Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
уше 6 минути и гаси го...Моментално го глеам, не е дека сум забораил![]()
Јас баш планирав да го пуштам.... или да го бришам, оти помина 12?уше 6 минути и гаси го...
Белгиски е филмот.Предобар филм, колку и да е мрачна приказната ипак е фантастична. Дефинитивно данците знаат да праат филмови
9/10
Француски и германски се познава одма, а холандски, дански и тие скандинавските јазици мене ми се истиБелгиски е филмот.
Јас на почеток не можев да протумачам дали е германски или некој друг јазик, после некако ми дојде мешавина од француски, холандски и германски па ми текна дека на почеток на најавата имаше белгиска некоја продукција. Далеку е јазикот од дански.
![]()
Мислам дека освен фламански (холандски), имаше и сцени на германски и француски, затоа може ти дошло сѐ измешано. Се сеќаваш на таа жената кај која го сместија првото семејство по инцидентот? Сцената кога девојчето му рече на Ник за прв пат дека тролот го направил тоа, па после мајката на девојчето му се извинуваше? Тука зборуваа француски, и девојчето, и мајката, и Ник. Германскиот и фламанскиот ми се мешаа низ филмот, па не се ни обидував да ги разграничам.Белгиски е филмот.
Јас на почеток не можев да протумачам дали е германски или некој друг јазик, после некако ми дојде мешавина од француски, холандски и германски па ми текна дека на почеток на најавата имаше белгиска некоја продукција. Далеку е јазикот од дански.
![]()