Фан клуб: МЗТ Скопје

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Темата е повторно отворена по барање на фановите на МЗТ. Секакви провокации од членови кои не се фанови на МЗТ ќе резултираат со забрана за пристап.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Фала богу, ајде сега ако има некој информација дали Lindsay е казнет нека пише.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
MZT SKOPJE Ние како што добивме инфо, нема да биде казнет!
Ова е од ФБ, меѓутоа сеуште нема ништо официјално.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
09.05.2011

За жал македонскиот спорт има премногу дамки. Во кошаркарскиот шампионат МЗТ заработи мајсторка со Работнички за пласман во финалето на разигрувањето за тронот, но по вчерашните сцени во „Градски парк“ денеска тема не се играчките вештини на паркетот, туку казните.

Кошаркарската федерација утре ќе го санкционира поведението на актерите на теренот кои по завршувањето на дербито влегоа во вербални дуели, а направија и мешаница по која можеше да има посериозни последици.

Полицијата информира дека биле уапсени двајца навивачи кои влегле на паркетот, во нередите едно лице добило повреди на главата и завршило во болница, а физички бил нападнат и припадник на МВР.

Мајсторката е в четврток во „Јане сандански“ од 20 часот со пренос на нашите програми. И покрај нејзиното големо резултатско значење, безбедносниот аспект сега е во прв план.

Извор

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.991

Немој после од цпб да кажат дека се подобри СРАМОТА е на домашен да не се слушнат (освен тапан коа лупаат со раце). БРАВО ФА !!

• Ми се допаѓа
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
На Саздов наркоманот се да му ебам, неандерталец без грам мозок. Баш сега го даваа инцидентот на на А1, па срамота е бе 10 души му се пуштаат на Линдсеј а најтрагично е што ниеден играч од Раб. не се обиде да го тргне. СРАМОТА!

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Работнички за инцидентот се казнети (ако поминат во финале)да играат без публика дома.Исто саздов и дилберовски им се казнети.Ја па имам инфо дека Џеј не е казнет.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
[video]http://www.a1.com.mk/vesti/video.asp?Video=11/toni-kazni-09-05.wmv&VestID=137715[/video]

Јасно се гледа на видеото дека оној педерон Саздов прв го бутка Линдзи, кој да не остане покус му стега бокс (и тоа солиден :)).

А после па истиот педер со шише мава по Линдзи.

Се надевам нема да има казна за Линдзи. Многу педерски ќе биде така.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Стварно ќе биде срамота да го казнат, па сите му се пуштија на него што да прави човекот, да легне доле и да го млатат.
Сега едноставно не треба да им се даде карти на педерите ( како што и се шпекулира ) да си ја наполнат цела сала Ф.А. да застанат позади нивната клупа и да ги плукаат да не можат да одржат тајм аут ( нели истово го правеа ѓејовите ).

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
фала богу шо ја вратија темава -.-

Линдзи ке биде казнет...мислаам... би требало да биде казнет... али ајде..ке каже времето...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.161
Поени од реакции
18.202
Работнички за инцидентот се казнети (ако поминат во финале)да играат без публика дома.Исто саздов и дилберовски им се казнети.Ја па имам инфо дека Џеј не е казнет.
Значи,логично е МЗТ да победат сега за да гледаме финале со (добра) публика.

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Темата е повторно отворена по барање на фановите на МЗТ. Секакви провокации од членови кои не се фанови на МЗТ ќе резултираат со забрана за пристап.
A dali ke vazi ova pravilo za site FAN KLUBOVI ili samo ovaa tema e priviligirana ?!!!??

• Ми се допаѓа
Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Веќе ова не е дерби помеѓу Работнички и Мзт,туку Сдсм и Вмро:toe:.Нели на натпревар помеѓу Работнички и Мзт доаѓа градоначалникот на Куманово и навива за Работнички,а плус во Куманово имаше инциденти помеѓу Мзт и Куманово се е јасно веќе.Веќе да ти се згади од Македонија и спортот во неа.Се е политика,а некој јаде камења во глава.Зошто?

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
да да и ќе ви акнат некој пендрек и ќе почнете џандарски пички, полициска држава и тн
море за такви како вас само ќотек и ќотек, секое гостување
Зашто ги викаме џандарски пички?
Јас сум ти пример, прва утакмица во гости, доагам на ред јас да влезам во сала а до тогаш ни фрки ни ништо нема, доага Началникот ме фака за врат и ме бутка а никој ништо не прави, нормално си чекаме ред за да влеземе. Затоа постов не ти држи вода.

Kajgana Shop

На врв Bottom