Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
При мене чеда божји и дај да не одиме оф топик ќе не сфатат несериозно и ќе не караат![]()
Сигурен сум дека и ја знаеш а и 2498 пати досега сум ја пишал,
Hvala i tebi. Ќе си ја најдеш, неодговарачу на поставени прашања.Repetito mater studiorum est (или таќе некако...).
Дај ја и по 2499-ти пат.
Хвала.
2.Бла-бла-бла...
Одговорено е на форумов, на соодветна тема и прашања. Провери, одговорот го имам дадено и се наоѓа некаде меѓу моите 16000 дописи на форумов.
До кога ќе верглаш едни и исти прашања, кои веќе се одговорени?...
A oд кај знаеш дека госпот не бил прерушен во ренџеро кој го спасил пукајќи во воздух?Пoмoзи бoже ситуaцијa.
Амa лoшa прoценкa и тaјминг.
http://reporter.mk/2016/03/11/се-надеваше-дека-ќе-му-помогне-семоќни/
Колку за потсетување:
Добро знаеш и ти дека незнаешзнам јас каков беше
На пример кога некој духовноста ја користи за да негира земни сознанија како старост на земјата или еволуција?Неможеш да направиш разлика од земно и небесно т.е од духновно и недуховно
Против Исус е секој оној кој сака да го прикаже лажно и од евреин со кралско потекло кој се обидел да крене бунт против рим и во таа борба загина, да го прикаже како некој син божји кој претварал вода во вино, одел по вода и воскреснал.Добро знаеш и ти дека незнаешСето знаење што го имаш за христијанството го процесираш во твојот ум, па си праиш некоја си илузија од сето тоа па го користиш спротивно од намената и негово негирање и изпревертување.
Неможеш да направиш разлика од земно и небесно т.е од духновно и недуховно, не си имал никакво искуство нити пак имаш некоја пракса или случка со тоа.Ама стварно се надевам дека се случи тој пресврт, 20.000+ мислења, 90% ти се против Исус и христијанството, само 3 секунди од тоа погоре што го пишав сето тоа ти пага во вода и ке ти оди во нагорна линија т.е во правец кај што треба да оди![]()
Ne go znais ti let be bratu. Toj i zatebe znaj pojke odtebe[DOUBLEPOST=1457954676][/DOUBLEPOST]Добро знаеш и ти дека незнаешСето знаење што го имаш за христијанството го процесираш во твојот ум, па си праиш некоја си илузија од сето тоа па го користиш спротивно од намената и негово негирање и изпревертување.
Неможеш да направиш разлика од земно и небесно т.е од духновно и недуховно, не си имал никакво искуство нити пак имаш некоја пракса или случка со тоа.Ама стварно се надевам дека се случи тој пресврт, 20.000+ мислења, 90% ти се против Исус и христијанството, само 3 секунди од тоа погоре што го пишав сето тоа ти пага во вода и ке ти оди во нагорна линија т.е во правец кај што треба да оди![]()
Sekad barate dokazi a za toa sto naukata vi go vika veruvate zdravo za gotovo. Ti se uveri, najde dokaz deka od majmun stana covek? Veruvavte cvrsto deka na mars ke najdete marsovci ama ocito u mnogu pogolem krug nema traga od za nas vidliv zivot. Ti ja vide zemjata ko se rodi? Ne. Samo se palis na izjavite na nekoj sto misli oti i zaebal vernicite so nekoe otkritie.На пример кога некој духовноста ја користи за да негира земни сознанија како старост на земјата или еволуција?
Eте уше едно дете кое бегаше од часови и појма нема она за шо пишува.Ne go znais ti let be bratu. Toj i zatebe znaj pojke odtebe[DOUBLEPOST=1457954676][/DOUBLEPOST]
Sekad barate dokazi a za toa sto naukata vi go vika veruvate zdravo za gotovo. Ti se uveri, najde dokaz deka od majmun stana covek?
Не е тоа поентата, или не ја разбираш или неможеш да ја разбереш!Sekad barate dokazi a za toa sto naukata vi go vika veruvate zdravo za gotovo. Ti se uveri, najde dokaz deka od majmun stana covek? Veruvavte cvrsto deka na mars ke najdete marsovci ama ocito u mnogu pogolem krug nema traga od za nas vidliv zivot. Ti ja vide zemjata ko se rodi? Ne. Samo se palis na izjavite na nekoj sto misli oti i zaebal vernicite so nekoe otkritie.