Clint Eastwood
I'm watching you!
- Член од
- 13 декември 2009
- Мислења
- 622
- Поени од реакции
- 211
ok po(h)tar ...nego aj ti mene vaka javno odgovori mi,imate u grupa albanci?postar sum od tebe 100 %
ok po(h)tar ...nego aj ti mene vaka javno odgovori mi,imate u grupa albanci?postar sum od tebe 100 %
preteruvash so vadenje moabeti ... decava posle zborat niz grad ... ne e ubavo taka ...ok po(h)tar ...nego aj ti mene vaka javno odgovori mi,imate u grupa albanci?
iskren si?...albanec nema vo grupata ... a ne albanci ...
i kako na tie sto im se drugari od tribina i koi go sakaat rabotnicki im se dopadnalo toa vcera sto go skandirale...treba tie lugje posle da imas doblest u oci da gi poglednes...ama arno vikam jas ,se e u cpb otideno u k****,taka da ne ni ocekuvam nekomu da padnalo nezgodno pred drugarite so koi sto ja delat tribinata...Imaat nelkolku...
DUHOVITO NEMA STO!Абе не само Албанци, и Грци, Бугари, Срби, Зулу, Абориџини, Сенегалци, Ацтеки, Инки, Маи, Марсовци, и Аеродромци !!!
Абе не само Албанци, и Грци, Бугари, Срби, Зулу, Абориџини, Сенегалци, Ацтеки, Инки, Маи, Марсовци, и Аеродромци !!!!
...dobar,dobaaaaaaaaaarrrrr...Да да нешто слично како АРМ само ова што е АКК
Што е страшно што имате Албанци у група, да си малце поупатен и да знаеш кои све групи имаат шипци у редови нема да ти се верува, рецимо ние иаме поголем број на грци па никому тоа не смета баш напротив лудило на нивоуicon_mrgr:icon_mrgrАбе не само Албанци, и Грци, Бугари, Срби, Зулу, Абориџини, Сенегалци, Ацтеки, Инки, Маи, Марсовци, и Аеродромци !!!!