Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те лупне утре кола (недај боже), која е причината?Ништо не е случајно, се што се случува се случува со причина.Понекогаш не можеме да ја видиме причината зошто се случило нешто ама порано или подоцна ја согледуваме истата.Но зависи од тоа личноста како ги доживува работите. Тоа што за некого работите што им се случуваат се само игра на случајноста, други го сваќаат сосем поинаку.
Slucajnost e zbor sto sme go izmislime za da opiseme poznati rezultati od nepoznati pricini
Те лупне утре кола (недај боже), која е причината?![]()
Да, тоа сакам да го кажам, те лупнува кола зошто или ти или возачот (или и двајцата) сте биле невнимателни и толку е. Нема никаква причина за тоа, само невнимание и сјебана несреќа. Глупо е да се смета дека све се случува со некоја причина, јас сретнyвам некоја што некогаш ја имам запознаено и никогаш немам очекувано дека ќе ја сретнам пак и треба да верувам дека тоа било наместено од некојси горе за да јас се омрсам.1 Случај : Шоферот док вози на мобилен со жена му, и објаснува дека неможе да и купи цигари пошо касни за да гледа фудбал со колеги од работа ( ќе гледа во град пошо на првиот колега жена му гледа индиски серии, на другиот му е расипан телевизорот а на шоферов не му се гледа дома ) и док збори не те гледа како поминуваш улица и те гази
2 Случај : Ме мрзи да пишувам
296112898 Случај : ........... you get the idea