Атеист
Дежурен Шаман
Демек ти си теист?Јас сум новата реинкарнација на Саи Баба
Конечно излезе фотографија од Светото Тројство. Атеисти, ај сеа да ве видам!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Демек ти си теист?Јас сум новата реинкарнација на Саи Баба
Конечно излезе фотографија од Светото Тројство. Атеисти, ај сеа да ве видам!![]()
Демек мора да си или тоа или тоаДемек ти си теист?

ДА. Или си пливач или си непливач. Нема ни трето ни измеѓу.Демек мора да си или тоа или тоа![]()
Демек ти си теист?

Не туку се ставам во улога на теист кој со некој бош муабет се става во позиција како да победил атеист во шах. Затоа беше муабетов.![]()
ДА. Или си пливач или си непливач. Нема ни трето ни измеѓу.
Нo, ти не знaеш кaкo се игрa шaх.[DOUBLEPOST=1458312653][/DOUBLEPOST]
Или пеглaш, или те пеглaaт.
Па не знае ни теистот, и сеа шо???Нo, ти не знaеш кaкo се игрa шaх.
Све зависи од аспектот. Не секогаш пегла тој што ја држи пеглата. Еве на пример тебе жена ти те пегла. Затоа си дотеран.Или пеглaш, или те пеглaaт.

Да не збираш букви по паркот?Може не знам профи ама верувам дека потезите на фигурите секој ги знае, од некаде мора да се почне нели? Неам појма од кај дојде до овој заклучок.
Многу си букваЉиста. 
Според светото евангелие на Тошо Малерот, има и материјали што не се пеглаат:Или пеглaш, или те пеглaaт.
Според светото евангелие на Тошо Малерот, има и материјали што не се пеглаат:
Си се заебал, ги има повеќе типови. Материјал што не се пегла, на вратило ва на пример. Материјал што ќе ти се смучи (да не речам згади) ако пробаш да пеглаш, боље сам да си испеглаш.Немa мaтеријaл штo не се пеглa. Пеглaчoт не бил дoвoлнo упoрен или не знaел кaкo сo мaтеријaлoт.

....

Некаде во оваа тема имам постирано во минатото дека работев како пеглач во конфекција, мене да не ме исмејувате тука за пеглањето? Масони, атеисти или не знам што ако на некој му било тоа целта нему нека му е срам мене не ми е срам од работа.Работев за да можам да си платам испит да полагам, што не е јасно? Госпот нема да ми помогне јас ако не си помогнам.
Donald ти шо, на шах да не сакаш да те пробам?![]()
Си се заебал, ги има повеќе типови. Материјал што не се пегла, на вратило ва на пример. Материјал што ќе ти се смучи (да не речам згади) ако пробаш да пеглаш, боље сам да си испеглаш.
А на една друга тема се збунуваше околу тоа кој што како успеал во животот гледајќи преку призмата на тоа што работи
Да те потсетам бидејќи забораваш:
За текстот поврзан со оваа слика провери тука.![]()
93 93/93
[DOUBLEPOST=1458392794][/DOUBLEPOST]Јас сум слободен бе јагне, ти се криеш зад хексаграми и пентаграми. Шо ти е? 
Исус не ти се лути што го цитираш и имитираш?![]()
Теши се Мики, само тоа ти останува.