Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Веќе ова не е дерби помеѓу Работнички и Мзт,туку Сдсм и Вмро:toe:.Нели на натпревар помеѓу Работнички и Мзт доаѓа градоначалникот на Куманово и навива за Работнички,а плус во Куманово имаше инциденти помеѓу Мзт и Куманово се е јасно веќе.Веќе да ти се згади од Македонија и спортот во неа.Се е политика,а некој јаде камења во глава.Зошто?
Тоа е за оние ограничените кои немаат ниту сопствено јас туку слушаат нечии директиви. За МЗТ навивам од мал иако не сум од Аеродром и ќе навивам без разлика на политичките случувања, нема место за политика кога се бодри МЗТ, едноставно го бодрат сите кои го сакаат, без разлика на политичката припадност и така треба да остане. МЗТ треба да биде симбол на обединување меѓу фановите, а не на разделување и на делење, барем не на политичка основа.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
Тоа е за оние ограничените кои немаат ниту сопствено јас туку слушаат нечии директиви. За МЗТ навивам од мал иако не сум од Аеродром и ќе навивам без разлика на политичките случувања, нема место за политика кога се бодри МЗТ, едноставно го бодрат сите кои го сакаат, без разлика на политичката припадност и така треба да остане. МЗТ треба да биде симбол на обединување меѓу фановите, а не на разделување и на делење, барем не на политичка основа.
Многу фанови прекинаа да идат на утакмици со песните на ФА од ваму до таму фамилијарна состојба ... А, за политичката основа ме просветли еден член и само да им кажам на ФА нека размислат како им се издигна клубот а нив мува не ги лази... И да за жал политика не е дозволена на форумов не сакаме ни да ја мешаме, а таа пустата длабоко навлезена и кај навивачите и во клубовите и во спортот.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Многу фанови прекинаа да идат на утакмици со песните на ФА од ваму до таму фамилијарна состојба ... А, за политичката основа ме просветли еден член и само да им кажам на ФА нека размислат како им се издигна клубот а нив мува не ги лази... И да за жал политика не е дозволена на форумов не сакаме ни да ја мешаме, а таа пустата длабоко навлезена и кај навивачите и во клубовите и во спортот.
Затоа фамилирајна состојба и она со центарски ..... се ограничува присуството на фанови, ама и не мора да значи, иако сум од Центар уживам во таквата атмосфера. Жалосно е што политиката е длабоко навлезена во спортот, место да спојува спортот не разделува. Тоа ти е.

Он топик сеуште нема никакво инфо околу евентуална казна, барем така пишува на официјалната ФБ страна на МЗТ

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991
Затоа фамилирајна состојба и она со центарски ..... се ограничува присуството на фанови, ама и не мора да значи, иако сум од Центар уживам во таквата атмосфера. Жалосно е што политиката е длабоко навлезена во спортот, место да спојува спортот не разделува. Тоа ти е.

Он топик сеуште нема никакво инфо околу евентуална казна, барем така пишува на официјалната ФБ страна на МЗТ
Пред да продолжиме со дискусијава сакам да напоменам дека ова е дискусија за ФА и за МЗТ и нема никакви провокации и ќе го молам секој што коментира нека не провоцира и да водиме дискусија во погрешен правед и додека нема провокација нека не бршат.

И како може да уживам во тоа што ме пцујат мене, и мајками ? Нека размислат дали треба да се пее тоа зошто не навива само Аеродром за МЗТ. И по се изгледа само Саздов добива казна и ако помине Работнички во финале играат без публика.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Пред да продолжиме со дискусијава сакам да напоменам дека ова е дискусија за ФА и за МЗТ и нема никакви провокации и ќе го молам секој што коментира нека не провоцира и да водиме дискусија во погрешен правед и додека нема провокација нека не бршат.

И како може да уживам во тоа што ме пцујат мене, и мајками ? Нека размислат дали треба да се пее тоа зошто не навива само Аеродром за МЗТ. И по се изгледа само Саздов добива казна и ако помине Работнички во финале играат без публика.
Не знам дали приметивте, али скоро и да не ја пејат веќе Од Ѓорче до Железничка. Можеби ова е така баш поради причините што ги наведе.

Член од
27 февруари 2011
Мислења
53
Поени од реакции
11
Poradi vakvi muabeti bese i zaklucen fan klubov. Zborete tuka za MZT a ne za FA ne se grizete vie za grupata sto kako.

Aerodrom News

Магдонос
Член од
19 август 2010
Мислења
119
Поени од реакции
31
Не можеш ти ништо слободно да кажуваш.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
И официјално Lindsay не е казнет. Идеме во четврток ЈАКО !

--- надополнето ---

И нормално кога им горат газињата на педерчињата одма од КФМ реагираат и ставаат нивни судии...
Зоран Митровски, Игор Митровски и Милоевиќ... 5 на 7 ќе се игра.

--- надополнето ---

Прекини да преземаш од фб, сакаше страна тема - ете ти тема, а не фб.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Мислам дека и следнава утакмица ќе МОРА да се оди пак преку Кире. Дечкото гази дефинитивно треба да се гради тимот околу него. Само малце да лапне креатинче да фрли на мускул:)

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
За разлика од порано кога беше сучка одлично напреднува и има накачено доста килца. Штета што Докузовски е селектро на Македонија и нема шанси да земе било кој играч од МЗТ ( Кире, Јане, па и Зивчевиќ кој има македонско државјанство ).

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.914
Поени од реакции
73.235
За разлика од порано кога беше сучка одлично напреднува и има накачено доста килца. Штета што Докузовски е селектро на Македонија и нема шанси да земе било кој играч од МЗТ ( Кире, Јане, па и Зивчевиќ кој има македонско државјанство ).
Јане е доста послаб од порано. Многу паднал во форма и искрено не заслужува баш да игра за репрезентација. Мада и овие кои си ги зема Марин не се ништо посебно. Сепак во моментов сметам дека Мираковски е подобро решение од јане :toe:
Ако си отиде МекКелеб ондак го чекам Јане назад. Кире дефинитвно заслужува место во националниот тим...

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Николовски ќе биде за година,2 одлична замена за Гечевски,инаку сеа моментално тешко да игра заш нашите први 3 центри играат у одлична форма..така да он може пополека да се уфрла место млитавиот Чековски :) инаку не би било лошо и Зивче да се викне на тренинг...па можеби ќе изненади :)

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Се согласувам дека Јане не е во форма, али дека не е квалитетен колку Мираковски не знам баш тоа. Кире го заслужува местото во Репрезентација, не може а и не смее Чековски да му го лапне местото, меѓутоа сите знаеме дека на "стручњакот" Докузовски миленичиња му се Кебапот, Чековски, ништо чудно и Димитровски да го земе.
Ако гледаме реално Зивчевиќ би бил од огромна помош за Македонија меѓутоа шансите за негово земање за Македонија е скоро и невозможно.
Инаку натпреварот МЗТ-Работнички ќе може да се типува во Sportlife, 1 е 1.75. Па момци да навалиме со уплати. :)

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Утре или у Четврток се игра бе?

Kajgana Shop

На врв Bottom