Џ
Џонтра Волта
Гостин
И ја го симињам сеа, баш да видам.
Нема што да гледаш, master race encoding is master race.И ја го симињам сеа, баш да видам.
Штом е со Втора светска војна, точниот си го гледал. Ова е единствена адаптација на романот во која е вметната како паралелен plot војната. Романот е од 1912, инаку.Ај еве јa зa oвoј сo кoпчињaтa дa пишaм кoментaр.
Ми се свиѓaше филмoв, интересен е.
Нa пoчетoкoт ми беше дoсaден aмa кaкo се рaзвивaше прикaзнaтa се пoдoбaр и пoдoбaр ми стaнувaше.
Пoсебнo интереснo ми беше кoa Лебрaк се интересирaше зa истoријaтa и прoбувaше тие истoриски пoдaтoци дa ги искoристи зa негoвaтa "вoјнa".
Единo шo не ми се свиѓaше и шo мислaм декa е дoстa нереaлен дел у филмoв е тoa штo кo зa втoрa светскa вoјнa некaкo мнoгу безгрижнo се живее вo селцетo. Јес дa не знaм зa кoј периoд се рaбoти, дaли дa речеме зa '39 или '42-3 aмa ипaк некaкo мнoгу нoрмaлнo се живее зa тoј периoд.
Бaш рaди oвa и му дaвaм oценкa 7.
П.С вaљдa тoчниoт сум гo глеaл
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Значи ли ова дека ни се придружуваш?Многу добар трилер, немам некои позначајни замерки.
Ја носи атмосферата на TGWTDT, содржински поблизок е до The Missing или Se7en.
Има многу филмови и серии напраени на оваа тематика, ама у филмов ептен се буткаат екстреми, доста добро е одглумен и многу добар содржински распоред има, остаени се неколку ликови споредно да важат како possible villains да држат динамика и темпо, а паралелно се влече и личната опсесија да дознае што се случило со брат му, типична Финчер build up платформа.
7.5/10
не, само ќе ве дружам од време на времеЗначи ли ова дека ни се придружуваш?
Освен што ќе беше погневен и помотивиран да го најде злоставувачот, мислам немаше нешто многу да смени. Мислите дека Бјорн го поминал истото, без фамилија да биде вмешана или е некој исклучок на Тролот?Прашањето за сите што ќе го изгледаат филмот, дали ќе беше подобро за Ник да го најдеше брат му?
Мене не ми сецкаше воопшто. Можно е тоа до плеерот кој си го користел или пак до кодеците кои ги имаш инсталирано, некој да ти фали. Или пак на крај краева, што е малку веројатно, уредот на кој си го гледал не ги исполнува хардверските побарувања.На вас што го симнавте овој на Анон, ви сецкаше малце? Така као споро да идеше сликата? Мене да.