Фан клуб: МЗТ Скопје

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
абе другар,нешо глеам мн глумиш жежок фан и спремен за тепање.Зашто ако си толква мудлар не извади нож на балистите коа беа пред некоја недела во Скопје?????
а тебе не ти сметаат балистите,или ќе се делиме на Комити,Фамилии итн итн........

по ова ти испаѓаш НАЈГОЛЕМА МАКЕДОНСКА ПИЧКА(се извн за зборот)

за овие секоја им "чест",малку ќе делува иронично,но ако се најдат бодачите некогаш во болница,ИЧ нема да ми биде жал.............СРАМОТА
ако толку мразат членови на ЦПБ,преку разни контакти можат да закажат фер тепачка(ако другите тоа го сакаат).......по се изгледа членовите на ФА го мразат Работнички и ЦПБ,отколку да го сакаатсвојот клуб

уште еднаш СРАМОТА, и дефинитивно од неутрална гледна точка ќе го заслужат епитетот ПИЧКИ

се молат сите фанови на на МЗТ,кога ќе се вратат од дербито.да ме прескокнат со објаснувања и цитирање,бидејќи ДЕНЕСКА добро се покажаа..........се разбира ако се точни тие информации

и како што видов несупешен обид на ФА да одземат знаме!!...барем се обидел чоекот:)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
gone/89 те знаеме ние тебе ти си ултрасот. и ти си најакиот.
МЗТ СИ е МЗТ!

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
а тебе не ти сметаат балистите,или ќе се делиме на Комити,Фамилии итн итн........

по ова ти испаѓаш НАЈГОЛЕМА МАКЕДОНСКА ПИЧКА(се извн за зборот)

за овие секоја им "чест",малку ќе делува иронично,но ако се најдат бодачите некогаш во болница,ИЧ нема да ми биде жал.............СРАМОТА
ако толку мразат членови на ЦПБ,преку разни контакти можат да закажат фер тепачка(ако другите тоа го сакаат).......по се изгледа членовите на ФА го мразат Работнички и ЦПБ,отколку да го сакаатсвојот клуб

уште еднаш СРАМОТА, и дефинитивно од неутрална гледна точка ќе го заслужат епитетот ПИЧКИ

се молат сите фанови на на МЗТ,кога ќе се вратат од дербито.да ме прескокнат со објаснувања и цитирање,бидејќи ДЕНЕСКА добро се покажаа..........се разбира ако се точни тие информации

и како што видов несупешен обид на ФА да одземат знаме!!...барем се обидел чоекот:)
а по шо ти виде дека јас ги бранам балистите или па дека не дај боже ги сакам??????

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Кажете резултат бе не фаќам А2 или кај има у живо резултат

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.029
Поени од реакции
74.430
Работничкки-МЗТ 31-33 на полувреме, 13-15 во прва четвртина. Потапа утакмица на терен немам видено. Никакви акции од екипите, само шутираат од далечина. Хендикеп на Рабвотнички е што Мираковски има 4 лични грешки уште во прво полувреме. Ама па досега Работнички сите утакмици ги изигра вака. Губат цело време па после прават пресврт, само не ми се верува дека и денес ќе биде така, особено затпоа што водството на МЗТ се движи постојано од 2-7 разлика.
Иначе дали приметивте дека во изјавата на полувреме идиотот Грначров всушност ја откри тактиката на МЗТ??? :icon_mrgr
Каков глуп тип, па уште вика ние сме Аеродромци, ќе победиме за оваа верна публика. Од кај сељаков излезе дека е Аеродромец :pos:
За навивањето што да се каже...
Одлична бројка и на едни и на други. Ако убаво гледам ФА се повеќе накај 1 600 души, овие за нијанса помалку. Дали дека камерата е кај трибината на ФА па само они се слушаат или доаѓа до израз неконстантноста на ЦПБ, тоа незнам...
ФА тераат долги песни, ЦПБ само скандираат глупости, што е знак дека се немоќни да се спротистават во навивање на противничката група.
Гледам имаше обид за зимање знаме, мада не видов дали беше обид од некој од ФА или од некој неутралец :raz:
ФА ја затераа дале чавезе, што мислам дека е тапа потег и дека треба да си ги згрмат нивните песни, оооо мзт и тако даље...
Очекував повеќе од ЦПБ, сега за сега, не се слушаат ич (мада можно е ради камерата да е...).
Тапа меч засега, ама ми мириса на инциденти на крај...

И ако е вистина тоа со прободувањата, треба да се засрамат бодачите...

@ MONKEY @

ultras
Член од
12 декември 2007
Мислења
280
Поени од реакции
153
Dobra uvertira na Family. Spored moi soznanija, dvajca navivaci na Rabotnicki bile izbodeni utrovo vo nekoe sredno uciliste (ne doznav koe). Navodno, edniot seuste e vo operaciona sala bidejki povredata mu bila od mnogu seriozen karatker. Bravo!
Ако е ова вистина СРАМОТА после се чудиме оти пола Македонија е албанска,ако се толку јаки фер тепачка без оружје, а не вака како пички со нож,ако е вистина СРАМОТА за пичкинскиот потег.Ако можи некој нека постави линк да гледам во живо.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
а по шо ти виде дека јас ги бранам балистите или па дека не дај боже ги сакам??????
е.Зашто ако си толква мудлар не извади нож на балистите коа беа пред некоја недела во Скопје?????.....
или ти лошо си го постирал или јас лошо сум го разбрал твоето значење!!!

--- надополнето ---

gone/89 те знаеме ние тебе ти си ултрасот. и ти си најакиот.
МЗТ СИ е МЗТ!
да не беше интернетот немаше да знаеш КАКОВ е ФИЛИНГОТ да бидеш на навивач на трибина со 2000 навивачи...........затоа набилдај стаж,па биди доволно компонентен да објаснуваш за навивачкото движење

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
е.Зашто ако си толква мудлар не извади нож на балистите коа беа пред некоја недела во Скопје?????.....
или ти лошо си го постирал или јас лошо сум го разбрал твоето значење!!!

--- надополнето ---

да не беше интернетот немаше да знаеш КАКОВ е ФИЛИНГОТ да бидеш на навивач на трибина со 2000 навивачи...........затоа набилдај стаж,па биди доволно компонентен да објаснуваш за навивачкото движење
ја коа диев на утакмици ти џамлии на ќар играше уште у маало.И не диам да се тепам на утакмица диам да го бодрам клубот.Не замарај веќе за македонскиот спорт те молам знаеме какви навивачи има се по 15-16 години.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
ОК е..........сепак ЈАС не сум те разбрал лошо..............

Ивица ЈМК

Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
ОК е..........сепак ЈАС не сум те разбрал лошо..............
него после ќе бдие интересно коа ќе :drk: F.A. ако е вистина тоа шо се десило и ако едниот дечко е син на тој шо викаат пак ќе кажам не сакам да сум у кожа на тие шо го напраиле тоа.:smir:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
него после ќе бдие интересно коа ќе :drk: F.A. ако е вистина тоа шо се десило и ако едниот дечко е син на тој шо викаат пак ќе кажам не сакам да сум у кожа на тие шо го напраиле тоа.:smir:
ако сакам да :drk:ам на екстра навивачки групи,тоа го правам на youtube.............а верувај ФА(ни било која друга МК група) не ми се ни во потесниот список од 100 ТОП навивачки групи...........извини што те разочарав:nesum:

да беа константи секоја сезона,можеби ќе ги декларирав како добра навивачка група,вака се исти како и останатите просечни групи во Мк

Член од
27 октомври 2010
Мислења
18
Поени од реакции
1
Ај нека ви е честита победава, одлична игра од двете страни.
Дали че идите во Прилеп следнава недела ? :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom