Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde izmisli podobra opcija za potpiranje utakmica

Jbg
I dvete opcii mora da gi odigra
A 2+ i 0-3 mnogu se mali koeficientite

12 e 1.34 koef na bet365
3+ e 2.1
0-2 e 1.7

Kako ke branish x ako ne na golovi[DOUBLEPOST=1457971248][/DOUBLEPOST]Screenshot_2016-03-14-15-57-53.png

Eve opcii

Последно уредено:
Шта речи, коју послуку порати?
Шаркишиан го извлече првиот носител во Гвадалахара но нема причина за паника !
И тоа како може да го совлада Естреља кој годинава има очаен рекорд на тврда подлога 1-4 а нашиот Шаркишиан 10-7. Голем сервер е Шаркишиан па тешко ќе може да го скроти тоа Естреља голем валуе има овај 2.66 коефициент во Pinnaclesports.
Estrella Burgos-Sarkissian 2 @2.66 Pinnaclesports
уплата во единици: 4

Уште само еден најпренајвалуе сингл на денов
Richard Gasquet (-1.5 Sets)-Alexandr Dologopolov 1 @2.83 Pinnaclesports
или едноставно 2:0 во спортлајв на очајни 2.55 + данок(ако ви се исплаќат хе-хе)

Бенчич ФЕИЛ на денот , колку е бедна денеска :facepalm:

Ивановиќ 2-2 беше и на крај изгуби 10 гејма по ред од Плискова.:pos:Ја зацрни неа Вердаско,тој прв малерот и го втера,а сега Швајнштајгер бетер.:tvg: Од каков талент,стана задња рупа на свиралу.

Аустрија Лустенау ја играм ГГ според традиција,таа 0-2.епа ај фати да те видам,макар иљадарче,крфта да ви ја ебам

Ивановиќ 2-2 беше и на крај изгуби 10 гејма по ред од Плискова.:pos:Ја зацрни неа Вердаско,тој прв малерот и го втера,а сега Швајнштајгер бетер.:tvg: Од каков талент,стана задња рупа на свиралу.
Ана је - било па прошло, сега треба да се гледаат младите потенцијали, Ана сака да биде манекенка пуфкарџика, е нече мочи и врвен спортист и манекеница

Decki treba li dobivkata od sportska da se prijave vo UJP

:pos::pos:[DOUBLEPOST=1457967693][/DOUBLEPOST]
Лош тип :D

Дај боже да не влезе. Последна ќе ми беше. Паѓам на баскет за 1поен , а 10 минути после уплатата границата ја намалија за 2поени на тој меч. Какви сексови. Нервни оболувања.

4 фаули Гранада,од тие 4 фаули два фаули направи Барал и два пати со лакто ги плесна.Нормално,два жолти и ајт у курац.Еј напаѓач во 27-ма минута добива два жолти.:tapp:
Ај можда сега полесно ќе паѓаат голови.:sneaky:

Favors 15.5 +
Anderson 13.5 +
Booker 23.5 -
@ Златна Копачка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom