Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Favors 15.5+
Hood 13.5+
Irving 21.5+
Test [emoji1] 1000den
Nema da gi uplatam,radi toa sto kaj mene veke zatvorile Zlatna ..

Favors protiv Love,zadna im ubaci 17poena ..
Ne igra Hayward ..Hood lagano 15+poena .
Irving zima svoi sutevi,igra i u slucaj BO,ko sto se vide vcera,samo da ima dobar % na pogodeni i ide ko iz ....
23ppg ima u 8 natprevara protiv Utah .

Каљари све да ви ебам, свртете ја, на куров шампиони ќе бидете, ладни сите да ве носат дома!!!

Favors 15.5+
Hood 13.5+
Irving 21.5+
Test [emoji1] 1000den
Nema da gi uplatam,radi toa sto kaj mene veke zatvorile Zlatna ..

Favors protiv Love,zadna im ubaci 17poena ..
Ne igra Hayward ..Hood lagano 15+poena .
Irving zima svoi sutevi,igra i u slucaj BO,ko sto se vide vcera,samo da ima dobar % na pogodeni i ide ko iz ....
23ppg ima u 8 natprevara protiv Utah .
vchera igrashe koga vodea 30 razlika Irving zoshto napravi brzo fauli u prvo poluvreme i imashe pomala minutazha u prvo, da si igrashe regularni minuti uzhivaj deka nemashe da go izvadi na kraj

Дали се нормални со границата на Букер и дали ја имаат променето или не ?

И мене ми падна чудно на прв поглед,го стаив и јас минус,изглеа не се информирани дека се врати Knight :D

Ne iskinaja kladilnicive ovie 3/4dena.
Од 5 тикета, на 4 по една утакмица викендов, у пичку матер веќе. Глеј ги Каљари, со нападот што го имаат (според имињата) можат комотно да бидат 10то во Серија А, Сау, Чери и Жоао, ама ако, или да не се вратат дома или да не влезат во Серија А!

vchera igrashe koga vodea 30 razlika Irving zoshto napravi brzo fauli u prvo poluvreme i imashe pomala minutazha u prvo, da si igrashe regularni minuti uzhivaj deka nemashe da go izvadi na kraj
Irving vcera igrase 30+ min .
Posledno vreme e na 35+min .
Vcera imase samo 3 faula .
Ako barem si ja gledal vcerasnata utakmica .
Prva cetvrtina sekad e na 7/8min u prosek,ide na klupa,pa se vraka na pocetok od vtora cetvrtina .
Istoto e i vo vtoro poluvreme,istata filozofija .
Se gleda deka e zeden za igra,i poleka ja podiga formata,do playoff ke ide nagore,iako mislam deka tek sega ke pocnuva da odmara trenerot .

Irving vcera igrase 30+ min .
Posledno vreme e na 35+min .
Vcera imase samo 3 faula .
Ako barem si ja gledal vcerasnata utakmica .
Prva cetvrtina sekad e na 7/8min u prosek,ide na klupa,pa se vraka na pocetok od vtora cetvrtina .
Istoto e i vo vtoro poluvreme,istata filozofija .
Se gleda deka e zeden za igra,i poleka ja podiga formata,do playoff ke ide nagore,iako mislam deka tek sega ke pocnuva da odmara trenerot .
ne mi e celta da se raspravam, so srekja tipot :))

Дали се нормални со границата на Букер и дали ја имаат променето или не ?
Кога Илијасова си отиде од Детроит, сеуште го даваа за игра како играч во Детриот уште 2 утакмици после тоа. ( Пример за дали се нормални Копачка) :)

Има едно коцкарско непишано правило кое гласи :
Не троши повеќе од 10% од твојот вкупен буџет во понеделник на комар..

Погледнете што прави Каљари бе ах шупаци тешки маме им ебем..

И дај кажете што е со овој Шаркишиан толку звер од тенисер е??
Цобе и Муле дај кажете 2-3 лафа околу овја??!!

И мене ми падна чудно на прв поглед,го стаив и јас минус,изглеа не се информирани дека се врати Knight :D
Na ovoj total se stavaat milioni.Poveke od 19,5 ja go nemam videno dosega,ovie 23,5 papapa.Teska greska.:shook:Ja teleto minus go izigrav,pokraj Knight,Booker i Len nema sto da bara. Towns treba da gi iskine isto taka.Drugite dvajca se Jokic minus i Thompson plus,pa da vidime sto ke napravat.:)

Vcera Monroe za eden poen sve da mu ebam.Ja da bev na negovo mesto,ke dadev poveke poeni.

A gledam i vo betciy 23,5 e totalot wtf. Ama betcity se edna od najslabite kladilnici za kosarkari.Toj igrac sto ima kaj niv 3-4 poeni poveke od drugite kladilnici,vlaga minus bez promasaj,kako vo slucajov so Booker.:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom