Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Точно е, не би знаел. Ама тоа не е смешно, барем мене не ми е. Не се кажуваат, се кријат, иако нели, нормално се однесуваат. Зошто се кријат, кога Законот им дал одредени права? Зошто не се кажат, не се избројат, не си доделат име, кое нема да им го нарушува достоинството?
Како го замислуваш ова? На пример наставник во средно, ти одиш кај него и ти вели, јас сум тој и тој, наставник сум по историја и му предавам на син ти, инаку педер сум?
Што тебе ти менува таа информација?

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.747
Поени од реакции
7.266
Како го замислуваш ова? На пример наставник во средно, ти одиш кај него и ти вели, јас сум тој и тој, наставник сум по историја и му предавам на син ти, инаку педер сум?
Што тебе ти менува таа информација?
Никако не го замислувам, само кажувам желба, би сакал да знам кој ми го воспитува детето. По твојот пример, наставникот во средно, одиш кај него и ти вели, наставник сум по географија, му предавам на твоето дете, ме гонеа за педофилија, ама пријавата е отфрлена. Тоа сигурно нема да ти го каже. Мислиш дека нема вакви примери?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Никако не го замислувам, само кажувам желба, би сакал да знам кој ми го воспитува детето. По твојот пример, наставникот во средно, одиш кај него и ти вели, наставник сум по географија, му предавам на твоето дете, ме гонеа за педофилија, ама пријавата е отфрлена. Тоа сигурно нема да ти го каже. Мислиш дека нема вакви примери?
Педофилијата е законски казнива, и покрај професор педофил детето ти е во опасност. Покрај професор хомосексуалец детето не ти е во никаква опасност. Полека со овие споредбите, ќе се повредите некогаш, ќе треба да трчаме по болници.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Покрај професор хомосексуалец детето не ти е во никаква опасност.
Во „опасност“ е детето особено ако професорот е од оние хомиќи кои се клише; лесно препознатливи по стил на зборење, мимики, облека и однесување. Дополнително, секој професор на еден или друг начин успева да ја протне својата филозофија за живот кон своите ученици. Голем број на деца поима немаат што сакаат од животот и со вакво влијание лесно може да им се испере мозокот.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Во „опасност“ е детето особено ако професорот е од оние хомиќи кои се клише; лесно препознатливи по стил на зборење, мимики, облека и однесување. Дополнително, секој професор на еден или друг начин успева да ја протне својата филозофија за живот кон своите ученици. Голем број на деца поима немаат што сакаат од животот и со вакво влијание лесно може да им се испере мозокот.
Целиот овој бесмислен низ на зборови се базира на игнорантската претпоставка дека хомосексуалец се станува, а не раѓа.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Целиот овој бесмислен низ на зборови се базира на игнорантската претпоставка дека хомосексуалец се станува, а не раѓа.
Дечко, бесмислено е твоето постоење. Хомосексуалец најчесто се раѓа се согласувам но полека но сигурно почнува веќе долги години и да се станува.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Дечко, бесмислено е твоето постоење. Хомосексуалец најчесто се раѓа се согласувам но полека но сигурно почнува веќе долги години и да се станува.
Оф леле. Логико, каде бе избега, бе логико бе... :facepalm:

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Оф леле. Логико, каде бе избега, бе логико бе... :facepalm:
Искрено жалам што не сум постар како тебе и немав логика начколо. Но сепак, не знам како успеа да сфатиш дека не сум добар логичар.
Знам, biased си.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Искрено жалам што не сум постар како тебе и немав логика начколо. Но сепак, не знам како успеа да сфатиш дека не сум добар логичар.
Знам, biased си.
Ајде те молам пробај да станеш педер. Пушти си порнич со педери и пробај да добиеш ерекција на сцени каде што едно машко пенетрира во друго. Штом било толку лесно да станеш педер.[DOUBLEPOST=1458920333][/DOUBLEPOST]
Ако логиката не е педерска, тогаш не е логична
Ти немаш врска со никакво аргументирање, ни педерско ни стрејт. Кога се делеле когнитивни способности, тебе ти заглавил клучот во вратата од чекалницата и не си се појавил на време.

Член од
12 октомври 2015
Мислења
6
Поени од реакции
11
Бoжее милии. Абе вие имaте живoт или плaнирaте сите вaши фустрaции и негoдувaњa дa ги исфрлите тукa. Дaли сте вие нoрмaлни?.Абе дoбрo aј ќе сфaтaм рaзлучну луѓе сo рaзлични мислењa,нo штo пo ѓaвoлите едни исти вртaт еднa истa рaбoтa сo исти пoткрепени фaкти штo ги искoпaле oд интернетoт ...Let 3 aбе чoвек целo време си зaглaвен нa истиoт стaф дaј више oткaжи се oд темaвa. сфaтивме тврдoглaв си и не мењaш сртaф, нo кoј сум јa дa ти кaжувaм штo дa прaвиш сo живoтoт сaмo те пoсетувaм кaкo чесен педер дaј гледaј си рaбoтa(пoвеќе имaш читaнo зa хoмoсексуaлците oткoлку сaмите нив). И oстaнaтите, oстaвете гo вaшете мислење и пoчитувaј те гo другoтo(кoлку и дa не е лoгичнo или рaзумни). И сегa мoетo мислење...Геј ис oкеј..Не бaрaм пaрaди и глупoсти ,секaкo требa дa имa дружбa измеѓу лгтб луѓетo нo притoa дa не гo нaрушувaaт мирoт нa другите. Сите штo викaте декa не е прирoднo или нoрмaлнo,незнaм штo би мoжел дa ви дoкaжaм декa сум нaјнoрмaлен кo сите други..исти прoблеми,исти рaбoти,исти гревни спoменици зa сите.Акo сте сo рaзумнa сфест и рaциoнaлнo oднесувaње слoбoден сум зa дискусијa...
П.с. бaцки дo сите кoи кoлку тoлку сo фoрумoв јa oтвoривте темaвa(и сo пoзитивните и сo негaтивните стaвoви) нo ствaрнo ве мoлaм не претерувaјте и не гo нaметнувaјте нaсилнo вaшетo мислење брз другите.

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.747
Поени од реакции
7.266
Бoжее милии. Абе вие имaте живoт или плaнирaте сите вaши фустрaции и негoдувaњa дa ги исфрлите тукa. Дaли сте вие нoрмaлни?.Абе дoбрo aј ќе сфaтaм рaзлучну луѓе сo рaзлични мислењa,нo штo пo ѓaвoлите едни исти вртaт еднa истa рaбoтa сo исти пoткрепени фaкти штo ги искoпaле oд интернетoт ...Let 3 aбе чoвек целo време си зaглaвен нa истиoт стaф дaј више oткaжи се oд темaвa. сфaтивме тврдoглaв си и не мењaш сртaф, нo кoј сум јa дa ти кaжувaм штo дa прaвиш сo живoтoт сaмo те пoсетувaм кaкo чесен педер дaј гледaј си рaбoтa(пoвеќе имaш читaнo зa хoмoсексуaлците oткoлку сaмите нив). И oстaнaтите, oстaвете гo вaшете мислење и пoчитувaј те гo другoтo(кoлку и дa не е лoгичнo или рaзумни). И сегa мoетo мислење...Геј ис oкеј..Не бaрaм пaрaди и глупoсти ,секaкo требa дa имa дружбa измеѓу лгтб луѓетo нo притoa дa не гo нaрушувaaт мирoт нa другите. Сите штo викaте декa не е прирoднo или нoрмaлнo,незнaм штo би мoжел дa ви дoкaжaм декa сум нaјнoрмaлен кo сите други..исти прoблеми,исти рaбoти,исти гревни спoменици зa сите.Акo сте сo рaзумнa сфест и рaциoнaлнo oднесувaње слoбoден сум зa дискусијa...
П.с. бaцки дo сите кoи кoлку тoлку сo фoрумoв јa oтвoривте темaвa(и сo пoзитивните и сo негaтивните стaвoви) нo ствaрнo ве мoлaм не претерувaјте и не гo нaметнувaјте нaсилнo вaшетo мислење брз другите.
Па форум е, ќе има секакви мислења. За жал, понекогаш и навреди. Што не си отворите ваша тема за хомосексуалци? Да речеме, Gay is ok, или Се горедам што сум геј. Администраторите нека го банираат секој што е против вас, односно што не се држи до темата. Баш ме интересира како тоа би изгледало

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.508
Поени од реакции
24.286
Сите штo викaте декa не е прирoднo или нoрмaлнo,незнaм штo би мoжел дa ви дoкaжaм декa сум нaјнoрмaлен кo сите други..исти прoблеми,исти рaбoти,исти гревни спoменици зa сите.Акo сте сo рaзумнa сфест и рaциoнaлнo oднесувaње слoбoден сум зa дискусијa...
Ама не си и тука е проблемот. Не си како сите нормални луѓе на планетата. Се додека инсистираш дека си потполно нормален како и сите останати неможеш да очекуваш разумно и рационално однесување од останатите. И биди реален и разумен. Нема ништо нормално во твојата сексуална ориентација ма колку и да сакаш тоа да биди вистина. Едноставно не си како сите останати, делиш и тоа во негативна смисла. Така не ние туку вие го наметнувате насила вашето мислење врз другите. Нормалната популација само реагира на провокацијата[DOUBLEPOST=1458940430][/DOUBLEPOST]
Ако дојде до тоа, ја прв се пишам у педер графа. Зашо да неам бенефиции?
Точно така, тоа ми е и поентата на цел муабет.

Член од
23 март 2011
Мислења
1.172
Поени од реакции
1.056
Златна тема ја расипавте))

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom