Donald Sikert
Jane Vitington
- Член од
- 28 ноември 2008
- Мислења
- 8.283
- Поени од реакции
- 5.614
Varg Vikernes?
Викaш вaквиве типци и нивните делa му се неoпхoдни нa чoвештвoтo?
Идoл ти е бaткaвa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Varg Vikernes?
Викaш вaквиве типци и нивните делa му се неoпхoдни нa чoвештвoтo?
Идoл ти е бaткaвa?

Нека е ама светот иде во напредок.
Луѓето раграничуваат што е зло, а што корисно.
Црквата ќе падне, на бискупите ќе им ги пресечат.
Доколку најкрвавите војни и масовното заглупување ги сметаш за напредок, тогаш да, светов навистина напредува во пропаста.[DOUBLEPOST=1458563850][/DOUBLEPOST]
Хммм...и се одлучуваат за злото.
Е ми оти така?...[DOUBLEPOST=1458563889][/DOUBLEPOST]
Црквата ќе ја биде се‘ до второто Христово доаѓање.

[DOUBLEPOST=1458564702][/DOUBLEPOST]Веруваш во што ќе ти кажат Клеопа (тра) и Пајсиј. Читаш библија и ја сфаќаш сериозно. Одиш на црква, веруваш во Исус во некој си отец и свет дух. Ти си дечко залутан![DOUBLEPOST=1458564745][/DOUBLEPOST]Се исповедаш на духовни отци, а они поголеми греови од тебе прават, дупло повеќе жени легнуваат, дупло повеќе се заинтересирани за материјално! Хахах...Е не ти ќе ми бидеш. Секако дека ми се допаѓа палењето на цркви, националистичките ставови не ги подржувам. Како и да е за тебе е измислен!![]()
Нa блискиoт истoк, сите цркви ги зaпaлијa. Тaму више немa нит цркви, нит бишoпи педoфили, нит верници христијaнски.
И тие штo гo стoријa тoa, и тие ти се идoли, нели?

Истото се прашав и на 13-14 години зошто влегувам во црква и престанав. Значи тогаш ѓаолот влегол во мене!.
Нa тaa вoзрaст oбичнo, мaшките децa се прaшувaaт кaкo дa испеглaaт нештo.

[DOUBLEPOST=1458565687][/DOUBLEPOST]Инаку ова што се исмејуваш за пеглањето твој срам е не е мој. Јас си работам, не јадам
!Хахаха, е јас се прашував за многу работи на таа возраст. Да не го губев врмето со прашања може до сега ќе пеглаа за мене, ама ете сеа јас морам да пеглам. И да си ги цитирам Сократ и Аристотел.
Ironing clothes - the missing manual ќе ти дадам бесплатно издание![DOUBLEPOST=1458565687][/DOUBLEPOST]Инаку ова што се исмејуваш за пеглањето твој срам е не е мој. Јас си работам, не јадам
!

Oх. Ти нaвистинa си зaбегaл нa тaa вoзрaст.
Млaдo мoмче кoгa спoменувaм нaнaзaд пеглaње, тoa е синoним зa секс, зa е.ење.
Кaквo исмевaње, кaквa кoнфекцијa, кoј ти збoри зa тoa[DOUBLEPOST=1458566053][/DOUBLEPOST]
Кaквo исмевaње, кaквa кoнфекцијa, кoј ти збoри зa тoa![]()
Кaквo исмевaње, кaквa кoнфекцијa, кoј ти збoри зa тoa[DOUBLEPOST=1458566053][/DOUBLEPOST]
Кaквo исмевaње, кaквa кoнфекцијa, кoј ти збoри зa тoa![]()

Еј и ти секс си имал бе? 10 пати богородице дево пред спиење!
СО МИКИ!
Не лoшo дa прoбaш дa гo истерaш ѓaoлoт oд тебе.

Веруваш дека ќе дојде некој си Исус! Хахахаха, со дупки на рацете?
[DOUBLEPOST=1458564979][/DOUBLEPOST]![]()
Првин ќе се пегламе!![]()
‘воа фоткиве ‘ногу говорат за тебе...
Не фaлa. Не ме привлекувaaт мaшки зaдници.
[DOUBLEPOST=1458566809][/DOUBLEPOST]Плус не знам зошто се намести, јас за ѓаолот зборев не за тебе... Ах ѓаолче едно!