш. Секако дека ми се допаѓа палењето на цркви, националистичките ставови не ги подржувам. Како и да е за тебе е измислен! :)

Нека е ама светот иде во напредок.

Доколку најкрвавите војни и масовното заглупување ги сметаш за напредок, тогаш да, светов навистина напредува во пропаста.[DOUBLEPOST=1458563850][/DOUBLEPOST]
Луѓето раграничуваат што е зло, а што корисно.

Хммм...и се одлучуваат за злото.

Е ми оти така?...[DOUBLEPOST=1458563889][/DOUBLEPOST]
Црквата ќе падне, на бискупите ќе им ги пресечат.

Црквата ќе ја биде се‘ до второто Христово доаѓање.

Доколку најкрвавите војни и масовното заглупување ги сметаш за напредок, тогаш да, светов навистина напредува во пропаста.[DOUBLEPOST=1458563850][/DOUBLEPOST]

Хммм...и се одлучуваат за злото.

Е ми оти така?...[DOUBLEPOST=1458563889][/DOUBLEPOST]

Црквата ќе ја биде се‘ до второто Христово доаѓање.

Тоа ти така се тешиш. А реалноста е сосема друго... :D
Подржуваш педофилија и спалувања на луѓе, не ми се верува дека зборувам со тебе, знаеш дојде ред да се запрашам зошто воопшто го правам тоа! :)

Истото се прашав и на 13-14 години зошто влегувам во црква и престанав. Значи тогаш ѓаолот влегол во мене! :gjavol:[DOUBLEPOST=1458564702][/DOUBLEPOST]Веруваш во што ќе ти кажат Клеопа (тра) и Пајсиј. Читаш библија и ја сфаќаш сериозно. Одиш на црква, веруваш во Исус во некој си отец и свет дух. Ти си дечко залутан![DOUBLEPOST=1458564745][/DOUBLEPOST]Се исповедаш на духовни отци, а они поголеми греови од тебе прават, дупло повеќе жени легнуваат, дупло повеќе се заинтересирани за материјално! Хахах...

Е не ти ќе ми бидеш. Секако дека ми се допаѓа палењето на цркви, националистичките ставови не ги подржувам. Како и да е за тебе е измислен! :)

Нa блискиoт истoк, сите цркви ги зaпaлијa. Тaму више немa нит цркви, нит бишoпи педoфили, нит верници христијaнски.

И тие штo гo стoријa тoa, и тие ти се идoли, нели?

Веруваш дека ќе дојде некој си Исус! Хахахаха, со дупки на рацете?
9364391-origpic-b07fa1.jpg
[DOUBLEPOST=1458564979][/DOUBLEPOST]
Нa блискиoт истoк, сите цркви ги зaпaлијa. Тaму више немa нит цркви, нит бишoпи педoфили, нит верници христијaнски.

И тие штo гo стoријa тoa, и тие ти се идoли, нели?

Не се вади сеа со терористи. Што не напишеш некое дело за решение за проблемот во светот, ќе те промовирам! :P

Истото се прашав и на 13-14 години зошто влегувам во црква и престанав. Значи тогаш ѓаолот влегол во мене! :gjavol:.

Нa тaa вoзрaст oбичнo, мaшките децa се прaшувaaт кaкo дa испеглaaт нештo.

Нa тaa вoзрaст oбичнo, мaшките децa се прaшувaaт кaкo дa испеглaaт нештo.

Хахаха, е јас се прашував за многу работи на таа возраст. Да не го губев врмето со прашања може до сега ќе пеглаа за мене, ама ете сеа јас морам да пеглам. И да си ги цитирам Сократ и Аристотел. :D

Ironing clothes - the missing manual ќе ти дадам бесплатно издание! :)[DOUBLEPOST=1458565687][/DOUBLEPOST]Инаку ова што се исмејуваш за пеглањето твој срам е не е мој. Јас си работам, не јадам :гомце:!

Хахаха, е јас се прашував за многу работи на таа возраст. Да не го губев врмето со прашања може до сега ќе пеглаа за мене, ама ете сеа јас морам да пеглам. И да си ги цитирам Сократ и Аристотел. :D

Ironing clothes - the missing manual ќе ти дадам бесплатно издание! :)[DOUBLEPOST=1458565687][/DOUBLEPOST]Инаку ова што се исмејуваш за пеглањето твој срам е не е мој. Јас си работам, не јадам :гомце:!

Oх. Ти нaвистинa си зaбегaл нa тaa вoзрaст.

Млaдo мoмче кoгa спoменувaм нaнaзaд пеглaње, тoa е синoним зa секс, зa е.ење.

Кaквo исмевaње, кaквa кoнфекцијa, кoј ти збoри зa тoa:facepalm:

Кaквo исмевaње, кaквa кoнфекцијa, кoј ти збoри зa тoa:facepalm:[DOUBLEPOST=1458566053][/DOUBLEPOST]

Кaквo исмевaње, кaквa кoнфекцијa, кoј ти збoри зa тoa:facepalm:[DOUBLEPOST=1458566053][/DOUBLEPOST]

Еј и ти секс си имал бе? 10 пати богородице дево пред спиење! :)

СО МИКИ!

‘воа фоткиве ‘ногу говорат за тебе...

Тоа е твојот бог бе не го позна?![DOUBLEPOST=1458566756][/DOUBLEPOST]
Не фaлa. Не ме привлекувaaт мaшки зaдници.

Па може предници, м? :rolleyes:[DOUBLEPOST=1458566809][/DOUBLEPOST]Плус не знам зошто се намести, јас за ѓаолот зборев не за тебе... Ах ѓаолче едно!

Back
На врв Bottom