- Член од
- 14 октомври 2010
- Мислења
- 5.150
- Поени од реакции
- 16.087
Таа нема да смени карактер преку ноќ. Штом така сте тргнале, така и ќе продолжите. Не очекувај да се смени во никој случај.Veke nekoe vreme se obiduvam da raskinam so segasnata devojka, cuvstvata veke mi se minimalizirani poradi nejziniot posran odnos, sednav so iskren razgovor da i gi kazam stvarite kako sto stojat, deka me gusi nemozam vaka, me napnuva potocno izigrava dzek, i pocna da mi zbori kako ne moze bez mene, place, moli... I velam ti si kriva, mi vika daj mi uste edna sansa ke sredime, vikam ne odi toa taka ne biva, utepav nekoe vreme onaka miren, se derev mi pukna filmot, placi moli pak iskreno nemozam da ja gleam vakva, ko malo dete e...Se smiriv, velam aj ke vidime mozda ke se smenis, po nekoj den pak ista prikazna, isti ponasaj, pak i rekov, pak isto, se rasplaka nemozam bez tebe neznam sto, velam da ti bide polesno da ne se macime dvajcata da bide onaka kako sto jas sakam, i veli mnogu spomeni imame srekni, mnogu vreme sme zaedno neznam sto, nesakam da bidam agresiven, koga ke se podnapijam toa moze da go praktikuvam ali nesakam, iskreno dajte sovet?
ja velam da se selam u druga drzava
Поголем игнор. На телефон, фб и се со ред. И не и попуштај.