Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бебето има анемија. LDI е превисоко, а "железо" катастрофа.Дали може некој да ги анализира резултативе, за бебе се работи...
Фала однапред
Што е LDI ?Бебето има анемија. LDI е превисоко, а "железо" катастрофа.
Ензим во црвени крвни клетки и во органи, како: срце, бел дроб, црн дроб, мускули. Траума на некој од органиве предизвикува големо присуство во крвта. Постои дополнителен тест, преку кој може точно да се утврди од каде "тече".Што е LDI ?
Инекција за тетанус може да се купи во аптека?
Мајка ми денес нагазнала рѓав клин и тоа прилично многу ја прободел, ногата и е отечена и не може ни да стапне на таа нога (има голем хематом). Пошла не лекар и само јод и ставиле и рекле нема потреба ништо друго, нема да добие никакво тровање. Аман со нашиве лекари веќе, основна прва помош не даваат. Ја не сум слушнал вакво нешто досега, за убодна рана од зарѓено железо да не удрат инекција против тетанус.
Бајач по балкански или психијатар по западњачки му е мајката.имам едно прашање во врска со личност блиска до мене. од пред некој ден нон стоп плаче и нон стоп вика оти имала топка на душата а кога ќе ја питаш шо е проблемо шо те маче вика нзн. навечер неможе да спие нон стоп и се плаче и вика оти и е тешко а кога ќе ја прашаш што проблем има едноставно вика нзн и се едно исто се повтаре еве веќе 2 дена. Некој совет ?
Побарај у аптека бепантен антисептик кремаДајте некоја квалитетна антисептик крема БЕЗ кортико во неа. Овие од кожно само такви знаат.
Не за бебиња, за менеПобарај у аптека бепантен антисептик крема
Крводарување.Лек за многу густа крв?
Потруди се малу повеќе во врска со хигиената и посети го матичниот.Здраво.
имам проблем така поодамнешен ама сега се зголеми , значи имам црвенило/црнило на делот на препоните, до лани беше малку ама сега почна да се проширува , незнам како да го решам проблемов. па доколку некој знае нека помогни