Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
26 октомври 2010
Мислења
78
Поени од реакции
4
:)

Imaat nelkolku, a edniot e i tuka na forumov. Nekogas e tapanar, a nekogas snima. Na pr. na derbi bese tapanar a vcera sigurno snimal ne mu se svigale pcovkite na negovata grupa. :)) Drugite sami si gi znaete :)))

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Нема врска тоа нека имаат ама малку чудно ми е просто неверојатно е тоа Албанец да навива во мак.нав.група.

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
...albanec nema vo grupata ... a ne albanci ...
iskren si?

--- надополнето ---

i kako na tie sto im se drugari od tribina i koi go sakaat rabotnicki im se dopadnalo toa vcera sto go skandirale...treba tie lugje posle da imas doblest u oci da gi poglednes...ama arno vikam jas ,se e u cpb otideno u k****,taka da ne ni ocekuvam nekomu da padnalo nezgodno pred drugarite so koi sto ja delat tribinata...

Член од
26 октомври 2010
Мислења
78
Поени од реакции
4
NIkad ne sme se praele najgolemi patrioti samo kazuvam deka postojat luge koi sto se od albanska nacionalnost vo cpb .. So ima nejasno ???

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Абе не само Албанци, и Грци, Бугари, Срби, Зулу, Абориџини, Сенегалци, Ацтеки, Инки, Маи, Марсовци, и Аеродромци !!!!

Член од
21 ноември 2008
Мислења
30
Поени од реакции
0
Абе не само Албанци, и Грци, Бугари, Срби, Зулу, Абориџини, Сенегалци, Ацтеки, Инки, Маи, Марсовци, и Аеродромци !!!!
Што е страшно што имате Албанци у група, да си малце поупатен и да знаеш кои све групи имаат шипци у редови нема да ти се верува, рецимо ние иаме поголем број на грци па никому тоа не смета баш напротив лудило на нивоу:icon_mrgr:icon_mrgr:icon_mrgr

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Ради ова ќе има проблеми у ФА...Хахахахахахахах ме пецнавте кај што највише ме боли бране и ненаситен :D

Kajgana Shop

На врв Bottom