Ножеви

• Креатор на темата Креатор на темата PrinceVegeta
  • Време на започнување Време на започнување
Може да направиме некоја трговија нож-електрик (со доплата) или нешто слично. Инаку Мислев за Northwood дека се прават во истата фабрика каде што се прават GEC, знам дека Case/GEC/Queen се различни фирми.
Може да се договориме ако се решам дефинитивно.
За нортвудс си во право.
83-ката си доби нова футрола:

.

Ми стигна и една мора 510, поклон од драг пријател од Англија, ножот е многу добар и го препорачувам (ако го има некаде кај нас).

Ми стигна и една мора 510, поклон од драг пријател од Англија, ножот е многу добар и го препорачувам (ако го има некаде кај нас).
најевтиниот Мора тоjа и 511 исто , но тоа не значи дека не е добар -карбонски челик- дупчи го во еден цитрус и го остави еден час ќе стане шарен:D:D
п.п.п. -кај нас чини помалку од 10 евро.станува за секаква работа без да го жалиш

Ново со потпис на мајсторот (y)-челик 1.2379, на рачката има три вида дрво ,но не знам на македонски како се викат -Ќе пробам со g. transltr.- бук, алдер, багремот .....не знам дали е точно преводот ..:unsure:
036718869-big.jpg
036718870-big.jpg
036718872-big.jpg

eMilanist mozes li cisto informativno da mi kazes kolku bi me cinel eden ubav i golem lovecki noz so secivo od 20cm. i kvalitetno izrabotena drska so komplet tvoj materijal? Zboram za kvaliteten celik so debelina na secivo 4-5mmm.

Зависи од дизајнот. Сечиво од 20 цме веќе мачета, но како и да е цената би била од 6000 денари па нагоре, пак ќе кажам зависи од дизајнот.

Umnumzaan .first gen. Некоj да знае зулуски jазик :icon_mrgr:
036761499-big.jpg
036761500-big.jpg
036761501-big.jpg
036761502-big.jpg
036761503-big.jpg

е па реплика е ама квалитетна со D2 челик и frame од титаниум ;)

Последно уредено:
eMilanist imas napraveno sekira tomahavka ili neso slicno ako imas moze da stavis sliki

како ги гледам сите -и јас би зел Rat 1 -друг коj погоре подолу станува е овој
http://camouflage.mk/eshop/nozh-elite-force-ef-122
-копиjа на Enlan BEE L01, ако е со ист квалитет е добар , но кај Кинезите тоа е проблемот дека прават реплики и на копиjте и не си сигурен што ќе ти понудат ...:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom