S
silmarillion
Гостин
Има полиција што треба да ги брани, ако земе народот да "брани" институции да си знаеме дека до таму е дојдена работата.
Па не се мисли на активно бранење туку поддршка.[DOUBLEPOST=1458052122][/DOUBLEPOST]Има полиција што треба да ги брани, ако земе народот да "брани" институции да си знаеме дека до таму е дојдена работата.
Ех сега па и ти ако не правиш разлика меѓу коментар и протест со блокади....
Кога имаш технички министер, узурпатор, кој поддржува протести за кои има најави дека ќе бидат насилни, на народот не му останува ништо сем сам да ги одбрани институциите. И тука збориме за одговорниот дел од народот, тоа вмровците не ебаат многу институции. Ама има загрижени лојални комуњари, тие решиле да ги бранат.Има полиција што треба да ги брани, ако земе народот да "брани" институции да си знаеме дека до таму е дојдена работата.
Морална поддршка бе пријател. Да се стави до знаење дека луѓето се против насилство кое го пропагира СДС и јавно шиканирање.Каква поддршка? Бастардот вика се собрале дека некој кажал дека ќе ги палат судиите. Што е поддршка и како би изгледала таа?
Така се почнува, со коментари. Туку, да ги видиме архивите од пред 6-7 години, кој тогаш го напаѓаше, со какви се не зборови и навреди Уставниот суд.^ се согласувам
Аболициран политичар предводи протест со кој се бара намалување на ингеренциите на претседателот за аболиција.[DOUBLEPOST=1458052072][/DOUBLEPOST]
Па не се мисли на активно бранење туку поддршка.[DOUBLEPOST=1458052122][/DOUBLEPOST]
Ех сега па и ти ако не правиш разлика меѓу коментар и протест со блокади....
Се согласувам. Ама нема потреба од правење драми.Така се почнува, со коментари. Туку, да ги видиме архивите од пред 6-7 години, кој тогаш го напаѓаше, со какви се не зборови и навреди Уставниот суд.
Заклучокот е дека нема неполитизирано тело или институција во државата, па дури и ако се тоа, макар и на хартија, највисоки и независни инстутуции како Уставен суд, МАНУ, црква.
Е тоа го оставам на партиските стратези на двете страниНиту има потреба од правење циркуси.
Каква е таа морална поддршка од обичен граѓанин во сред работен ден? Нели невработеноста се намалува од кај сега луѓево имаат време и можност да искочат да кампуваат сред работен ден? Каде беа овие да искочат да стават до знаење дека се против УЧК споменикот? Ај за крстот да не зборам се собраа од Љубанци да го обелат патриотскиот образ после недела дена прозивање.Морална поддршка бе пријател. Да се стави до знаење дека луѓето се против насилство кое го пропагира СДС и јавно шиканирање.
Што не излегоа во одбрана на општина Центар кога беше опколена од група "верници" и стварно беше загрозена.Одбрана, ги бранат од луѓе кои најавуваа дека ќе ги палеле.
Мене овие ме чудат гладни боси опозиционери без работа во 6 идат на протест. Чудно.[DOUBLEPOST=1458053478][/DOUBLEPOST]Каква е таа морална поддршка од обичен граѓанин во сред работен ден? Нели невработеноста се намалува од кај сега луѓево имаат време и можност да искочат да кампуваат сред работен ден? Каде беа овие да искочат да стават до знаење дека се против УЧК споменикот? Ај за крстот да не зборам се собраа од Љубанци да го обелат патриотскиот образ после недела дена прозивање.
Ако како репер за нормалност ги зимаш Албанија и Косово, тогаш јасно ми е зошто сме ти чудни.Што не излегоа во одбрана на општина Центар кога беше опколена од група "верници" и стварно беше загрозена.
Овие ги измислија контрапротестите бе, на секој протест си организираат контра.
Се креваат земјоделците од Кочанско да бараат повисока цена за ориз, одма од власта организираат друга група на контрапротести во која велат дека цената на оризот е највисока во свет. Продадени души.
Не се работи за загрозување на никоја институција, пошто македонците се плашлив народ.
Единствена земја сме каде подржувачите на власта прават насилни собири, како што беа: во зградата на општина Центар, тепачката во Кале, тепачката на студентите во Плоштад, сега во Бутел, да видиме можеби и денеска ќе се случи нешто.
Почуден народ немам видено.
Мене не ме чудат, толку им сече. Ама за овие другиве нема лек изгледа.Мене овие ме чудат гладни боси опозиционери без работа во 6 идат на протест. Чудно.
Не почувствувале потреба да ја бранат општина Центар.Што не излегоа во одбрана на општина Центар кога беше опколена од група "верници" и стварно беше загрозена.
Овие ги измислија контрапротестите бе, на секој протест си организираат контра.
Се креваат земјоделците од Кочанско да бараат повисока цена за ориз, одма од власта организираат друга група на контрапротести во која велат дека цената на оризот е највисока во свет. Продадени души.
Не се работи за загрозување на никоја институција, пошто македонците се плашлив народ.
Единствена земја сме каде подржувачите на власта прават насилни собири, како што беа: во зградата на општина Центар, тепачката во Кале, тепачката на студентите во Плоштад, сега во Бутел, да видиме можеби и денеска ќе се случи нешто.
Почуден народ немам видено.