Исфрустрирани ликови секаде има...
Иначе
@Skopje10 мислам дека е албанско знаме тоа.
Зарем и тоа го дочекавме во Македонија и пред зградата на владата да има албанско знаме? Очигледно не заслужуваме држава од барем 1 од овие 2 причини:
1. Секоја власт работи против интересите на македонците и на Македонија, во корист на албанците, грците, бугарите...Со цел еден ден целосно да се избрише постоењето на Македонија како држава.
2. Народот слободно кажано "го заболе" за државава, ама со право, заради се што се случува од властите против самиот народ. Колку и да си ја сакаме државава, можеме или да рушиме и влада и луѓето во неа и сите криминалци од властите и политичките партии да бидат казнети од самиот народ или едноставно народот да не се замара веќе никако и да си гледа да си го среди животот надвор од оваа држава и нека оди у к***ц се што ќе остане тука.[DOUBLEPOST=1457177744][/DOUBLEPOST]
@Skopje10 oва денес е? Да не има некоја посета?!
Не знам ништо, искрено. Ова го најдов на нет денеска, а јас лично досега не сум видел албанско знаме таму. Но, веќе не ме чуди ништо. Кога можат да никнуваат џамии, орли и знамиња и ништо да не превземаат властите затоа што се п***и, тогаш не ме чуди и албанско знаме пред Влада. Исто така не ме чуди ни да се забрани македонскиот јазик и се што е македонско и да им се поклони државата на племето што ја руши од 2001 па наваму, па и претходно во секоја прилика што им се пружаше.