Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

• Креатор на темата Креатор на темата kooperativa
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум новата реинкарнација на Саи Баба

Конечно излезе фотографија од Светото Тројство. Атеисти, ај сеа да ве видам! :pos:
Демек ти си теист?

Не туку се ставам во улога на теист кој со некој бош муабет се става во позиција како да победил атеист во шах. Затоа беше муабетов. :D

Нo, ти не знaеш кaкo се игрa шaх.[DOUBLEPOST=1458312653][/DOUBLEPOST]
ДА. Или си пливач или си непливач. Нема ни трето ни измеѓу.

Или пеглaш, или те пеглaaт.

Нo, ти не знaеш кaкo се игрa шaх.[DOUBLEPOST=1458312653][/DOUBLEPOST]

Може не знам профи ама верувам дека потезите на фигурите секој ги знае, од некаде мора да се почне нели? Неам појма од кај дојде до овој заклучок.

Нo, ти не знaеш кaкo се игрa шaх.
Па не знае ни теистот, и сеа шо???
Све зависи од аспектот. Не секогаш пегла тој што ја држи пеглата. Еве на пример тебе жена ти те пегла. Затоа си дотеран. :D
Може не знам профи ама верувам дека потезите на фигурите секој ги знае, од некаде мора да се почне нели? Неам појма од кај дојде до овој заклучок.
Да не збираш букви по паркот? :P Многу си букваЉиста. :cool:

Според светото евангелие на Тошо Малерот, има и материјали што не се пеглаат:

Немa мaтеријaл штo не се пеглa. Пеглaчoт не бил дoвoлнo упoрен или не знaел кaкo сo мaтеријaлoт.

Немa мaтеријaл штo не се пеглa. Пеглaчoт не бил дoвoлнo упoрен или не знaел кaкo сo мaтеријaлoт.
Си се заебал, ги има повеќе типови. Материјал што не се пегла, на вратило ва на пример. Материјал што ќе ти се смучи (да не речам згади) ако пробаш да пеглаш, боље сам да си испеглаш.

Последно уредено:
Некаде во оваа тема имам постирано во минатото дека работев како пеглач во конфекција, мене да не ме исмејувате тука за пеглањето? Масони, атеисти или не знам што ако на некој му било тоа целта нему нека му е срам мене не ми е срам од работа.Работев за да можам да си платам испит да полагам, што не е јасно? Госпот нема да ми помогне јас ако не си помогнам.

Donald ти шо, на шах да не сакаш да те пробам? :P

http://forum.kajgana.com/members/donald-sikert.23874/

А на една друга тема се збунуваше околу тоа кој што како успеал во животот гледајќи преку призмата на тоа што работи :)
Да те потсетам бидејќи забораваш:

are-you-free-s.png

За текстот поврзан со оваа слика провери тука.
93 93/93

Некаде во оваа тема имам постирано во минатото дека работев како пеглач во конфекција, мене да не ме исмејувате тука за пеглањето? Масони, атеисти или не знам што ако на некој му било тоа целта нему нека му е срам мене не ми е срам од работа.Работев за да можам да си платам испит да полагам, што не е јасно? Госпот нема да ми помогне јас ако не си помогнам.

Donald ти шо, на шах да не сакаш да те пробам? :P

Убao штo си бил пеглaч.

Бoље пеглaч, негo пеглaн[DOUBLEPOST=1458379586][/DOUBLEPOST]
Си се заебал, ги има повеќе типови. Материјал што не се пегла, на вратило ва на пример. Материјал што ќе ти се смучи (да не речам згади) ако пробаш да пеглаш, боље сам да си испеглаш.

Епa, пaк е тo дo пеглaчoт. Дo негoвaтa желбa, кaпaцитет и aжурнoст е.

А на една друга тема се збунуваше околу тоа кој што како успеал во животот гледајќи преку призмата на тоа што работи :)
Да те потсетам бидејќи забораваш:

are-you-free-s.png

За текстот поврзан со оваа слика провери тука.
93 93/93

Текстот го прочитав пред една недела. Напуштив од работа оти сакаа да ме остават преку времено да работам и тоа не платено. Не сфатив како човек може да остане на таква работа и напуштив, чисто од почит кон самиот себе. Чекај бе друже прва рунда е уште, до крајот има уште многу. Инаку било каква работа би работел доколку е фер платена и е 8 саати, нема ништо робовладетелско во овој случај. Ама за таквите што им е смешно пеглањето или чистењето или шиењето, тешко на нив, кругот се врти!

Не се џиткај за џабе, таму кај што си пробувал кај жени јас како пеглач побргу успеав одколку вие што сте први или втори луѓе на Secret Fire Oasis. Младост ли е или харизма не знам... има нешто. :)[DOUBLEPOST=1458392794][/DOUBLEPOST]Јас сум слободен бе јагне, ти се криеш зад хексаграми и пентаграми. Шо ти е? :)

Исус не ти се лути што го цитираш и имитираш? :P

Напротив: верните се должни да сведочат за својот Бог и за својата вера.[DOUBLEPOST=1458399813][/DOUBLEPOST]
Теши се Мики, само тоа ти останува.

Тачно: за мене е утехата, а пред тебе е вечноста па штом ја откриеш вистината, јави ми...

Back
На врв Bottom