Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
Имате земено доста маици, не велам не, али сите ги зимате на начинот на кој што им ги собравте на Железарцине :)
Ние сме си криви што има од кај нас фраери што излегуваат навечер низ град со маици Комити, со шалови, па после кога че ги начекаат постари ги губат истите...
Тоа е наша вина, али реално да збориме, нема место за контраофанзива, пошто вие слабо некако шетате со шалови. Јас во животов не сум видел некој со шал Шверцери, иако секојдневно минувам низ Бит пазар :smir:
А и којзнае од кога не сте извадиле непто ново од вас, за разлика од кај нас...
Во поново време маица може да купи секој, а ги има и на разни продажни места низ градов, значи во нормални продавници, така да дел од маиците што ги имате се купени (сакал да признаеш ти или не).
Ако со бројот на украдени реквизити, алудираш дека сте добиле повеќе тепачки низ градов, ондак незнам што да кажам, освен слатко да се насмеам :icon_mrgr
Што има да учам туѓ јазик во моја земја???:)
Btw поправете си го тоа NO ONE LIKE'S US, WE DON'T CARE кај Мавровка, пошто народов ви се смее на глупостите :pos:
П.С. зошто го затворивте Зум Кафе бе??? :(
ne drugar ne se krivi vasite clenovi sto se setaat so salovi i majci, nego Albancite gadni se picki najgolemi i nikogas ne se setaat ni so sal nitu so majca sverceri oni si se setaat u cair pred kuka a nikogas u zivotot ne sum gi videl da pominat niz centar niti druga naselba so nesto so ke go obelezi deka e svercer istoto se desava u saraj poso ja sum od gjorce... niz gjorce koa pominvuaat gi nema kjutat ko pizdi po avtobusi ne glas ne im se slusas niti pak imaat oblezje nekoe a u saraj cim se odma site se svercer oblecni od glava do peti ZA RAZLIKA OD NIV NIE IAME MUDA I SEGDE SI SETAME SO OBELEZJA NA NASITE KLUBOVI (na NIE mislev MAKEDONCITE)

--- надополнето ---

Ааа ти многу јак си бил бе... ама штета, јас мислев јак си насекаде, па да се сретневме, ама ти си бил јак само во Чаир:(
јас помислив дека и по широко си јак.

Ај да се потсетиме порано кој се претставуваше како Македонец само за не издеде ќутек... ама секогаш не успевавте со тоа, бидејќи кога ќе ве натеравме да кажете ХАМБУРГЕР, вие викавте АМБУРГЕР :)
Па потоа за да докажете дека сте Македонци ве теравте да бацувате КРСТ и да се крстите... ама не го положувавте тој испит... и затоа следуваше малку МАСАЖА.

Затоа ти пази да не се сретнеме па да запливаш во водите на реката Вардар... повторно како некогаш !
zaboravi deka duri proubvaat da izlazat deka se vikaat DARKO ili ZORAN, GORAN hhhh i koa ke gi prasas za prezime nekako slabo im ide hhhhh i tuka vise letaat shlapanici :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Дечки не ги прочитав сите постови што ги имате постирано овие 2-3 дена па немојте да ме испукате за нешто што ќе кажам.
Како што напишавте во последниве постови, тие се јаки само во чаир и на нитуедно друго место. Добро ви беше и тоа што рековте дека само во чаир си се шетаат само како шверцери, а никаде на друго место ги нема. Мислат дека ќе успеат да направат нешто со тоа што ќе го истакнат знамето (се знај кое знаме, несакам да им го спомнам името). Полицијата требаше и повеќе да ги истепа, едноставно крв да паднеше од нив. Штета што поминале само со толку и штета што не им се случи на балистите во Кичево. Ама ај да не мешаме сега фудбал и кошарка. Eдноставно не се способи да поднесат пораз, туку се пичкици. Едно се знај: СЛАБИ СЕ И ГОТОВО! Па на А1 бре луѓе(незнам дали виде некој) кажаа дека полицијата безпотребно ги нападнала :tapp: . Еееее кој продаден народ живее во земјава :tapp:. Кажав и пак ќе кажам, СО МНОГУ МАЛКУ ПОМИЈА И ИМ ТРЕБАШЕ МНОГУ ПОВЕЌЕ ЌОТЕК ЗА МАЛКУ ПАМЕТ!

Smugglers

Shvercerat Shkup
Член од
20 јануари 2011
Мислења
16
Поени од реакции
0
Дечки не ги прочитав сите постови што ги имате постирано овие 2-3 дена па немојте да ме испукате за нешто што ќе кажам.
Како што напишавте во последниве постови, тие се јаки само во чаир и на нитуедно друго место. Добро ви беше и тоа што рековте дека само во чаир си се шетаат само како шверцери, а никаде на друго место ги нема. Мислат дека ќе успеат да направат нешто со тоа што ќе го истакнат знамето (се знај кое знаме, несакам да им го спомнам името). Полицијата требаше и повеќе да ги истепа, едноставно крв да паднеше од нив. Штета што поминале само со толку и штета што не им се случи на балистите во Кичево. Ама ај да не мешаме сега фудбал и кошарка. Eдноставно не се способи да поднесат пораз, туку се пичкици. Едно се знај: СЛАБИ СЕ И ГОТОВО! Па на А1 бре луѓе(незнам дали виде некој) кажаа дека полицијата безпотребно ги нападнала :tapp: . Еееее кој продаден народ живее во земјава :tapp:. Кажав и пак ќе кажам, СО МНОГУ МАЛКУ ПОМИЈА И ИМ ТРЕБАШЕ МНОГУ ПОВЕЌЕ ЌОТЕК ЗА МАЛКУ ПАМЕТ!
Ти бе селак од село битола, ти си нашол да збориш на вакви теми, единствено тебе те чујам да викаш браво добро им напраиле требаше уште. Каков навивач си ти што се радуваш коа АЦАБ тепа некои навивачи без разлика какви односи имате со нив. А плус демек се согласуваш дека шверцерите не излегуваат од чаир со реквизити, колку пати си бил у скопје? на прсти ги броиш а у чаир сигурно нитуеднаш па демек знам каи, како и каде се движаат шверцерите седи мирен таму ако сакаш да видиш крв у трибина дојди барем еднашка на утакмица против шверцерите.
Ова за сите важи- Мн мн полесно е да видиш шверцер со реквизит низ град отколку, цпб-комити-фа да поминат низ чаир исто со реквизит. Но работата е дека мн од овие ни со ни без реквизит не поминуваат низ чаир, е кажете сеа кој е пичка во овој случај? А шверцерите ако сакате да ги видите со реквизит низ центар застанете пред камени мост ви гарантирам дека ке помине некој штом се праите ќорави демек не поминуваме низ центар со реквизит. ај гитла

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ти бе селак од село битола, ти си нашол да збориш на вакви теми, единствено тебе те чујам да викаш браво добро им напраиле требаше уште. Каков навивач си ти што се радуваш коа АЦАБ тепа некои навивачи без разлика какви односи имате со нив. А плус демек се согласуваш дека шверцерите не излегуваат од чаир со реквизити, колку пати си бил у скопје? на прсти ги броиш а у чаир сигурно нитуеднаш па демек знам каи, како и каде се движаат шверцерите седи мирен таму ако сакаш да видиш крв у трибина дојди барем еднашка на утакмица против шверцерите.
Ова за сите важи- Мн мн полесно е да видиш шверцер со реквизит низ град отколку, цпб-комити-фа да поминат низ чаир исто со реквизит. Но работата е дека мн од овие ни со ни без реквизит не поминуваат низ чаир, е кажете сеа кој е пичка во овој случај? А шверцерите ако сакате да ги видите со реквизит низ центар застанете пред камени мост ви гарантирам дека ке помине некој штом се праите ќорави демек не поминуваме низ центар со реквизит. ај гитла
Имам имам дојдено и во Скопје, па и во Чаир. Во Чаир дури имам играно и фудбал и се шетав низ Чаир и низ цело Скопје со долни тренерки од Пелистер и маица од Чкембари ако мислиш дека не сум маж па никој ништо не ми напрај. Ти можи ги оправдуваш гестовите што ги прајте со знамињата, ама НИЕ МАКЕДОНЦИТЕ НЕ ГИ ОПРАВДУВАМЕ и пак ќе ти кажам дека ви требало уште. Кога веќе велиш паѓа крв на трибина, оти бегавте како ПИЧКИ ПРЕЕБАНИ??? Туку ај ова е фан клуб КК МЗТ па нема шо да се расправам со тебе...

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
^^Да се надоврзам на муабетот, исто и јас се имам шетано у чаир со реквизити, навечер кога сум идел до фурната таму и донерот, у центар имам видено два пати дечки со шверцери маици, еднаш бев со 2ца другари кои не се Комити и им се пуштивме (беа 2 шверцери т.е. 1, другиот не носеше маица, незнам дали бил) и еднаш поминував кај камени со шал и маица Вардар пројдоја 3ца со маици шверцери и само промрчеа нешто и ништо не ми направија

Член од
20 јануари 2011
Мислења
153
Поени од реакции
17
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
на која ТВ го имаше интервјуто со ФА ??
Баш на таа што пишав, телевизијата се вика 24 вести, нова е, експериментална програма само со вести :)

--- надополнето ---

Пораката е прекратка. Ве молиме зголемете ја пораката на 4 карактери (букви).
Не те разбрав баш али нема везе :toe:

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.759
Поени од реакции
1.155
Баш на таа што пишав, телевизијата се вика 24 вести, нова е, експериментална програма само со вести :)

--- надополнето ---

Не те разбрав баш али нема везе :toe:
Прв пат слушам за оваа ТВ :$ :D го сватив момаков што сака да каже премногу кратки постови оставаме :pos2:

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
CPB. svercerski kecinja, ckembari nemoj da ni go grdite zidov so glupi degenski mislenja vasi.. ne ne interesiraat

FAMILY AERODROM !

Kajgana Shop

На врв Bottom