Daj be dosta so tvoite filozofiranja kako site se necija bleda kopija a samo vie ste "orginalnite".....sve sto bese vrv na pesni na balkanskive grupi vie im gi ukradovte rimtovite....i cpb krade ama si kuti ne diga galama a vie so se ispokradeno glumite originalni.....sea znam sto ke mi kazes toa se ritmovi ne se kradeni zborovite....PA DECKO RITAMOT E NAJBITEN,AKO IMAS DOBAR RITAM ZBOROVI KE SMISLIS ZA 30 MINTUI....kaj dale cavese bar zborovi ne vi trebaa,tamu dobro pominavte
Za kvalitetot na parolite nema nesto sto da se objasnuvam so tebe.....do vcera ckrtavte na carsavi so sprej,bar bidi malce iskren koga vo se drugo eve neka ste podobri ama za znaminja,paroli...tesko vi ide toj del.....a i da ne zaboravam....vikas "toj" go utupel so edni isti paroli....a da te prasam sega... A VIE ???!! bog znae kolku derbinja po red vie go tupite za brojkata !! ama dobro toa ste vie...zaboraviv...site go tupat a vie ne....za sodrzinata na parolive koj,sto,kako ne me zanima,sekoj na razlicen nacin gi uvidel,cpb da izvadat i nesto spektakularno ti tuka ke palamudese deka ne e ko sto treba...neka odlucat drugite...
Eve i neka gi kopira Cpb beogradski sindikat kako sto vikas ti....pa vaka veke koga biram kogo bi kopiral i bi zimal zborovi podobro Beograski sindikat ne go li TRAJCE MANEV !!! Ama dobro toa ste vie,kaj vas se e dozvoleno i opravadno a kaj site drugi SRAM !!
ps.znam deka ne vi e seedno sto pobeda zgasna kako klub ama bez nervozi se suska deka se praelo nov klub......vo sabota site vo kumanovo na naivanje....nisto cudno i vo prilep koga igraa rabotnicki so ultimejt da imalo fa.....kaj se peele isti pesni sto gi pee FA kaj trend stana ova so kradenje na zastavi...i togas i vcera...premnogu zaednicki raboti za da bide slucajno.....:tv:
pps. Toa sto imase od tolku mnogu naselbi vcera kaj cpb samo pokazuva deka osven aerodrom,lisice site drugi se na vasa zal se za Rabotnicki...bar nisto drugo vi padna vo voda onaa vasa parola od gradski park "Ako Raboticki e srceto na skopje......infarkt"