- Член од
- 8 февруари 2016
- Мислења
- 400
- Поени од реакции
- 396
Pepibe ajde sega na site ovie sto ti pisaa kolku se ceka, pisi im deka "TRESAT ZELENI" kako sto mene mi izvrega koga go pisav istoto !!!!АМАН БЕ СЕГА И ЗА ПРОИСХОТ ТОЛКУ ЛИ СЕ ЧЕКА!!!1
Pepibe ajde sega na site ovie sto ti pisaa kolku se ceka, pisi im deka "TRESAT ZELENI" kako sto mene mi izvrega koga go pisav istoto !!!!АМАН БЕ СЕГА И ЗА ПРОИСХОТ ТОЛКУ ЛИ СЕ ЧЕКА!!!1
Бројчињата 80**/2015 се биле на интервју во месец Ноември/Декември 2015. Пошо јас сум 77**/2015 и бев на интервју во Номеври. Како може само после Месец и пол да ти пишува на финален експертен преглед ??? Провери си убаво....Јас сум со потекло од татко ми, бројчето ми е 80*/2015 и веќе месец ипол ми стои: По преписката Ви предстој да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство .... колку време би требало да стои ова ?
Ama ova e broj so tri cifri ne so cetiriБројчињата 80**/2015 се биле на интервју во месец Ноември/Декември 2015. Пошо јас сум 77**/2015 и бев на интервју во Номеври. Како може само после Месец и пол да ти пишува на финален експертен преглед ??? Провери си убаво....
Што значи бил на интервју јануари / феб 2015Ama ova e broj so tri cifri ne so cetiri
aj bev vo oktomvri na intervju vo ambasada i 8xxx/2015Ama ova e broj so tri cifri ne so cetiri
Tocno taka[DOUBLEPOST=1458219483][/DOUBLEPOST]Што значи бил на интервју јануари / феб 2015
Da ti.imas broj so cetiri a toj so tri cifri. Znaci bil vo februar 2015aj bev vo oktomvri na intervju vo ambasada i 8xxx/2015
Ja sum broj 8**/2015 i statusot mi e vo finalen, na intervju bev na 27 noemvri 2015, a brojceto go dobiv vo februari .Tocno taka[DOUBLEPOST=1458219483][/DOUBLEPOST]
Da ti.imas broj so cetiri a toj so tri cifri. Znaci bil vo februar 2015
Trovifren.broj imas vo noemvri na intervju? Jas nev vo juli 2015 I imam cetvorocifren broj. Ne mi e logicno !Ja sum broj 8**/2015 i statusot mi e vo finalen, na intervju bev na 27 noemvri 2015, a brojceto go dobiv vo februari .
Trocifren broj imam, da ne ima nesto vrska so kakvo poteklo si ?Trovifren.broj imas vo noemvri na intervju? Jas nev vo juli 2015 I imam cetvorocifren broj. Ne mi e logicno !
Na intervju bev pocetok na noemvri 2014, se javiv vo ambasada i za 2 dena mi go zakazaa intervjuto, a brojceto mi izleze fevruari 2015 godina
Trocifren broj imam, da ne ima nesto vrska so kakvo poteklo si ?
Знaчи не ствaрaј зaбунa нa фoрумoт ти си била нa интервју нoември 2014 знaчи пред гoдинa и пoл и сегa ти се сменил статусот,a не нoември 2015
Neznam a so kakvo poteklo si ti?Trocifren broj imam, da ne ima nesto vrska so kakvo poteklo si ?
Nema veze sto ke ti kazat ja sum isto so tatkovo poteklo i jas cekam godina i 1mesec do sega i mi pisuva na web stranata deka sum vo finalen status, taka da ke cekas uste
Онда требало една звездичка да стави [DOUBLEPOST=1458226743][/DOUBLEPOST]Ama ova e broj so tri cifri ne so cetiri
Онда требало една звездичка да ставиAma ova e broj so tri cifri ne so cetiri
Za tie sto ne me razbraa, NOEMVRI 2014 intervju imav - FEBRUAR 2015 mi iskoci brojceto. Pocetok na FEBRUAR 2016 mi se smeni statusot PRED FINALEN PREGLED. Se nadevam sega e ubavo objasneto [DOUBLEPOST=1458227323][/DOUBLEPOST]Онда требало една звездичка да стави [DOUBLEPOST=1458226743][/DOUBLEPOST]
Онда требало една звездичка да стави
So poteklo od Tatko.Neznam a so kakvo poteklo si ti?