Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
Значи се сведе дека се 15 вистински навивачи
LIRIJA-RABOTNICKI MORSKA BOLEST NI TOLKU NE OTIDOVTE
ABA-RABOTNICKI STOMACEN VIRUS VE NEMASE
KUMANOVO-RABOTNICKI STO KE IZMISLITE OSTANUVA DA VIDIME SPARTANCI :))))

--- надополнето ---

POMNOZI GI PORAZITE NA TRIBINA I SI ZNAES STO TE OCEKUVA BOJKOT 5 SEZONI :)))

VASA VERA EDNA VECERA :)))) VIE STE EDINSTEVENI PLAKATE KAJ KE STIGNETE AKO NE VI STIGAAT PARI PUSITE TOGAS :)))

Член од
9 ноември 2010
Мислења
31
Поени од реакции
4
Represijata e mnogu poseriozna rabota od vasite gluposti tuka.Lugje se apsat,se prisluskuvaat,se sledat na sekoj cekor....Bidete poseriozni,zboruvam za site opsto,zatoa sto barem vo borbata protiv ACAB treba da rabotime zaedno...Pripazete sto pisuvate,kakvi informacii i podatoci objavuvate....Stradaat clenovi od dvete strani a toa ne odi nikomu vo prilog...Iskren pozdrav,cuvajte se!!

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
Represijata e mnogu poseriozna rabota od vasite gluposti tuka.Lugje se apsat,se prisluskuvaat,se sledat na sekoj cekor....Bidete poseriozni,zboruvam za site opsto,zatoa sto barem vo borbata protiv ACAB treba da rabotime zaedno...Pripazete sto pisuvate,kakvi informacii i podatoci objavuvate....Stradaat clenovi od dvete strani a toa ne odi nikomu vo prilog...Iskren pozdrav,cuvajte se!!
ДА И ЈАС СЕ СЛОЖУВАМ СО ТЕБЕ АМА ИМА НЕКОИ СПОРТУВААТ СО АЦАБ ПА ПОСЛЕ ПЕЈАТ ПЕСНИ ПРОТИВ НИВ НЕМА КАЕЊЕ ПОСЛЕ ЕБЕЊЕ.
И КОГА ПРЕД ДА ГИ НАПАДНЕШ ЦПБ ОНИ ИМ КАЖУВААТ НА ПОЛИЦИЈАТА КЕ НЕ НАПАДНАТ ФАМИЛИ И ОП ПРИЈАВИ ЗА ФАМИЛИ ЗНААТ УБАВО ЦПБ ЗА ЛАНСКАТА СЕЗОНА.
АКО СИ НАВИВАЧ НЕМА ШТО ДА СОРАБОТУВАШ СО ПОЛИЦИЈА АКО СИ СОРАБОТНИК НА ПОЛИЦИЈА ТОГАШ ПОВЛЕЧИ СЕ ОД НАВИВАЊЕ.
АЛИ МИСЛАМ ДЕКА ИМА ПОВЕКЕ СОРАБОТНИЦИ НЕГО НАВИВАЧИ
ПОЗДРАВ САМО СЕ МОЛАМ ДА НЕ ЗАГЛАВАТ НЕКОЈ СЕ УШТЕ НЕМА НИКОЈ ЛЕЖЕНО ЗАТВОР АКО ЗАГЛАВАТ НЕКОЈ ТОГАШ ПИШИ КРСТ НА НАВИВАЊЕТО.

M

marko 1996

Гостин
Вистина е дека се договриле 10x10 ферка , кога отишле цпб у аеродором од цпб 10 души од аеродром 70 души ги чекале?Нешто на фејсбук прочитав.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Договорен фајт 10 на 10...ФА чекале 70 овие дошле 6, чекам официален демант од ФА или спротивно некој доказ дека било така, не ми се верува дека такво нешто би направиле они, освен ако се работи за помлада екипа, тогаш ништо не се знае и мора да се превземат некои чекори од постарите (мое мислење)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Договорен фајт 10 на 10...ФА чекале 70 овие дошле 6, чекам официален демант од ФА или спротивно некој доказ дека било така, не ми се верува дека такво нешто би направиле они, освен ако се работи за помлада екипа, тогаш ништо не се знае и мора да се превземат некои чекори од постарите (мое мислење)
Не можат да престанам да се смеам....Се договориле да се тепаат 10 на 10.... ЦПБ не можеле да соберат 10 души...а па ФА собрале 7 пати повеќе одошто треба хахахаха ова е вистинска слика на тоа како стојат работите

M

marko 1996

Гостин
Не можат да престанам да се смеам....Се договориле да се тепаат 10 на 10.... ЦПБ не можеле да соберат 10 души...а па ФА собрале 7 пати повеќе одошто треба хахахаха ова е вистинска слика на тоа како стојат работите
Смешки си еј , пиши на уште 15 теми не прочитавме

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
И мене многу смешно ми падна, 10 на 10, башка и 6 отишле, дали дека не можеле да се соберат или сакале само да се исфураат незнам у секој случај :pos2:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Смешки си еј , пиши на уште 15 теми не прочитавме
По грешка :( ама мораш да признаеш.... И да имало тепачка, кој знае каква прича ќе измислеа ЦПБ... Според мене ако имало организирана тепачка, која будала ја пушта младата екипа без никаква подршка и тоа 6 души, во Аеродром... Греота 6-те спартанци стварно, оставени на цедило

M

marko 1996

Гостин
По грешка :( ама мораш да признаеш.... И да имало тепачка, кој знае каква прича ќе измислеа ЦПБ... Според мене ако имало организирана тепачка, која будала ја пушта младата екипа без никаква подршка и тоа 6 души, во Аеродром... Греота 6-те спартанци стварно, оставени на цедило
Ништо лично само сеа по 2 теми пишување како било смешно што им се стаиле 70 души на 6 не личи :smir:Иначе ако биле може овие им од цпб сакале да се напраат нешто па ај нема со 10 со 6 ке им отидеме и таму ... ама сеа ништо не е со докази и сигурно така да не збориме на празно :) Ама ако вака било стварно од ФА многу педерски .

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Педерски играте, тие 6 души биле таман .... Точно е и дека е договорена!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom