Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Ова е сега барање влакна. Според мене не е ОК, ама како ќе го знаеш тоа? Секако дека има нус појави... но не е тоа муабетот.
Не бе друже, истo ти е. Сметaј гo и тoa зa нус пoјaвa.

Муaбетoт е кaкo брaкoт склучен меѓу Стoјкo и Трпе, влијaе негaтивнo нa рaндoм хетерoбрaк.

Не гледaм кaкo ќе ми нaштети.

a9mkd

Љетиф
Член од
14 јуни 2015
Мислења
543
Поени од реакции
281
Баш ме интересираат ваши искуства од Запад доколку сте работеле, студирале таму. На хомофобите се однесува.

K

Kacar

Гостин
Ај прекинете да ме тагирате веќе и да го полните сандчето.Една критика напишала девојката од акаунтов и веднаш наскокнале хомофобиве и научнициве .(квази)
А, и гледам подбивачки коментар. Да одговорам само на Деадлус, друже девојкава заврши како првенец на генерација, со признанија по математика,физика и јазици, освоени државни натпревари и многу стипендии. Факултетот просек 9.8 заврши а сега магистрира во Германија каде е и демонстратор на Институтот по Психологија во Берлин.Да не беше доволно матерјал немаше да дозволам да искоментира. Може једина мана е што сите тие придавки према членот што го посочила не ги доволно аргументирала. И доволно реаплициравте ве молам, од хомофоби,ксенофоби , стигматизери преку глава.

Последно уредено од модератор:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.509
Поени од реакции
24.289
Баш ме интересираат ваши искуства од Запад доколку сте работеле, студирале таму. На нормалните се однесува.
Ете поправено за да нема забуни. Не значи дека ако тебе нешто ти фали дека по автоматизам и на другите мора да им фали нешто. Најголем дел од популацијата или едно добри 99.99999% си е сосем нормална.

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Психологијата не е ни наука ни поле на изучување. Да бидеш магистер по психологија е бескорисно потрошено време и симбол за типичен губитник во животот. Психолозите во принцип, имаат проблем со математика, биофизика, биохемија и биологија поради комплексноста на материјата која треба да се изучи за некој да стане саглам научник, како што се невролозите. Индикатор за тоа е нивната неспособност да положат мочана статистика или генетика на факултет, поедноставени за нивото на еден просечен студент по психологија. Поради тоа, идат по лесниот пат и се самозалажуваат дека се морално супериорни или дека го спознале човечкото однесување кога всушност се губитници кои запишале психологија за да еготрипаат или да решат некој свој проблем и такви можам од авион да ги приметам. Тоа што ги обединува, е нивната унифицирана мастурбација и суета кога станува збор за „проценка на луѓе“.
Плу! Плукам врз психологијата!!!
Инаку он топик, поштуем хомосексуалци!!!
Bozee kolku glup komentar...
Ustvari sve e sostojba na umot i negovo izucuvanje, celiot stos lezi vo psihologijata i nekoj random fucking forumski lik kje se izbaci so volku glup komentar...:// idi resavaj integrali i izvodi mozda kje ja resis misterijata i smislata na zivotov :tapp:

D

Daedalus

Гостин
Bozee kolku glup komentar...
Ustvari sve e sostojba na umot i negovo izucuvanje, celiot stos lezi vo psihologijata i nekoj random fucking forumski lik kje se izbaci so volku glup komentar...:// idi resavaj integrali i izvodi mozda kje ja resis misterijata i smislata na zivotov :tapp:
Дури и во психологијата да лежат тајните на универзумот, решение за твоите психосоматски болести нема да најдеш таму. Кај тебе ниту по„физичките“ пристапи кои се стриктно хемиски па и механички (лекови, лоботомија, кастрација, пластична операција итн...) не помагаат.
Туку батали тоа, кој е твојот став за хомосексуалците?

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Sum primetila koristis nekoi izrazi za koi ni samiot ne znaes sto znacat pa ti nemaat smisla recenicite, imam cuvstvo deka do tebe ima leksikon i samo pisuvas nekoi frazi i zborovi natrupani koi zaedno sleani nemaat smisla..ustvari izigravas kvazi intelektualec...
Ali nema veze teraj..

On topic ne mi smetaat gay people.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Ај прекинете да ме тагирате веќе и да го полните сандчето.Една критика напишала девојката од акаунтов и веднаш наскокнале хомофобиве и научнициве .(квази)
А, и гледам подбивачки коментар. Да одговорам само на Деадлус, друже девојкава заврши како првенец на генерација, со признанија по математика,физика и јазици, освоени државни натпревари и многу стипендии. Факултетот просек 9.8 заврши а сега магистрира во Германија каде е и демонстратор на Институтот по Психологија во Берлин.Да не беше доволно матерјал немаше да дозволам да искоментира. Може једина мана е што сите тие придавки према членот што го посочила не ги доволно аргументирала. И доволно реаплициравте ве молам, од хомофоби,ксенофоби , стигматизери преку глава.
9.8 на психологија = со сите петки од прво до четврто

D

Daedalus

Гостин
Sum primetila koristis nekoi izrazi za koi ni samiot ne znaes sto znacat pa ti nemaat smisla recenicite, imam cuvstvo deka do tebe ima leksikon i samo pisuvas nekoi frazi i zborovi natrupani koi zaedno sleani nemaat smisla..ustvari izigravas kvazi intelektualec...
Ali nema veze teraj..

Бебси, не сум расположен да си играм со тебе и не планирам да ти објаснувам елементарни ствари што се дебатирани 1000 пути, посебно не на темава што врска нема со тој муабет. Ако сакаш да научиш нешто повеќе, пред 100 години иам отворено тема за ова, па вложи нешто у дебатата таму и изнеси аргументи откако ќе прочиташ убаво све што е напишано.

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Koj argumenti si gi iznel na tema homoseksualnost ne bidi smesen vidov deka smo plukas po psiholozite u postot niso drugo, a da, si postuel homoseksualci, jak argument nema sto ;)
Aj uzivkich nema veze sam se pobivas, ne vodi diskusijava nigde so vakov terk.

D

Daedalus

Гостин
Koj argumenti si gi iznel na tema homoseksualnost ne bidi smesen vidov deka smo plukas po psiholozite u postot niso drugo, a da, si postuel homoseksualci, jak argument nema sto ;)
Aj uzivkich nema veze sam se pobivas, ne vodi diskusijava nigde so vakov terk.
Пер, некад не знам дали си сериозна, или тролаш. Ај, ќе земеме дека си сериозна и сериозно сакаш да дебатираш за психологија, филозофија на ум и наука, нешто што сумњам дека ќе го направиш. И еве, нема да си јадеме гомна, туку озбилно ќе дебатираме.
Јас, пред сто години имам отворено тема поврзана со психологијата и кредибилитетот на истата како научно поле кадешто јас и други членови изнесуваме аргументи. Не на оваа тема, погоре на постот ја имам означено темата што ја имам отворено.
Темата, се наоѓа ------> тука <---------
Ако стварно сакаш да дебатираш, а не да се заебаваш, прочитај убаво све што е напишано и пиши аргументи откако првенствено ќе прочиташ све и ќе разбереш све што е дебатирано и изнесено, за да не мора да се повторуеме по 100 пути.
Еве, чим ти сметаш дека тоа се све глупости, опширно и внимателно ќе ги изнесеш твоите аргументи во темата погоре (кајшто пишува тука) зошто се тоа глупости, а со тоа ќе ги имаш твоите 5 минути да не бидеш третирана како кловн, репутација што ја создаваш со години, туку како сериозен лик со сериозни ставови.
Во спротива, ќе го докажеш веќе потврдениот став што го иам за тебе и нормално дека у иднина ќе те третирам така ко што се поставуваш, а тоа е ко малоумник.
Фер?

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Пер, некад не знам дали си сериозна, или тролаш. Ај, ќе земеме дека си сериозна и сериозно сакаш да дебатираш за психологија, филозофија на ум и наука, нешто што сумњам дека ќе го направиш. И еве, нема да си јадеме гомна, туку озбилно ќе дебатираме.
Јас, пред сто години имам отворено тема поврзана со психологијата и кредибилитетот на истата како научно поле кадешто јас и други членови изнесуваме аргументи. Не на оваа тема, погоре на постот ја имам означено темата што ја имам отворено.
Темата, се наоѓа ------> тука <---------
Ако стварно сакаш да дебатираш, а не да се заебаваш, прочитај убаво све што е напишано и пиши аргументи откако првенствено ќе прочиташ све и ќе разбереш све што е дебатирано и изнесено, за да не мора да се повторуеме по 100 пути.
Еве, чим ти сметаш дека тоа се све глупости, опширно и внимателно ќе ги изнесеш твоите аргументи во темата погоре (кајшто пишува тука) зошто се тоа глупости, а со тоа ќе ги имаш твоите 5 минути да не бидеш третирана како кловн, репутација што ја создаваш со години, туку како сериозен лик со сериозни ставови.
Во спротива, ќе го докажеш веќе потврдениот став што го иам за тебе и нормално дека у иднина ќе те третирам така ко што се поставуваш, а тоа е ко малоумник.
Фер?
Per moes da me percepiras kako sakas ok? ne me zanima, ja dojdov da citam na tema homoseksualnost a gledam cel post za psiholozite kao bile gubitnici bez kapacitet, ja ne znam dali si seriozen ili trolas so postot ako si seriozen idi frli se od sedmi, a ovde off topic e za psihologija da se diskutira a i nemam namera za toa da diskutiram isprovicira tvojot post i tuka zavrsuva toa, ja ne vidov argument sto ti drzi ni za homoseksualnost ni za psihologija u poslednive 5/6 tvoi komentari..
Plsaticni operacii, barbiki, prikazni za mali deca..svasta.

Последно уредено:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.361
Поени од реакции
21.790
Ali nema veze teraj..

Многу глуп коментар. Не дека го бранам Deadalus, но стварно ти е глуп коментарот. Дефинитивно еден од најглупите на форумов.

Речениците му немале смисла само затоа што содржеле изрази кои ТИ не ги разбираш? Сериозно ова?

Емин Брачед да го прочита твојов коментар, веројатно ќе каже дека ништо не разбрал од него, бидејќи користиш изрази кои се непознати за него, па затоа речениците му немаат никаква смисла.

Но, ако така кажал Емин, не значи дека твојот коментар е навистина неразбирлив. Емин Брачед е обичен неписмен ѓупак. Со прост примитивен вокабулар, ограничен на 120 збора. Сосема очекувано е да има такво мислење. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom