FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Toj na istata utakmica sho igrashe bunker na Enfild i vi zakopa 2 gola od kontri, a vas vi trebase pobeda za 99% osvojuvanje na premier liga. I legendata vasa koa si iba mater so lizganjeto.

Кога ова? Не се сеќавам јас на ваква утакмица...

Како бе не? Па ние сезонава во ниту еден момент не бевме претенденти за титула, ниту блиско во врвот за да бидеме „треснени“ од земја, не знам дали си свесен оти дека Челзи од почеток на сезона се мачи. Треснување е она што му се дешава на Арсенал во битката за титула последните мечеви.

Во август, пред да почне првото коло, со истиот тим и менаџер кој ја збришаа лигата уште во февруари претходната сезона не бевте претенденти, туку бевте фаворити. Што после се случи, тешко е да се објасни во неколку реченици.

Тоа воопшто нема врска со фактот дека Арсенал и во сезона како оваа се наоѓа буквално на истото место, но за нашата неспособност и мизерија другпат. (можда утре ако изгубиме од Вотфорд)

Во август, пред да почне првото коло, со истиот тим и менаџер кој ја збришаа лигата уште во февруари претходната сезона не бевте претенденти, туку бевте фаворити. Што после се случи, тешко е да се објасни во неколку реченици.

Тоа воопшто нема врска со фактот дека Арсенал и во сезона како оваа се наоѓа буквално на истото место, но за нашата неспособност и мизерија другпат. (можда утре ако изгубиме од Вотфорд)
Едно е да бидеш фаворит на хартија друго е што покажуваш. А Челзи од почеток на истата сезона не покажа ништо. Додека Арсенал :D:D:D

Арсенал беше мало коњче,а Мурињо си остана само коњ

само головите ги видов, Лукаку за едниот ги пројде дефанзивците на Челзи како Јаница Костелиќ во најдобрите денови :confused:

12805794_1136346573090403_3009566736958040450_n.jpg

Коста има историја како пргав играч, ама да беше Суарез на неговово место досега ќе беше осуден за взатвор. Се гледа намерата која му е на Коста, сигурно не е да го залапа...

Лукаку се прослави денес, а само кој трагичар беше пред една недела.

Hiddink on Costa's issues "There are movies about that. Anger Management with, I think, Jack Nicholson. Maybe we go & watch it together"

Ама јас знам Anger Management со Чарли Шин, можда се помешал Хидинк. :)

Hiddink on Costa's issues "There are movies about that. Anger Management with, I think, Jack Nicholson. Maybe we go & watch it together"

Ама јас знам Anger Management со Чарли Шин, можда се помешал Хидинк. :)
Филм има со Џек Никлсон и Адам Сендлер. Глеј го :D

Since leaving Chelsea (on loan + permanently), Lukaku has totalled a combined 107 Goals & Assists. (79G, 28A).

Филм има со Џек Никлсон и Адам Сендлер. Глеј го :D

За атер од Коста ќе го гледам. :D Сериозно, добар е?[DOUBLEPOST=1457816526][/DOUBLEPOST]
So shin e serija, drugovo e film :)

Серијата ја имам гледано, не ми ги задоволи очекувањата. Освен таа во групата шо беше. :D

За атер од Коста ќе го гледам. :D Сериозно, добар е?[DOUBLEPOST=1457816526][/DOUBLEPOST]

Серијата ја имам гледано, не ми ги задоволи очекувањата. Освен таа во групата шо беше. :D
So Adam Sandler e isto , taka da ako mozes da go svaris nego :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom