Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Абе него јасно ми зашто Капетан пишуе глупости, па од како га сменисва Страшу останаја и Капетан без работу онакој миеше му ноге(како што он викаше) за некој денар. Сг човек без приходи останаја затој измрдаја малце не може да се сконцентрира него забегуе за други работе пишуе у теме што куде не треба.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Бојан Трајковски 24 шута...Симоновски - Караџовски - Костоски заедно 25 шута...краљ
Kad si bio mali gledao si basket
Gledao zlato, sija se o parket
Srce je tuklo, gledao si hrabre
Trojka u zadnjoj, Srbinovski amanet
Uzeo si loptu, dao si kos
Cale je rekao sutiraj jos
Jos je rekao da nisam los
Rekao sam sebi sutiraj jos

:icon_lol:

Kad si bio mali gledao si basket
Gledao zlato, sija se o parket
Srce je tuklo, gledao si hrabre
Trojka u zadnjoj, Srbinovski amanet
Uzeo si loptu, dao si kos
Cale je rekao sutiraj jos
Jos je rekao da nisam los
Rekao sam sebi sutiraj jos

:icon_lol:
Аааа колко си луууд хахахахах !!!!!!!

Поздрав до сите Кумановци од навивач на МЗТ Скопје.Мислам дека Урош не заслужил волку хејтање од ваша страна.Да, го облекол дресот на ривалот, но брзо заборавивте што се направил за вас.Да почнеме со тоа што одби 100 понуди од МЗТ, гинеше за клубот како никој друг играч на Куманово, се тепаше на утакмици за Куманово, па еднаш мислам дека и за вас влезе во клинч со полицијата.Нели заслужува управата ваша повеќе хејтање?Па они го избркаа!!Си играа кур со него како што си играат со клубот.Да не збориме на вас како навивачи колку сопки ви направија.И сакате да кажете дека управата не заслужува свирежи , а пак Урош заслужува такво пцуење?
http://www.sport.com.mk/?itemid=51D61D4CB671054C8AD7B2422E9E6437

Па Станка и Гечевскога нели ги пљукасте кд отидесва у Работнички и покрај све што направисва за МЗТ .. Ипак и ја мислу дека е било претерано тој што су му пвувале сестру и мајку пцуј га њега не мора други затој што још не е јасна ситуација ја знам дека он е поставија ултиматум на управу или он или Мандиќ они кд га вратиле Мандиќа у тим овј си искочија ја тој знам е сга што е истина не можу да бидну сигуран. Од управу викав дека сакаја да иде у Партизана ама заврши он у МЗТ и затој га првично пуштиле, а дека ни управа не ни е нај нај тој смо свесни сви .. Само кажи ми кој да га преземе клуб ?!? Нема никој што ке се нафати да финансира

Па Станка и Гечевскога нели ги пљукасте кд отидесва у Работнички и покрај све што направисва за МЗТ .. Ипак и ја мислу дека е било претерано тој што су му пвувале сестру и мајку пцуј га њега не мора други затој што још не е јасна ситуација ја знам дека он е поставија ултиматум на управу или он или Мандиќ они кд га вратиле Мандиќа у тим овј си искочија ја тој знам е сга што е истина не можу да бидну сигуран. Од управу викав дека сакаја да иде у Партизана ама заврши он у МЗТ и затој га првично пуштиле, а дека ни управа не ни е нај нај тој смо свесни сви .. Само кажи ми кој да га преземе клуб ?!? Нема никој што ке се нафати да финансира

Ја сваќам да му се свири ама онакво пцуење е премн..Станко и Геч се друга приказна, они никад не биле толку пцуени само се извади цртеж дека се курви и тоа е тоа.

Ја сваќам да му се свири ама онакво пцуење е премн..Станко и Геч се друга приказна, они никад не биле толку пцуени само се извади цртеж дека се курви и тоа е тоа.
Па па вреѓаш, a у Куманово нема малко или ти га набутуев сс све ја.ца или ич xD

Поздрав до сите Кумановци од навивач на МЗТ Скопје.Мислам дека Урош не заслужил волку хејтање од ваша страна.Да, го облекол дресот на ривалот, но брзо заборавивте што се направил за вас.Да почнеме со тоа што одби 100 понуди од МЗТ, гинеше за клубот како никој друг играч на Куманово, се тепаше на утакмици за Куманово, па еднаш мислам дека и за вас влезе во клинч со полицијата.Нели заслужува управата ваша повеќе хејтање?Па они го избркаа!!Си играа кур со него како што си играат со клубот.Да не збориме на вас како навивачи колку сопки ви направија.И сакате да кажете дека управата не заслужува свирежи , а пак Урош заслужува такво пцуење?
Делу га мислење сс тебе. И ја знам дека е било муабет од луковиќа ако га вратите мандиќа иду си ја од куманово. Дечко увек е даваја 100% за Куманово, да га видиш по кладионице слабо и имаја е испади против мзт пцуваја е вреѓаја е . Сга е у мзт по кривицу на одредени политичари што мислив дека знаев све па и кошарку и га оцрнисва повише од што треба. Немам замерке и веќина не би требала да има. Ако некој е играја сс срце бија е Луки и што викаш и коннфликти заради навивачи, тепачка у парк и не е битно више што. Не е убаво што му мешав фамилију али тија што му поев су 20-22 године и још не умев да проценив кој е крив за тој што си отиде луковиќ ( повише веруев на тија што сакав фотељу под дупе ). И тачно е дека га е одбиваја мзт неколко пута и е остануваја у куманово. Он не искочи да гу каже његову прикаску нели свака прикаска има 2 стране док војка буци искочи и га вреѓа омаловажува и што ти не. Али што може д асе очекуе од таквога што заради политику не збори сс роѓенога брата. Овдека у салу су пцуени и пљукани сви и симоновски и трајковски и караџовски па еве сви играв за куманово сга едноставно професионалци.

Кумановци дали имав тендецију да забрављав добро, или е нешто друго проблем, не ми се јасно. У некоју руку не е убаво што отиде Урош у металски завод тито, али у другу руку па га и подржују зашто управа га ебаваше. Подржују и навивање против њега, али у стил "ууу", "ааа", да се свири кд шутира слоббодни, кд е топка у њега, па и урош педер пуши кур. Професионалац е он и тој му е дел од кариеру. Али тој што беше у скопје, сакам ја што побрзо да га забраву, а не па он. Треба малце да се размисли кој е попрв за такво гнасно пцување, управа или он.

Управа у свак случај заслужуе пцување и тој поголемо, амо не га жалу ја ну Луковиќа. Свите тија што постављав било какви услови треба под хитно да се намавав. Кој па курац е он да поставља услови или Мандиќ или ја? Ти бре братче зимаш паре да играш, а сас кога ќе играш тој не е твоја работа.
А тој што ни е управа катастрофа, и што ву бегав играчи у сред сезону, тој е друга работа. Нас два најбоља играча ни избегава (Луковиќ и Ракочевиќ), и тој кључни играчи на кои требаше да се базира игра. Демек отштету ќе земале за Ракочевиќа, како па да не, како што земасва за Луковиќа... Тој ти е исто како сга Звезда Цирбеса да га пушти да иде у Цедевиту затој што не му се свиѓа рецимо Милер пошто е црнац???

Управа у свак случај заслужуе пцување и тој поголемо, амо не га жалу ја ну Луковиќа. Свите тија што постављав било какви услови треба под хитно да се намавав. Кој па курац е он да поставља услови или Мандиќ или ја? Ти бре братче зимаш паре да играш, а сас кога ќе играш тој не е твоја работа.
А тој што ни е управа катастрофа, и што ву бегав играчи у сред сезону, тој е друга работа. Нас два најбоља играча ни избегава (Луковиќ и Ракочевиќ), и тој кључни играчи на кои требаше да се базира игра. Демек отштету ќе земале за Ракочевиќа, како па да не, како што земасва за Луковиќа... Тој ти е исто како сга Звезда Цирбеса да га пушти да иде у Цедевиту затој што не му се свиѓа рецимо Милер пошто е црнац???
Тачно дека не треба бунтовници у екипу ама забрављате дека главан за местенке и минирање трењери димитриевиќ, михајловски, луковиќ, страшо е бија вуле. Сеќате се ваљда на момент кд га победисмо мзт на почетак на сезону куде гу усра вуле едну топку у последни секунде од ненам коју четвртину и сениор му се унесе у фацу сс викање а дечко беше до толко јак и заштитен од некога да му узврати на исти начин на ТРЕНЕРА у фацу драње место да седне и да слуша.... Такво понашање ги потикнуе други да нема поштовање спрема било кога тренера. Забрављате и кд мандалу га окривисва за местење и дел од публику га исвиркуеше а дечко узвраќаше сс плазење , смејање у фацу на сопствени навивачи (провоцирање). Сумњиво малко и не га окривују луковиќа зашто даја демек ултиматум затој што беше најбољи сс ацета. Ја цену га кошаркарско знање на мандалу ама и свак кој е свесан може да му га процени тој манипулаторско и покварено понашање. Ичера само сс руку му прави србиновски на крај кд без никакву потребу на 2 секунде до крај га удари марка луковиќа. Све полошо мислење имам за чичу и све поубеден сам дека заради њега су се десиле одреден број на проблеми. Вуле неможе да ми биде препрека да га гледам и сакам клуб свој. Крај краева кој га ебе од мај више за њега играње у куманово завршуе

Abe koj ga ebe i mandica, ja nejcu da ga vidu u ekipu, jos i lani bese nepotreban a kamo li sga. Cak sto vise treba edn kumanovski cutek da mu se udari. Amo mora da dojde kraj na tija rabote od stil ja nejcu da igram dok e u tim tj i tj. Cim takvo nesto igrac kaze odma treba sut karta jer tj za kurac ne ga biva. Trenjer mora da e zakon, pa kakv i da e. Igrac e platen da igra i tacka. Ili na sto licese mandic sto zborrse protiv strasu? Uprava ne smee takvi rabote da dozvoli i toj treba u koren da se sece. Samo sto uprava e takva kakva sto e. Neka mi dava mene nekoj 2000 evra platu, pa boli me stojko sas koga ce rabotu....

Тачно дека не треба бунтовници у екипу ама забрављате дека главан за местенке и минирање трењери димитриевиќ, михајловски, луковиќ, страшо е бија вуле. Сеќате се ваљда на момент кд га победисмо мзт на почетак на сезону куде гу усра вуле едну топку у последни секунде од ненам коју четвртину и сениор му се унесе у фацу сс викање а дечко беше до толко јак и заштитен од некога да му узврати на исти начин на ТРЕНЕРА у фацу драње место да седне и да слуша.... Такво понашање ги потикнуе други да нема поштовање спрема било кога тренера. Забрављате и кд мандалу га окривисва за местење и дел од публику га исвиркуеше а дечко узвраќаше сс плазење , смејање у фацу на сопствени навивачи (провоцирање). Сумњиво малко и не га окривују луковиќа зашто даја демек ултиматум затој што беше најбољи сс ацета. Ја цену га кошаркарско знање на мандалу ама и свак кој е свесан може да му га процени тој манипулаторско и покварено понашање. Ичера само сс руку му прави србиновски на крај кд без никакву потребу на 2 секунде до крај га удари марка луковиќа. Све полошо мислење имам за чичу и све поубеден сам дека заради њега су се десиле одреден број на проблеми. Вуле неможе да ми биде препрека да га гледам и сакам клуб свој. Крај краева кој га ебе од мај више за њега играње у куманово завршуе
Е чекаше нешто вакво некој да пише и сга гледам, Чика Вуле се понашаше на сви тренери (освен на Димета) и ичера па и онј пут Србо Лудак нешто му се унесе 2-3 пут у фацу дере му се, вади га од игру, а овј се понаша како да га слуша Вујошевиќа па плус и на тј тајм аут нешто Аце и Боки боли ги кур Вуле делуеше најзаинтересиран што збори Србо Лудак... не знам на што ќе е, ама ако овија не се искољав или истепав до крај на сезону па ете

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom