ние сме се уште во шемата на ехЈу и треба со нив да се споредуваме ...Намерата ми беше дека и во држава како Турција каде што викаат Диктаторски се владее им даваат право на избор на родителите .
А ние сме нели демократско општество![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ние сме се уште во шемата на ехЈу и треба со нив да се споредуваме ...Намерата ми беше дека и во држава како Турција каде што викаат Диктаторски се владее им даваат право на избор на родителите .
Намерата ми беше дека и во држава како Турција каде што викаат Диктаторски се владее им даваат право на избор на родителите .
Секако. Исто така, треба родителот да може да избира дали ќе го пушти детето да посетува училиште или не. Зошто да оди на училиште кога се може да се научи на интернет, или од родителите? Нели?Јас мислам дека треба да има избор родителот дали сака да му се вакцинира детето или не и да си има регулатива со потпис и лична одговорност.
Го ставив Бафра ама се предомислив и го преместив овде. Грешка^^
Lurtz Ова си можел/требал да го ставиш во темата Вакцини Општа Дискусија а не кај 70 родители и прекршочна. (не е во лош контекс)
Има ли некој инфо за правно што се случи со овие 70 родители ....