Crazy in Love
Here's looking at you kid.
Претседателските избори во САД во 2004 година сосема го побиваат целово мислење.Само затоа што изборите се манипулација кај нас не значи дека се и во САДНема шанси Трамп да победи
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Претседателските избори во САД во 2004 година сосема го побиваат целово мислење.Само затоа што изборите се манипулација кај нас не значи дека се и во САДНема шанси Трамп да победи
Па не би рекол, од неизвесните берни победи во колорадо и минесота, а во масачусетс клинтон победи само за 1.8%Клинтон речиси сигурно е претседателскиот кандидат на Демократите.
Голема победа за Трамп на Super Tuesday но кај републиканците сеуште е тесно.
http://www.nytimes.com/interactive/2016/us/elections/primary-calendar-and-results.html?_r=1Ај кажете кој каде победи...
Па не би рекол, од неизвесните берни победи во колорадо и минесота, а во масачусетс клинтон победи само за 1.8%
Другите беа очекувани посебно јужните држави каде што клинтон има огромно мнозинство.
Готово ќе беше ако клинтон извлечеше нерешено во колорадо и минесота, вака уште е неизвесно.
Патем не ги гледајте суперделегатите. Тие гласови се даваат на крај, на конвенцијата, и обично се само формалност. Ако берни успее да отиде на конвенција со повеќе делегати, сигурно суперделегатите нема да отидат против волјата на народот![]()
Чекајте малку, мене стварно не ми е јасно како може да води Трамп? Една асална работа немам прочитано на нетов за него, една. Сите можни популарни веб сајтови, youtube-ери, фејсбук страни цело време зборат против него.
Еве, последно, видете и децава од KIDS REACT што мислат за него.
...
Дури мислам и како намерно цело време да зборат против него, а пак тепа. А ме потсеќа и на ситуацијава во земјава.
Тука ги заборавам голем дел од Американците кои не користат интернет и гледаат само републиканско-наклонети телевизии и презимето Трамп ги асоцира на успех или има уште нешто?
Хилари - Да не објаснувам.
.