Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знае некој како се правилата за ваучер во евро тип кладилниците фатив 3 х-1 ме падна Понте прета им ебам мамето имам отприлика 90-100 коефициент фатено.

20koef eden vaucer,40 dva,60 tri i do 100 mislam bese.Otvori go biltenot i imas odma na prva,vtora strana ke vidis kako e tocno.

Те пратев повторно, али во СЛ 23.5 имаше Томас граница, а тој 23 даде :pos:

Нема врска одличен си два дена по ред секоја чест по четири играчи :cuc:, вечер пак чекаме ако има мечеви.
Баш затоа и играв во моцарт дека имаше помали граници, за вечер некако на - ми одат а - не играм така да утре ќе постирам типови.

sepak ne mi se ode na bankrot na edno 10e ovie ke gi pustam
Coric
Diyaz
Kvitova
Baghdathis
Halep
Zenit

Снукетор на резултати во 3 го пишува а во спортлифе во 3:30, некој да не знае од кога се ?

Млада Болеслав - Храдец Кралове 2и5+ 4.42 ( ако ви значи нешто 6од9 утакмици им се Х годинава јас ке пробам вака ист коеф е )[DOUBLEPOST=1458828245][/DOUBLEPOST]И овие Одбојкава ЛШ шо е ова глеам 3 полуфинални меча како вкрстуваат овие после знае ли некој ?

како бе може да ги спомнете Бушард,Иванович, Квитова, Багдатис, Плискова во иста реченица со зицери, посебно овие жените на тие мизерни коефициенти, не е битно против кого играат, тие сами може да се победат, Бушард вчера, после 3-4 одгледани гема бев едно 90% сигурен дека ке загуби, значи не мора противничката да одигра ништо посебно, само да и врати 2-3 топки и иде неизнудена во мрежа или во аут, Иванович исти кур, ако почне да тоне и против Лина Ѓорческа неможе да се врати, Квитова е вон форма, треба да си луд или да имаш вишок пари па да играш на висок влог на овие психопатки

Нема на жените тенис валуе бет.. Никогаш нема да им го погодиш денот кога имаат ПМС..

И овие Одбојкава ЛШ шо е ова глеам 3 полуфинални меча како вкрстуваат овие после знае ли некој ?
Жешов од Полска е домаќин на фајнал форот и тој директно игра во полу-финале, ги чека Зенит/Белчатов за противник. Иначе Жешов играше во групна фаза и толку, како организатор на финалниот турнир загарантирано му е местото, т.е. секој тим што организира, секогаш игра во полуфинале.

затоа има валуе да играш контра фаворитките ;)

Тие Зенит све живо ги игра 2 ја ке играм Белчатов +9.5 дури и 1 може да биде како случајот со овие Трентино без пола екипа 2 пати ги рокнаа психиве Руски

Тие Зенит све живо ги игра 2 ја ке играм Белчатов +9.5 дури и 1 може да биде како случајот со овие Трентино без пола екипа 2 пати ги рокнаа психиве Руски
Со @MiaSanMia после првата текма веќе ги круживме 2-ка, ама мене не ме бендисуваше квотата.
Затоа сега ќе ги играм минус заедно со Волеро жените плус.[DOUBLEPOST=1458830234][/DOUBLEPOST]Иначе, Ѕвезда и ПАО плуски на најмалата граница, по 1.5 квота се.

Касаткина зема сет 2.05
Возниацки 1.25
Штосур зема сет 1.30

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom