Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Бегајте бе од тој онлајн покер. Има некоја формулка вметнато побрзо да се чисти турнир. Од некој смешни раце се губи со јак пар. Живо си е живо.

Бегајте бе од тој онлајн покер. Има некоја формулка вметнато побрзо да се чисти турнир. Од некој смешни раце се губи со јак пар. Живо си е живо.

Тоа нема никаква врска. Апсолутно никаква. Во живо ми се имаат случено полуди раце отколку на интернет. Еве ти еден пример. Пред два месеци на кеш маса имав две дами. Кренав пред флоп и двајца ме платија. Се отвори флопот и имаше три помали карти од дамите, вклучувајќи една четворка. Ги турнав дамите ал ин, едниот од душманите избега, едниот ме плати. Имаше ликот флопнато кента. И потоа, на turn излезе четворка, на river уште една четворка. Ја добив раката која можев да ја добијам само со runner, runner.

Да изгубиш ваква рака ма интернет, ќе мислиш дека цел свет е против тебе.

Atletiko 1 i 2-3
Hull 1 i 2-3
Oxford 1 i t1

Квитова мамицата в газ ако не тепаш со гипсов.

Момци прв пут во животов пишав кошарка ја имам Црвена Ѕвезда 1 а во регуларниот дел беше нерешено и сега се играат продолженија,треба да почекам продолженијава или се важи само регуларниот дел?

Момци прв пут во животов пишав кошарка ја имам Црвена Ѕвезда 1 а во регуларниот дел беше нерешено и сега се играат продолженија,треба да почекам продолженијава или се важи само регуларниот дел?
ако ако пак да играш кошарка се надевам ова ти беше добро школо...

Квитова со мене да игра, пак ќе игра трет сет. Претпоставувам никоја од тенисерките не ја дружи, па гледа да го отепа денот и да остане повеќе на терен.

ако ако пак да играш кошарка се надевам ова ти беше добро школо...
кошарка не е лош спорт тоа со нерешено зависи од кладилниците, мислам бетсити се важи и по продолженија, другиве кладилници не.

Се важи само регуларниот дел..

Пријателски совет,не играј кошарка и ќе си заштедиш пари и нерви пред се...кошарката е ставена само за бричење на играчите

Да им ебам матер циганска бе кој кур ги пишав цело време губеа на крај нарешено и во продолженија тепаа со 10 разлика...За 500 ја стаив таа,Бешикташ и Ријека,да ве ебе сите до еден Чович у пичка да ви ебам тимот гнасен.

Атлетико - Псв давајте голови бе мајмуни !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom