Фан клуб: МЗТ Скопје

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
EDEN navivac na mzt dojde na CELA vasa tribina,.. i se obide da ukrade zname..Mangup

e toa e ona Aerodromskoto sto go nema nikoj.. neka proba da dojde nekoj od cpb na nasa tribina.. ke go iskasapime kako hieni !!!!!!!

eve uste eden dokaz kolku FA se samo iskompleksirani i izmisluvaat prikazni sekogas .. ova e vo vrska koga probaa transot da go ukradat na minatoto derbi i ne uspea eve slika kako dokaz deka ne bese vrateno od policjata nego od nas clen POGLEDTNE JA SLIKATA NA 1min 25sek ili da ne e fotomontaza slikata sea ke se vadite a?

Член од
5 јули 2010
Мислења
16
Поени од реакции
0
Дали утре во Јане ке се продаваат карти само за ФА или ке има и за неутрална ? :salut:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.991
Поени од реакции
74.103
Случајно во спорт прочитав дека Јован Здравевски дал 24 коша за некој тим од Исланд...
Овој е истиот тој што пред 7-8 години играше во МЗТ??? Ќељав со чорапи кренати до колена??? :)
Бап се мислев кај го снема :raz:
П.С. се мислам дека и друг пат ве имам прашано на оваа тема, али не ми текнува на одговорот, а стварно ме интересира што стана со човеков :)
Нема да заборавам, губи МЗТ 3 разлика во Градски Парк (не се сеќавам дали беше финале на куп или па дуел кој ако МЗТ го добиеше ќе добиеше мајсторка во (полу)финалето од првенството ), Војновиќ шутира за тројка, прави бунар, ја фаќа Здравевски и место да ја даде надвор за да штунат за три он ја куца, и МЗТ ја губи цела сезона :)

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
сакам да прашам, може ли некако сабота да се земат карти за дербиво ? :) одамна сакам да одам на трибина да ги гледам мзт ама работава е шо сум од велес :) ми требаат 2-3 карти, ако знае некој како да дојдам до карти во сабота нека пише.. :)

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
bb[noone];4052588 напиша:
сакам да прашам, може ли некако сабота да се земат карти за дербиво ? :) одамна сакам да одам на трибина да ги гледам мзт ама работава е шо сум од велес :) ми требаат 2-3 карти, ако знае некој како да дојдам до карти во сабота нека пише.. :)
Едино ако имаш другар некој у Скопје да ти земе карта и да ти дае,друго чаре нема мислам.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
нема ли некој од Фемили да земе 3 карти да ги чува у сабота ќе дојдам ќе му ги платам ?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да прашам тука,бидејќи е поактивна темава...

Ќе се продаваат карти пред сала или слабо ??

Ако се продаваат,каде точно ќе се продаваат ?

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
EDEN navivac na mzt dojde na CELA vasa tribina,.. i se obide da ukrade zname..Mangup

e toa e ona Aerodromskoto sto go nema nikoj.. neka proba da dojde nekoj od cpb na nasa tribina.. ke go iskasapime kako hieni !!!!!!!
koe aerodromsko koi crni hieni ko ke ne vidite od strav so nozevi idete nikat ne ste bile so ruka samo nozot EBATE fajterite so koristat nozevi !!!

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
mi gi brishesh postovite , a tvoive napolitanci so pisuvaat kaj nas ne brishesh . da ti se naseram na adminot da ti se naseram

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76

хахаахахахахаха дете ајде не си играј многу јас каде сакам таму одам со таплакот и скечот нооб еден и никој не смее да ме задене оти знае дека ке го направам швајцарско сирење .

Kajgana Shop

На врв Bottom