кога за првпат го сретнав и договорив со него беше 2 октомври,ме праша кога сакаш да подадеш,му реков ако може одма уште вечерта,тогаш ми рече ке ти јавам наредната недела,МЕСЕЦИ поминаја не ми се јави ми даде мкд број кој не го користи,успеав крваво одвај да му најдам буг.број кога му се јавив не можеше да се сети на мене кој сум и каде сме се сретнале и што договориле некако го решивме тоа тогаш беше 8 декември и вечерта ми рече добро тргнувај подаваме,происхот добив колку што се секавам 5 или 10 феброар(поцетокот на феброар беше готов) од тогаш чекам да ми јави да подадам за интервју е сега кажими кој чека многу, ЈАС или ТИ,,и кога сме веке кај НЕ ТИ СЕ ЧЕКА да ти кажам нешто,ти бате веројатно имаш 20 тина години работиш државна работа со плата од 400 евра викенд и празници дома (иако незнам ШТО Е ТОА се јаде или се пие викенд празници) нормално ШВАЈЦАРИЈА за тебе е веке овде нема потреба да одиш пас.го вагаш од чиста мира,за разлика од мене кој ЧРНЧИМ за 9000 со 30 год.БЕЗ викенд и празници,затоа неми се чека,кога јас и ти би барале заедно работа во европа преднос ке имаш ти како помлад номално,или друг груб пример,кога некој ке ти нуди БЕМВЕ две исти серија една половна и друга нова,,нормално ке ја одбереш новата,МИСЛАМ ДЕКА МЕ РАЗБИРАШ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,и уште нешто бате,,,,вадам ПАСОШ од 2012 мислам дека никој неможе да ми каже,НЕТРПЕЛИВ СИ или нешто слично...